Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Horoskops palīdzēs jums plānot lietas pēdējā rudens mēneša laikā. Sekojiet astrologu ieteikumiem, lai pārvarētu visus iespējamos šķēršļus un panāktu veiksmi savā dzīvē.

Eksperti saka, ka novembrī būs dažas diezgan būtiskas izmaiņas zvaigžņu un planētu noskaņojumā, tāpēc dažu aspektu dēļ cilvēku dzīve būs neprognozējama. Lai pienācīgi sagatavotos šai neparedzamībai, jums ir jāpārliecinās par uzticību un jāpiedāvā mīļotajiem cilvēkiem atbalsts.

Auns

Aunam novembrī visproduktīvākā būs finanšu nozare. Naudu un panākumus piesaistīt varēs ar domu spēku. Aunam ir ļoti spēcīga iztēle, kuru ne vienmēr pareizi izmanto. Šajā mēnesī jums vajag vairāk sapņot, mazāk uztraukties. Atbrīvoties no iekšējām problēmām var ļoti ātri ar citu cilvēku uzmanības palīdzību. No 25. novembra jums ir nepieciešams sazināties vairāk un būt atvērtiem citiem cilvēkiem.

Ar mīlestību šaubas arī būs liekas. Auniem biežāk jāpievērš uzmanība detaļām un sīkumiem. Jums ir nepieciešams klausīties savu mīļoto, kā arī atbrīvoties no savtīguma.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze 2018. gada novembrim

Vērsis

Vērsim būs daudz iespēju mīlēt un strādāt. Visums tagad ļoti atbalsta šīs zīmes pārstāvjus. Galvenā Vērša problēma – sarežģīts raksturs, ko vajadzētu nedaudz koriģēt. Ir nepieciešams atrast spēku, lai pārtrauktu domāt par draudzenes un kolēģus nodevību, un mīļajiem – nodevībā.

Dvīņi

Laime neapies Dvīņus, ja viņi rīkosies tikai konstruktīvi pret citiem. Agresija un impulsivitāte ir visievērojamākie Dvīņu ienaidnieki novembrī. Tie var radīt nopietnus finansiālus zaudējumus un problēmas darbā. Mīlestībā tādēļ nevar būt mazāk problēmu, tādēļ ir vērts pievērst uzmanību citu cilvēku izjūtām.

Kopumā šis mēnesis kļūs par noteiktu attīrīšanas laiku no negativitātes un šaubām. Tas ir lielisks laiks pašpārliecinājumam un jauniem sākumiem.

Vēzis

Ir pienācis laiks mainīt situāciju, atbrīvoties no negativitātes un pieredzes. Šis mēnesis ir ideāls brīvdienām.

Tikai motivācija palīdzēs mazināt nervozitāti un palielinās vēlmi pēc pārmaiņām. Ir vērts atskatīties un redzēt, cik daudz darba tika paveikts, cik daudz pūļu ieguldījāt darbā, attiecībās. Ir pienācis laiks doties uz jaunu līmeni, ja ir zaudēta vēlme uzvarēt.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Lauva

Novembrī Lauvām atveras jaunas perspektīvas, bet nesteidziet visu uzreiz. Ir vērts izdarīt apzinātu izvēli par labu kaut kam.

Var rasties nepamatotas apsūdzības, var rasties garīgā agonija. Nevajadzētu pievērst uzmanību tam, jo ​​vainas sajūta kavē attīstību, neļauj iet tālāk. Ir nepieciešams turēties pa gabalu no tiem cilvēkiem, kas izraisa šādu jūtu parādīšanos, citādi veiksme pametīs Lauvu.

Jaunava

Novembrī būs daudz neparedzētu un patīkamu pārsteigumu. Tāpēc jūs varat kļūt pozitīvāki un produktīvāki uzņēmējdarbībā. Vispirms prioritātēs ir jāiekļauj vietējās problēmas. Lai sagatavotos šī gada pēdējam rudens mēnesim, būs jāveic vispārējā tīrīšana. Jūs varat droši pārvietot, nopirkt jaunu īpašumu un pārdot veco.

Mēneša pirmajā pusē ir iespējamas Vese***as problēmas. Lai uzlabotu labklājību, būs vajadzīgas tikai nedēļa. Uzmanība un aktivitāte palīdzēs novērst atkārtotas kļūdas un izpildīt visus uzdevumus, kas bija plānoti novembrī.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment