Horoskops nedēļai: 22. – 28. janvārim – veiksme daudzus lolos

Auns

Mēģiniet samazināt apgriezienus – visu janvāri jūs kaut kur steidzaties un mēģiniet vienlaikus pabūt tūkstoš vietās, taču šajās ziemas dienās jums ir jākoncentrējas. Šīs septiņas dienas būs īpaši veiksmīgas radošo profesiju pārstāvjiem – jūsu idejas būs ļoti pieprasītas, un apkārt ir daudz ietekmīgu personību. Atlikušās Auniem nebūs skumji, tomēr, lai talantu parādīšana, prasīs daudz izturības un pacietības – konkurenti šajā periodā nesnaudīs un visādā ziņā mēģinās jums iesālīt. Mīlestībai un dažādiem piedzīvojumiem visvairāk piemērota trešdiena – jūs gaidīs daudz interesantu iepazīšanos, un ar turpinājumu. Nedēļas nogalē jūs varat noorganizēt atvērto dienu – uzņemt viesus un baudīt saziņu.

Vērsis

Ja kāds ir laimīgs, tad tas ir Vērsis – šai ziemas periodā jums būs laiks visu padarīt vairāk nekā visās janvāra dienās kopā. Nesamaziniet tempu, un nedēļas nogalē jūs varēsiet lepoties ar profesionāliem sasniegumiem un finansiāliem panākumiem. Bet janvāra medus mucā atradīsies arī karote darvas – jums būs jāatsakās no izklaides. Zvaigznes iesaka neuztraukties – kultūras aktivitātes sagaidāmas daudz, un pāris interesantās vietās jums pabūt būs laiks. Mīlestības attiecību jomā pārsteigumi sāksies ceturtdienā vai piektdien – sagaidāma romantiska tikšanās ar pielūdzēju no tālākās pagātnes, un jums būs iespēja atkal iekarot savus pielūdzējus un klausīties atzīšanos mīlestībā.

Dvīņi

Šonedēļ jūs varat droši doties garā ceļojumā – nav paredzētas nekādas problēmas, un zvaigznes ir samērā veiksmīgi novietojušās. Ir arī ieteicams neatteikties no komandējumiem – šajā janvāra periodā jums ir iespēja nodibināt noderīgas un daudz sološas paziņas un nodibināt attiecības ar biznesa partneriem. Kaut arī Jaungada svētki jau sen ir beigušies, dvīņi pastāvīgi izjutīs atlikušās parādības – izrādās, ka jūsu tālruņa numurs nav tik liels noslēpums, un pielūdzēji sāks tevi sazvanīt, kurus jūs pat neatcerēsieties pēc vārda. Celt paniku un mainītu numuru, nav nepieciešams – nozīmēt romantisku tikšanos, un drošībai ņemt līdzi pāris draugu (šim pasākumam būs izdevīga piektdiena).

Vēzis

Šī ziemas nedēļa būs pilna ar patīkamiem notikumiem, un jūs varēsiet lepoties ar sevi. Daži vēži veiksmīgi darbosies, un vadītājs sāks domāt par šādu neaizvietojamu darbinieku iedrošināšanu. Daudzi zīmes pārstāvji atradīs interesantu un izdevīgu iespēju piestrādāt – finanšu pārsteigumi sāksies trešdien, un veiksme nepametīs tevi arī nedēļas nogalē. Bet aiz visām šīm svarīgajām lietām nevajadzētu aizmirst par tuviem cilvēkiem. Janvāris beidzas, un ziema pakāpeniski izzūd – mēģiniet pārliecināties, ka šajās dienās pavadiet laiku jautri ar ģimenes svaigā gaisā. Mīlestības sfērā pārmaiņas ir paredzamas sestdien – atjauniniet skapi, lai noslaucītu konkurentu degunu un sakārdinātu savus pielūdzējus.

Lasi arī: Princis Harijs samierinājies ar savu plikpaurību un pārsteidz ar jaunu frizūru

Lauva

Mācieties glabāt citu cilvēku noslēpumus – šajās janvāra dienās pat nepazīstamākie cilvēki ar jums dalīsies noslēpumos. Lieta jūsu draudzīgumā – jūs varat izprast problēmas un patiesi interesēties par citu cilvēku dzīvi. Bet mēģiniet neaizmirst par savām vajadzībām un vēlmēm – šajā ziemas periodā panākumi jebkurā darbībā būs atkarīgi no jūsu aktivitātes. Arī intuīcija nav atlaide – trešdien un ceturtdien daudzi Lauvas negaidīti parādīs ekstrasensīvas spējas, un jūs varēsiet aprēķināt situāciju dažus soļus uz priekšu. Ģimenes attiecību jomā veidosies kārtība un stabilitāte – sazināsieties ar radiniekiem, un baudīsiet siltu mājīgu atmosfēru.

Jaunava

Esiet reāli – šajā ziemā ir svarīgi saglabāt vēsu galvu un retāk lidināties mākoņos. Jūs atradīsiet daudz ienesīgu piedāvājumu finanšu jomā, varbūt jūs saņemsiet dārgu dāvanu no kolēģiem vai biznesa partneriem. Tomēr jāpatur prātā arī tas, ka partneri vienkārši nedod pārsteigumus, un būs viņiem jādod, kaut kas pretī. Trešdien vai piektdien Jaunavām būs radoša iedvesma – tiks apspriests jebkurš bizness, par kuru jūs atbildēsiet, un rezultāts būs lielisks. Janvāra nedēļas nogali, vēlams pavadīt draugu kompānijā un atpūsties, nevis tērēt bezmērķīgi laiku, izklaidēties un vienlaikus apspriest nākotnes plānus.

Svari

Izteiciens, ka jebkādi līdzekļi ir labi, lai sasniegtu mērķi, nav par jums – šajā ziemas nedēļā rūpīgi jāapsver katrs solis, un bieži vien jāieklausās citu viedokļos. Varbūt tuvumā atrodas cilvēki, kuri sapņo par jūsu reputācijas sabojāšanu – esi uzmanīgi un neinformējiet par saviem plāniem. Otrdien Svari var sagatavoties priecīgām ziņām – iespējams, jūs saņemsiet naudas pārsteigumu vai nejauši uzzināsiet par paaugstināšanu nākotnē. Neatkarīgi no tā, neaizmirstiet par savu personīgo dzīvi – janvāra beigās ģimenes dzīve ir nedaudz saasinājusies un iekaisusi. Lai saglābtu situāciju, ir pietiekami izvest radiniekus ārpus pilsētas – āra aktivitātēm, kas nepieciešamas ģimenes laimei.

Skorpions

Kļūdu varbūtība ir nulle, un šajā janvāra periodā Skorpioni spīdēs un būs veiksminieki. Bet trešdien, biznesa ķēriens var kļūt slābāks, un konkurenti noteikti to izmantos – mēģiniet iepriekš iegūt ietekmīgu paziņu atbalstu un nepadoties. Finansiāli nedēļa būs laba – jūs varat atmaksāt parādus un veikt vairākas dārgas iegādes. Ģimenes un mīlestības attiecību jomā nav paredzamas problēmas, un daudzi zīmes pārstāvji beidzot varēs sevi saukt par veiksminiekiem. Lai nostiprinātu rezultātu, organizē romantisku notikumu – šim nolūkam sestdiena ir perfekta, un otra pusīte noteikti novērtēs jūsu centienus.

Lasi arī: Latvijas Universitātē izstrādā nozīmīgu pētījumu par seno tautu tiesību vēsturi

Strēlnieks

Darbspējīgums šajās ziemas dienās Strēlniekiem atradīsies augstumā, un jūs spēsiet nostiprināt savu autoritāti un iepatikties biznesa partneriem. Jūs saņemsiet iespēju piestrādāt, kas nenovērsīs jūsu uzmanību no pamatdarbības, un būtiski uzlabos situāciju finanšu jomā. Bet, ja no pirmdienas līdz ceturtdienai jūs pazudīsiet dienestā, tad piektdien zvaigznes stingri iesaka novērsties no rūpēm. Strēlniekus gaida ievērojami izdevumi – jūs varat izklaidēt sevi, un būs daudz kārdinājumu. Sestdienas uzdevums ir apmeklēt radus un apspriest ģimenes budžetu. Nu, svētdien radīsies romantisks pārsteigumus – no pesimistiskas noskaņas nebūs ne pēdu, jo pielūdzēji neļaus skumt un būt īgnam.

Mežāzis

Šīs septiņas dienas jūs arvien vairāk atgādināsiet vāveri ritenī – galu galā, jūs, tāpat kā šis pūkains dzīvnieks, nepārtraukti strādājat un pilnīgi aizmirsāt par pārējo. Zvaigznes iesaka samazināt tempu un domāt – cik daudz no tā, ko jūs darāt, ir nepieciešams personīgi? Šajā janvāra periodā ir lietderīgi noteikt savas vēlmes un formulēt mērķus – varbūt tas palīdzēs atbrīvoties no visa nevajadzīgā. Šis ieteikums attiecas uz jūsu personīgo dzīvi – mēģiniet atbrīvoties no nevajadzīgām attiecībām, un ļaujiet doties prom tiem, kas neļauj jums attīstīties. Mīlas piedzīvojumiem janvāra nedēļas nogale ir vispiemērotākā. Daži Mežāži iepazīsies ar jaunajiem pielūdzējiem – romāns būs gaišs un ilgstošs.

Ūdensvīrs

Pievērsiet uzmanību profesionālai izaugsmei – jūs strādājāt labi, bet jums ir arī jācīnās par jaunu pozīciju. Priekšnieki jau sen vēro Ūdensvīra panākumus, bet vadībai ir vajadzīgs labs virzītājspēks –padalieties ar viņiem par jūsu karjeras plāniem. Svarīgām sarunām un biznesa pārrunām otrdiena ir piemērota, bet trešdien zvaigznes ir iesaka palikt ēnā – lai saglabātu savu mieru. Attiecības ar mīļajiem šajā janvāra periodā tiks pārbaudītas pēc izturības. Centieties, nejautāt par sīkumiem un nepadarītu traģēdiju no ikdienas problēmām. Piektdien situācija uzlabosies, un jau svētdien Ūdensvīri sapratīs, ka ģimenes dzīve joprojām ir veiksmīga.

Zivs

Iestatiet sev konkrētus uzdevumus un neuztraucieties par svešinieku problēmām. Ar šo attieksmi jūs varat viegli atrisināt profesionālos un finansiālos jautājumus, un janvāra nedēļa iet ar plus zīmi. Zivis, kas sapņo par paaugstināšanu, var paļauties uz labu vadībai – varbūt šonedēļ jūs saņemsiet vairākus interesantus priekšlikumus. Šīs septiņas dienas ir bagātas un mīlas pārsteigumi – Zivīm ir burtiski liels pieprasījums. Zvaigznes iesaka izvairīties no romantiskiem impulsiem un bieži vien klausīties intuīciju – jauni pielūdzēji ir labi, bet vecie mīļākie ir vēl labāki. Piektdienā un sestdienā Zivis gaida izklaidējoši ģimenes svētki.

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment