Kāds metāls ir piemērots katrai Zodiaka zīmei

Katra zodiaka zīme var stiprināt savu enerģiju ar metālu, kas ir tuvu tās aurai. Kāds metāla talismans, lai panāktu veiksmi, kāds glābs no briesmām, un kāds dos mieru.

Auns

Auna metāls ir zelts. Tikai tā var atbalstīt tā liesmu, kas deg šo dinamisko cilvēku sirdīs. Uguns elements un zelts – tā ir brīnišķīga savienība, bet Auniem tas ir vislabāk divkārši.

Vērsis

Vērsis – ir alumīnijs, jo tas arī viegli padodas apstrādei, kā Vērsis, bet, neskatoties uz tā mīkstumu, tas ir izturīgs pret dažāda veida stresu. Vērsim, alumīnijs palīdzēs neko nebaidīties šajā dzīvē.

Dvīņi

Dvīņiem vislabāk atbilst sudrabs. Šis metāls var uzsvērt savu neticamo izdomu, kā arī ietaupīt no bezjēdzīgiem riskiem un neapdomīgām darbībām.

Vēzis

Vēzis ir spītīgs, bet ne tik lielā mērā, ka viņiem tas nepatīk. Ar viņu maigumu viņi nekad nemaina savus uzskatus. Vislabākais metāls vēžiem ir titāns un tā sakausējumi. Sudrabs var darboties kā analogs, bet tā īpašības ir ievērojami sliktākas attiecībā uz šo zīmi.

Lasīt arī: Totēma dzīvnieks katrai Zodiaka zīmei

Lauva

Lauvas mīl zeltu, un zelts mīl lauvas. Šim uguns simbolam zelts ir gandrīz tikpat noderīgs kā Aunam – tas aizsargā Lauvas un paaugstina viņu garastāvokli, kā arī sniedz dzīvotspēju.

Jaunava

Jaunavai der perfekti, mīksti metāli, piemēram, skārds, varš, alumīnijs, zelts. Jebkurš no tiem palīdzēs Jaunavai atrast līdzsvaru starp jūtām un loģiku. Šie metāli ir uzsvērti uz šīs Zodiaka zīmes dabīgā maiguma.

Svari

Zodiaka talismans Svariem ir bronza. Tai ir lieliska izturība, kas dažkārt trūkst Svaros, kā arī dod spēku veikt visus svarīgus uzdevumus.

Skorpions

Skorpioni ir tērauda cilvēki. Viņus ir grūti salauzt, tāpēc dzelzs sakausējumi ir pilnīgi harmoniski ar tiem. Dzimuši zem Skorpiona zīmes var arī pakļauties tikai laika ietekmei, piemēram, dzelzs.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops nedēļai: 5. – 11. marts – skaistumu radīs saule!

Strēlnieks

Strēlnieka metāls ir sudrabs, kas uzsver šīs Zodiaka zīmes neatkarību. Strēlniekiem, kas valkā sudrabu, parasti ir vairāk paveicies un viņiem ir vieglāk sazināties.

Mežāzis

Platīns ir Mežāžu patrons. Tas tos aizsargā un vienlaikus uzsver viņu noturību ietekmēt no ārpuses, kā arī viņu gudrību. Platīns nesadarbojas ar gandrīz visu un palīdz Mežāzim palikt uzticīgam sev.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra metāls ir zelts un varš. Abi metāli ir mīksti – tieši tāpat kā Ūdensvīrs pats. Ūdensvīrs rūpīgi izvēlas savu sociālo loku. Tāpēc, vara amuleti vai zelta rotaslietas – talismani un amuleti jums.

Zivis

Zivs metāls ir sudrabs, kas tos attur no nelaimēm. Tas ir lielisks amulets un veiksmes šarms vienā. Sudrabs var dot Zivij panākumus jebkurā dzīves jomā, it īpaši mīlestībā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment