Horoskops 7. augustam – ieklausieties savā sirds balsī!

Šo dienu vēlams pavadīt bez steigas, atpūšoties vai darot vieglas slodzes darbus. ideāli piemērota diena priekš meditācijas un pašanalīzes, kā arī koncentrācijas un iztēles treniņiem. Šīs dienas akmeņi: tīģera acs, vanaga acs, kaķa acs, rozā marmors.

Auns

Šodien vislabāk ir atmest ikdienas rūpes un apmeklēt templi, apmeklēt cilvēkus, kuriem nepieciešama jūsu palīdzība un atbalsts. Diena ir nelabvēlīga riskantām uzņēmējsabiedrībām.

Lasi arī: Pašas pievilcīgākās sievietes, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Vērsis

Vērša personiskā dzīve būs mierīga – daba to pielāgos, lai noteiktu iekšējo līdzsvaru un harmoniju ar apkārtējo pasauli. Nākotne būs skaidri redzama, daudzi jutīsies pašpaļāvībā.

Dvīņi

Kopš rīta sagaidiet pārpratumus un konfliktus. Liktenis atkal pārbauda jūs uz izturību. Esiet piesardzīgs un ierobežots saziņā. No jūsu pašpārvaldes un piesardzības atkarīgs visu turpmāko darbu un uzņēmumu veiksme.

Vēzis

Šī diena solās būt veiksmīga. Vienīgā šī diezgan labās dienas problēma var būt slikta dūša vai strīds ar pusaudžiem. Mēģiniet izrādīt gudrību un mīlestību, lai konflikts nebūtu ilgstošu.

Lasi arī: Naudas kodi: skaitļi, kas piesaista bagātību

Lauva

Paaugstināta aura, dzīves potenciāls, personīgais šarms. Diena veltīta saziņai, sanāksmēm vai radošai meklēšanai. Koncentrējieties uz galveno lietu un neuztraucieties par sīkumiem. Noderīgs grupas darbs, fiziskās aktivitātes. Jūs to varat darīt visu, pat ja jums tas viss ir jāsniedz citiem.

Leave a Comment