Horoskops 4.novembrim – esiet gatavi vissliktākajam!

Svari

Labvēlīga diena jaunām paziņām, emancipācijai, jauniem vaļaspriekiem. Šajā dienā radītais radošais impulss var radikāli mainīt tavu dzīvi, kāpt uz jauniem, iepriekš nepieejamiem augstumiem. Bet negaidiet radinieku un draugu palīdzību – dariet visu galvenokārt pats. Laba diena komandai, komunikācijai.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

Skorpions

Sarežģīta diena, aizēnota ar problēmām, kurām jūs savlaicīgi nepievērsāt uzmanību. Varbūt tās sarežģīs jūsu attiecības ar kolēģiem; tikšanās nenotiks, un lietas tiks atrisinātas ar maksimālu laika un pūļu zaudējumu. Liela vajadzība patiesi novērtēt notiekošo.

Strēlnieks

Iespējams, ka ar draugiem vai ietekmīgu patronu palīdzību būs iespējams izveidot sava veida palaišanas palīgu nākotnes panākumiem. Pēcpusdienā jums ir nopietni jāaizstāv savi principi. Iespējams, ka tas ir pretrunīgā dzimuma konflikts.

Mežāzis

Diena ir labvēlīga atpūtai. Atlieciet lietas, neiesaistoties smagā fiziskā darbā. Nejaušas traumas vai Sli**ba var traucēt ieplānoto plānu ieviešanu. Drīz būs iespējami nepatīkami notikumi un jaunumi.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Ūdensvīrs

Ūdensvīram, lielākā daļa finanšu projektu tiks īstenoti pavisam citādi nekā gaidīts. Nebūs naudas zaudējumi, taču arī ne straujš pieaugums. Domstarpības ar tuvu personu nav izslēgtas. Zvaigznes iesaka būt jutīgiem.

Zivis

Šodien ir liela vajadzība reāli novērtēt notiekošo. Iespējams, ka parādīsies problēmas, kas pēdējā laikā ir tikai norisinājušās un kurām jūs nepievērsāt uzmanību. Šajā gadījumā jums būs viegli veikt dažas izmaiņas un uzlabot ģimenes finansiālo stāvokli. Savstarpēja izpratne šajā dienā var būt pilnīga prombūtne.

Avots: vedmochka

Leave a Comment