HOROSKOPS maijam – kas tevi sagaida šajā mēnesī?

Maijs atsevišķām zodiaka zīmēm būs izteikti īpašs mēnesis uz visa 2022.gada fona. Vai tāds tas būs arī tavai zodiaka zīmei?

Kādam veiksies mīlestībā, bet kāds beidzot spēs sakārtot savas dzīves lielākās problēmas.

Lūk, ko zvaigznes sarūpējušas katrai no zodiaka zīmēm maijā!

AUNS

Maijs pavērs jaunas iespējas pilnveidoties un attīstīties. Līdz pat 27.oktobrim Aunus sagaida liela izaugsme. No otras puses – maijs nesīs daudz pārdomu un ietekmēs tavu saskarsmi ar citiem. Būs svarīgi izprast citus līdz saknei pirms reaģēt – it īpaši, ja tas saistīts ar dusmām.

VĒRSIS

Vēršiem maijs būs liels un svarīgs mēnesis. Visums tevi iegrozīs virzienā, kas saistīts ar pašrealizāciju. Esi atvērts un skaties uz lietām no dažādiem skatu punktiem! 15.maijs nesīs nenovēršamas izmaiņas attiecībās ar tuvākajiem, tomēr ap 22. maiju taps skaidrs, kuriem cilvēkiem tavā dzīvē jābūt, bet kuriem – jāaiziet.

Lasi arī: Cilvēki, kas dzimuši “laimes krekliņā”: 4 zodiaka zīmes, kurām veicas dzīvē

DVĪŅI

Maijā tiksi pārbaudīts. Būs svarīgi mazliet piebremzēt un “uzlādēt baterijas”. 10. maijā būs svarīgi paskatīties uz sevi no malas un saprast, kā tu sevi iznes sabiedrībā.

Kopumā maijs nesīs gan izaicinājumus, gan arī ilgi gaidīto apskaidrību par tām lietām, kuras dzīvē ir patiesi svarīgas. Būs vērtīgi ieklausīties savā intuīcijā!

VĒZIS

Mēnesis, kurā būs iespēja doties savu mērķu virzienā. Tas, ko iesāksi tagad, nesīs pozitīvas pārmaiņas visa gada garumā. Šis ir īpaši svarīgs laiks, kad ieklausīties sevī, jo vēlāk šādas izdevības var nerasties.

Lai lasītu maija horoskopu par pārējām zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

Leave a Comment