Horo***ps 6.aprīlim: nedodiet iemeslu intrigām

Šī diena, solās būt patīkama, bez saspringtiem darbiem, taču darbā, kā arī draugu kompānijā vajadzētu ievērot piesardzību, un nedot iemeslu radīt intrigas, un izplatīt neglītas baumas par jums!

Auns

Enerģijas trūkums, ko varbūt jūs jutīsiet tuvākajā nākotnē, mēģiniet atjaunot, uzkopjot māju. Atbrīvojiet skapjus un atvilktnes no vecajām lietām, kuras vairs neizmantojat. Attīrot apkārtni no vecajiem atkritumiem, novedīs pie organisma enerģijas pieauguma.

Vērsis

Profesionālie jautājumi nebūs tik sarežģīti, kā tas varētu šķist no pirmā acu uzmetiena, tāpēc piesakieties droši darbībai. Diena ir labvēlīga romantiskām tikšanām, tikšanās ar draugiem un pat saziņai ar nepazīstamiem cilvēkiem. Tas viss dos jums prieku.

Dvīņi

Šajā laikā ir jāuzņemas īpaša atbildība par pienākumu izpildi gan darbā, gan mājās. Ir jāparāda darbība, lai atrastu izeju no jebkurām situācijām, lai risinātu iepriekš uzsākto lietu attīstību. Šī diena ir piemērota studijām, tikšanās ar veciem draugiem un horizonta paplašināšanai.

Vēzis

Šis periods var būt saspringts, jo cilvēkiem apkārt ir aizkaitināmība un grūtības. Bet neļaujiet emocijām ienest konfliktu situācijās. Ja attiecības ar kādu atstāj daudz, lai būtu vēlamas, tad tagad nav nepieciešams risināt situācijas labošanu, maz ticams, ka jūsu centieni būs kronēti ar panākumiem.

Lasīt arī: Horo***ps 2018.gada aprīlim: gaida daudz jaunu pārsteigumu

Lauva

Jums jāturpina strādāt, un, ja esat biznesmenis, tad meklējat jaunus partnerus. Šajā virzienā gūtie centieni tiks apbalvoti simtkārtīgi. Mēģiniet uzklausīt pieredzējušo cilvēku viedokli un ieteikumus, kuri ir sasnieguši nozīmīgus rezultātus savā uzņēmējdarbībā.

Jaunava

Dienā nav jāstrādā smagi. Nelabvēļi var pīt intrigas aiz muguras, tāpēc neradiet iemeslus. Jūs varat dalīties ar jūsu problēmām ar mīļajiem, apspriest jautājumus, kas interesē, lai veidotu kopīgus nākotnes plānus.

Svari

Šodien var rasties pārpratumi ar kolēģiem vai vadību. Ja jūs dzirdat kritiku jūsu adresē, neapvainojieties. Pirms uzliesmošanas apsveriet, cik svarīgas ir jūsu esošās attiecības, jo šajā laikā jūs varat tās pārtraukt.

Skorpions

Tagad ir lielisks laiks, lai cīnītos ar sliktajiem ieradumiem. Veikt ikdienas rutīnas, pārtraukt darbības, kas ievelkas līdz vēlai naktij pie datora vai ar grāmatu, un jums nebūs grūti pamostoties no rīta, lai dotos uz darbu. Nezaudējiet uzmanību.

Lasīt arī:Astroprognoze 2018.gada aprīlim: gatavojieties atjauninājumiem un pārmaiņām

Strēlnieks

Ja šajā laikā jums būs nepieciešams morāls atbalsts vai tikai citu cilvēku apstiprinājums, sazinieties ar saviem vecajiem draugiem. Viņi varēs apskatīt jūsu problēmu no neparedzēta leņķa, un pateicoties tam jūs varēsiet atrast ātru risinājumu.

Mežāzis

Esi enerģisks, sabiedrisks un draudzīgs. Jūs gaida dāvanas un patīkami pārsteigumi. Nesēdiet mājās, apmeklējiet svētkus, kur ir daudz mūzikas un jautrības. Tas ir arī lielisks laiks radošiem hobijiem, kolekcionējumiem un hobijiem.

Ūdensvīrs

Šajā laikā var rasties situācijas, kas prasīs jūsu uzmanību un ātru lēmumu pieņemšanu. Jums būs jāaizstāv sava nostāja, sniedzot nenoliedzamus argumentus. Apsveriet tuvu cilvēku intereses, izvairoties no konfliktiem.

Zivis

Neuztraucieties un neļaujiet notikumiem rīkoties kā parasti. Jūs sasniegsiet daudz vairāk, ja jūs uzņemsieties iniciatīvu savā vārdā. Sarunas ar kolēģiem par profesionālajām tēmām var izraisīt interesantas idejas, kas sniegs pārsteidzošus efektīvus rezultātus.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment