Horoskops nedēļai: 5. – 11.marts – viss atdzimst

Zodiaka zīmes horoskops palīdzēs ikvienam atrast ceļu uz laimi šonedēļ. Zinot to, kā planētas un zvaigznes ietekmēs jūs, varat izvairīties no problēmām un nepalaist garām iespēju.

Visa daba gatavojas atdzimšanai. Katras cilvēces, kas dzīvo uz Zemes, enerģija tiks atjaunota un pārveidota. Un tad, kā ļaunums, planētu ietekme radīs pati labojumus. Reaģēt uz tiem ir nepieciešams ātri. No 5. līdz 11. martam Saule Zivīs akcentēs mistisko dzīves komponentu, kas nav piemērots arī ar praktiskām lietām: nodarbinātība, karjera, bizness. Lai neiekristu zvaigznīšu slazdā, astrologi iesaka pielipt pie zelta vidus ceļa, bet katrai zodiaka zīmei tas ir savs.

Auns

Mars Strēlniekā saglabās jums astroloģiskās tendences produkcijas, tas ir, dzīvē radīsies tikai jaunas iespējas, sapņi, atpūta, ceļojumi, azarts. Tādēļ jums būs grūti strādāt. Saskaņā ar horoskopu, tas var ilgt visu nedēļu, kamēr jūs nolemjat apstāties un sākt darīt.

Kamēr Marss uzstājas personīgai lietošanai, Venera, kas trešdien ieies jūsu zīmē, tūlīt atdzīvinās jūsu dzīvi. Personiskā iniciatīva var pārvērst visu pasauli otrādi, protams, jums pozitīvi. Lai gūtu panākumus, jums vajadzēs tikai izdarīt spiedienu un parādīt drosmi. Planētas radīs labvēlīgus apstākļus dziļai dzīves analīzei, plānu izpratnei un pēkšņām, riskantām darbībām pēc mērķa noteikšanas. Parasti, ja jums ir neatlaidība, jums izdosies.

Lasīt arī: Totēma dzīvnieks katrai Zodiaka zīmei

Vērsis

Šonedēļ gaida patīkama saziņa ar draugiem un nepatīkama – ar cilvēkiem, kuri pilnīgi nepiekrīt jūsu interesēm. Strīdi, pārmetumi un nesaskaņas ar viņiem būs daudz. Interešu konflikts ir visaktuālākais konflikts, kas var jūs ievainot. Astrologi iesaka aplūkot situāciju divos veidos. No vienas puses, jūs un jūsu intereses ir jāaizsargā. No otras puses, cilvēki un viņu vērtīgie spriedumi, kas jums nekādi neietekmē.

Šajās septiņās dienās jūs saskaraties ar Saturnas dāsnumu un grandiozajiem nodomiem, kas palīdzēs redzēt un iegūt labas izredzes. Ja jūs pieņemat planētas pozitīvo enerģiju kā dāvanu, pastāv liela varbūtība, ka viss notiks no sarunas ar rīcību. Enerģiskie un spilgti notikumi, kurus astrologi jums prognozē, var pāriet uz fona, ja jūs turpināsiet nostāties pats pret sevi un strīdēties ar tiem, kurus nav iespējams sasniegt.

Turpini lasīt nākamā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment