Horo***ps 8.jūnijam – transformācija

Šo dienu apzīmē 13.arkāns – Nā*e. Tas nozīmē, ka visu dienu vajadzēs pavadīt transformējot veco uz jauno. Ieteicams nodarboties ar sportu, un Vese***as uzlabošanu. Izvairieties no steigas un aizkaitinājuma. Šīs dienas akmeņi – melnā jašma, gaisa obsidiāns, malahīts, zilais nefrīts.

Auns

Dažu Aunu personiskā dzīve var iegūt īpašu nozīmi. Iespējams, jaunieši izlems izveidot ģimeni. Iespējamas tikšanās ar vecajiem draugiem un faniem, kas atdzīvinās pēdējo dienu spilgtos mirkļus.

Vērsis

Diena sola veiksmi biznesā, radošumu un mīlestību, atbalstu priekšniekiem. Jūsu biznesa aktivitātē nebūs šķēršļu, komunikācija kļūs spēcīgāka un attīstīsies. Svētību raksturojoša sociālisma un labklājība piesaistīs aktīvos partnerus. Jauni draugi var būt jūsu atbalsts uz ilgu laiku.

Dvīņi

Mēģiniet pabeigt visus gadījumus līdz šai dienai kā iespējamas neparedzētas problēmas, kas palēninās jūsu darbību. Daudzi Dvīņi palielinās izdevumu apjomu. Iespējamie finansiālie zaudējumi. Ģimenēs var rasties problēmas un tēriņi, kas saistīti ar bērnu pieprasījumiem.

Vēzis

Vēzis var izskatīties diezgan optimistisks. Vēlēšanās aizsegt, atkāpties no pasaulīgas iedomības un aiziet pensijā, lai radītu atsvešinātību un personiskas dabas problēmas. Dienas otro pusi var sarežģīt pārpratumi mīlestībā, partnerībā vai laulības attiecībās. Šodienas galvenais uzdevums ir veidot harmoniskas attiecības ar citiem.

Lasi arī: Mīli sevi un padari sevi daudz harmoniskāku

Lauva

Labvēlīga diena komandējumiem, ceļojumiem. Enerģētikas potenciāls strauji palielināsies. Ja šodien jums tiks piedāvāts ceļojums – vienojieties: ceļā ir veiksme, piedzīvojumi, radošas, personiskas vai biznesa uzvaras. Tomēr vecākiem cilvēkiem vajadzētu saprātīgi novērtēt savas stiprās puses un spējas. Iespējamie sapņi ir pravietiski.

Jaunava

Dienu raksturo iekšējās nesaskaņas un atdalīšanās no ārējās satricinājuma. Ieteicams analizēt savas spējas un tendences. Tas jums ļaus daudz izprast un pārvērtēt. Negaidītas problēmas var ievērojami sarežģīt attiecības ar pusaudžiem. Zvaigznes iesaka šai dienai būt izturīgākām nekā jebkad agrāk, neizrādiet vardarbīgas emocijas.

Svari

Diena simbolizē būtnes prieku, mīlestību un harmoniju. Iespējams, jums būs pilnas cerības un uzticība nākotnei. Jūs būsiet pilnībā iemiesojies iedvesmā, un pasaule jums izskatās kā krāsains kaleidoskops. Diena sola daudz prieka, izklaides un patīkamas ziņas. Ļaunās un alkatīgo skaudīgo cilvēku mahinācijas neapdraud jūs.

Skorpions

Šī ir vispārējās harmonijas, miera un pareizu notikumu virziena diena. Jūsu dzīves aktivitātes nākamais cikls tiks atzīmēts ar skaidru apziņu, spēju pareizi novirzīt savus būtiskos spēkus. Ja jums ir pietiekami daudz jutīgu un maigu cilvēku no tuvu cilvēku puses, jūs sapratīsiet, kā jums trūkst, lai iegūtu pilnīgu laimi ģimenē un kas būtu jāmaina savā dzīvē, lai būtu labāk.

Lasi arī: Kāds ir ideālais vecums, lai kļūtu par māmiņu

Strēlnieks

Iespējams, ka šajā dienā jums būs jāpieņem svarīgi lēmumi. Ieteicams prātīgi novērtēt savas vēlmes, prasības pret partneriem un ģimenes locekļiem. Iespējams, jūs varat daudz labot. Plānojiet nozīmīgas sanāksmes pirmās dienas pusē. Dienas laikā uzraugiet savu veselību, īpaši jūsu zobus un smaganas.

Mežāzis

Pretrunu diena, ko raksturo saprašana un sajūta. Tā rezultātā ir iespējamas asas un pēkšņas garastāvokļa pārmaiņas, nepareiza aprēķināšana un nereāls priekšstats par realitāti. Īpaši piesardzīgiem jābūt Mežāžiem ar pārmērīgi jutīgu nervu sistēmu, kuriem ir tendence uz garīgām slimībām.

Ūdensvīrs

Tiem, kuri dodas ceļojumā, šodienas Horo***ps iesaka būt piesardzīgiem. Ieteicams atlikt braucienu uz vēlāku laiku, jo pašlaik jums nav labākās formas. Jums vajadzētu rūpēties par savu veselību. Nepārpūlieties, nemeklējiet piedzīvojumu. Klusā atpūta dos jums nepieciešamo drošības rezervi.

Zivis

Iespējams, ka Zivis varēs uzlabot savu finansiālo stāvokli. Sirsnīgā mīļotā apskāviens sasildīs jūsu dvēseli, un jūs jutīsieties laimīgi. Neaizmirstiet par dienas un atpūtas režīmu. Neizmantojiet spēcīgu tēju vai kafiju, alkoholiskos dzērienus.

Avots

Leave a Comment