Horoskops 4.maijam – atbrīvojieties no liekā

Šodien vēlams atbrīvot sevi no svešām domām un viedokļiem, sākt darīt to, ko vēlaties tieši jūs. Esiet uzmanīgi ar finansēm, vēlams ir neaizņemties un neaizdot naudu, kā arī neslēdziet kontraktus, tie nenesīs vēlamos rezultātus!

Auns

Bez ārkārtējas vajadzības nesāciet neko jaunu. Ja neesat pārliecināts par savām spējām, laiku pa laikam atlieciet lēmumu pieņemšanu vai konsultējieties ar tiem, kas ir jūsu autoritāte.

Vērsis

Šodien jūs negaida nepatīkami pārsteigumi. Vienlaicīgi ar nelielām problēmām, būs laiks, lai atrisinātu svarīgus jautājumus. Vientuļos sagaida svarīga tikšanās, kas varētu novest pie nopietnām attiecībām.

Dvīņi

Šajā dienā ir iespējams atrisināt problēmu, ko ilgu laiku nevēlējāties veikt. Ja kāds lūdz padomu vai palīdzību, neatsakiet. Šodien var pasliktināties attiecības ar kādu no ģimenes locekļiem – atturies apspriest pretrunīgas un būtiskas problēmas.

Vēzis

Neesiet atklāti ar citiem – viss, ko teicāt, var vērsties pret jums. Dzīvo šodien un nenoliedziet sev mazliet prieka. Bet neveiciet riskantus finanšu darījumus un nepārskatāmas operācijas ar naudu.

Lasi arī: Pasaulslavenais ansamblis BIT20 Norvēģijā atskaņos trīs latviešu komponistu skaņdarbus

Lauva

Centieties nesākt neko jaunu. Ja jūtat, ka jūsu veiktie pasākumi nesniedz vēlamo rezultātu, tad labāk ir apstāties. Izvairieties no nopietniem finanšu zaudējumiem. Jums nevajadzētu ņemt aizdevumus un aizdot. Rūpējieties par savu veselību un izvairīties no ļaunprātīgas izmantošanas.

Jaunava

Izmantojiet laiku, atrisiniet problēmas, kas šķita grūtas. Ja nepieciešams, meklējiet padomu. Redzi sev radoši, izmantojiet negaidītus risinājumus. Labs laiks, lai sazinātos ar draugiem.

Svari

Daudz laika pavadiet saziņā ar radiem, radiniekiem, draugiem un paziņām. Diena būs salīdzinoši vienkārša cilvēkiem, kas spēj pielāgoties apstākļiem. Jums vajadzētu labāk novērtēt savas finansiālās iespējas. Centieties netērēt pārāk daudz, ja jūsu finansiālā situācija to neļauj.

Skorpions

Panākumi ir garantēti, ja esat pacietīgs un nemēģiniet noorganizēt notikumus. Šodiena ir piemērota ārstēšanas un profilakses procedūru cikla uzsākšanai. Ja jums vēl nav fitnesa klubu kartes, ir pienācis laiks to iegādāties un sākt apmeklēt nodarbības.

Lasi arī: Latvijas populārākie maizes produkti guvuši vairākus apbalvojumus

Strēlnieks

Šajā periodā ir vērts atturēties no jaunām paziņām. Tas jo īpaši attiecas uz virtuālo saziņu interneta forumos un sociālajos tīklos. Fakts ir tāds, ka pārmērīga lētticība neļaus jums kritiski novērtēt realitāti.

Mežāzis

Neprasiet palīdzību no cilvēkiem, kuri nav pārāk uzticami. Neuzticieties solījumiem, jo ​​pastāv liela varbūtība, ka tie netiks izpildīti. Mēģiniet savā brīvajā laikā darīt patīkamas lietas, kas ļaus jums atpūsties un izvairīties no rūpēm.

Ūdensvīrs

Apstākļi var attīstīties tā, ka jums būs saistoši daži pienākumi un tie nespēs pilnībā realizēt jūsu nodomus. Šī diena būs veiksmīga tiem, kas nolēma mainīt savu dzīvesveidu un sākt dzīvot saskaņā ar režīmu.

Zivis

Grūtības, kas var rasties personīgajā sfērā, ietekmēs jūsu darbu. Ja rodas domstarpības ar kādu no ģimenes locekļiem, situācija nepasliktināsies, izskaidrojot mierīgi attiecības. Dienas beigās jums jābūt ļoti uzmanīgam uz ceļa.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment