Horo***ps 5.aprīlim: vadiet šo dienu neatslābinoties

Šī diena pavadāma dažādās aktivitātēs, dažiem vajadzēs noturēt koncentrāciju, stingrību un neatslābt, bet dažiem pienācis laiks ilgi kārotajai un pelnītai atpūtai!

Auns

Dienas sākumā zvaigznes iesaka izvairīties no stresa situācijām. Jo mazāk trauksme jums ir, jo labāks būs Vese***as stāvoklis. Tas būs daudz veiksmīgāks tiem, kuri nopietni iesaistās garīgajās praksēs un daudz dara, lai sasniegtu harmoniju starp dvēseli un ķermeni. Un mīlestībā jūs sagaidīs patīkami pārsteigumi, un dažus šīs zīmes pārstāvjus – daudzsološas paziņas.

Vērsis

Jūs varat plānot lietas, kas izraisa bailes. Tagad jūs varat izdarīt negaidītus un ļoti veiksmīgus lēmumus. Jaunas paziņas būs patīkamas un noderīgas. Finansiāli, jums jābūt piesardzīgiem: jums nevajadzētu aizņemties naudu.

Dvīņi

Labvēlīga diena finanšu lēmumu pieņemšanai. Šajā laikā jūsu finansiālais stāvoklis būtu jāuzlabo. Daudzos aspektos tas var notikt sakarā ar veiksmīgu profesionālo darbību un pieejamās naudas racionālu izmantošanu. Vakara laiks ir piemērots iepirkšanās veikšanai. Neaizmirstiet vērot savu veselību.

Vēzis

Dienas sākumā jums būs daudz nepatikšanas mājā un jūsu galvenajā darbā. Pārvaldība bieži var mainīt uzdevumus, un jums būs grūti pielāgoties. Ģimene var arī attīstīt nervozu stāvokli, jo no jums sagaida, ka veiksiet kādu darbu, bet jums var hroniski trūkst laika, lai gūtu panākumus visur.

Lasīt arī: Horo***ps 2018.gada aprīlim: gaida daudz jaunu pārsteigumu

Lauva

Šajā periodā veltīt sevi profesionālu jautājumu risināšanai. Bet nejauciet darbu un personiskās attiecības. Jaunām romantiskām iepazīšanām, šī diena nav vispiemērotākā. Esiet konsekvents savā darbībā, nedodot apzināti neiespējamus solījumus un neuzņemoties paaugstinātas saistības.

Jaunava

Šajā laikā jūs varat būt starp diviem ugunsgrēkiem. Tāpēc mēģiniet domāt par atkāpšanās veidiem vai taktiku, kā izvairīties no šādas situācijas. Veicot bezskaidras naudas norēķinus, var rasties zaudējumi. Brīdinājums: traumatiska diena!

Svari

Visticamāk, jums būs jākoncentrējas uz to, lai atrisinātu tikai būtiskus praktiskus jautājumus saistībā ar māju un ģimenes sakārtošanu. Vakarā ir ieteicams veikt mājsaimniecības preču iegādi, tie ilgi kalpos jums un kļūs par talismanu pret melnajiem spēkiem.

Skorpions

Jūs būsiet pilns ar radošu entuziasmu un iedvesmu. Liela daļa no tā, ko jūs plānojat īstenot šajā dienā, būs veiksmīga. Vakaram plānojiet iepirkšanās ceļojumu. Patiesībā iepirkšanās process jums var būt patīkama pieredze, un jūsu veiktie pirkumi būs praktiski.

Lasīt arī: Astroprognoze 2018.gada aprīlim: gatavojieties atjauninājumiem un pārmaiņām

Strēlnieks

Ir pienācis laiks darīt darbus, kas tika atlikti. Risinot profesionālos jautājumus, jāiepazīstas ar vairāk pieredzējušiem kolēģiem. No dienas vidus līdz beigām pieaugs draugu pozitīvā loma jūsu dzīvē. Tas ir labs laiks jaunām paziņām un draudzīgai saziņai.

Mežāzis

Labs laiks, lai īstenotu savus plānus dzīvē. Esi pārliecināts par savu taisnību. Cilvēki, kas mēģina pārliecināt jūs mainīt viedokli, visticamāk kļūdās. Veiksmīgi attīstīsies ceļojumi. Jums izdosies mācīties un strādāt ar informāciju.

Ūdensvīrs

Šī diena nesola nekādas liktenīgas izmaiņas. Neiejaucieties nekādos konfliktos, neuztraucieties par nenozīmīgiem jautājumiem. Mēģiniet daudzveidot savu darba un brīvo laiku. Ir lietderīgi uzsākt Vese***as procedūru kūri.

Zivis

Plānojiet vēl svarīgākas lietas. Ja jūs neesat slinki un dariet lietas, kas atliktas uz vēlāku laiku, jūs varat sasniegt daudz. Tomēr ir jāizvairās no riskantām darbībām un priekšlikumiem, kas nāk no cilvēkiem, kurus esat nesen satikuši.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment