Horoskops 6.augustam – iznīcini veco, lai radītu jaunu!

Jaunava

Pārmaiņu diena, kas parādīs, cik daudz mēnesī jūsu situācija mainīsies visās dzīves jomās. Nepalaidiet pat mazāko iespēju īstenot savus plānus, daudzi tagad spēs atrisināt. Negaidiet uz palīdzību, paļaujieties tikai uz zināšanām, intuīciju un prātīgu aprēķinu.

Lasi arī: 7 veidi, kā piesaistīt veiksmi. Padomi no Jeļenas Jasevičas

Svari

Aizņemta diena. Nemēģiniet atrisināt visas problēmas uzreiz. Ir nepieciešams apkopot un vadīt ierosinātos gadījumus uz konkrētu rezultātu. Sievietes-Svari zvaigznes tiek brīdinātas par iespējamām komplikācijām, sazinoties ar vecākiem radiniekiem. Jūsu finansiālais stāvoklis ietekmēs turpmākos plānus un situāciju ģimenē. Bērnu problēmām būs nepieciešami ievērojami finanšu līdzekļi.

Skorpions

Diena var būt ļoti grūta. Vecākiem Skorpioniem pārslodze un nervu celms var izraisīt stresu un Sli**bas. Viņiem jāievēro visi piesardzības pasākumi, lai izvairītos no nopietnas Sli**bas. Daudzu Skorpionu personiskā dzīve neizdosies – mīļotājiem un laulātajiem varētu būt nopietni strīdi, iespējams, savstarpēja atdzišana.

Strēlnieks

Labvēlīga diena komercdarbībai, kas saistīta ar finanšu jautājumu risināšanu. Iespējams, ka dienas pirmajā pusē jūs varēsiet veidot sevi visdažādākajās darbības jomās. Strēlnieces sievietes spēs parādīt savu šarmu un pašpaļāvību vai jaunu partneru atrašanu. Zvaigznes brīdina par pārmērīgu entuziasmu. Jauna paziņa nebūs ilgstoša.

Mežāzis

Jūsu materiālā sfēra ir ārkārtīgi neaizsargāta, ir daudzi, kas vēlas atbrīvoties no jūsu naudas. Esi uzmanīgs un piesardzīgs, turiet zem kontroles visvērtīgākās lietas – maldu iespējamība ir augsta. Šodien labāk neaizdot naudu, neparakstīt finanšu dokumentus, pārvietot šīs darbības uz stabilāku laiku.

Lasi arī: Saki šīs 6 frāzes sievietei un tu viņai liksi justies mīlētai un cienītai

Ūdensvīrs

Sākas prāta, vēlmju un jūtu augsts harmonijas periods. Planētas jums palīdz. Spēcīgi procesi ietekmēs daudzu Ūdensvīru personīgo dzīvi. Iespējamā mīlestība, prieks, radošās kreativitātes prieks un pašapziņa. Daudziem Ūdensvīriem ir paredzēta liela mīlestība, kas var novest pie laulības.

Zivis

Šodien jūs jūtaties, ka viss ir izveidojies, bet šī sajūta ir maldinoša. Zvaigznes iesaka piesardzīgi sazināties ar priekšniekiem, kolēģiem. Jebkurā brīdī situācija var pasliktināties. Sargieties no jaunām paziņām. Jauni kontakti radīs daudz problēmu nākotnē.

Avots

Leave a Comment