Horoskops nedēļai: 5. – 11.marts – viss atdzimst

Dvīņi

Laikā no 5. līdz 11. martam Dvīņi būs fantastiski slinki. Saglabājiet tikai dabisko šarmu un spēju aizrunāt ikvienu: piemēram, izrādās, ka daļa no atbildības tiek pārvietota uz citu un mazliet atpūsties. Tomēr ne katram Dvīnim ir ideāls risinājums, pašreizējā astroloģiskajā situācijā.

Kā saka astrologi, dzīves spēki būs praktiski nulles līmenī. Visa vaina ir vājinātais Merkūrijs, kas, šķiet, ir vidēji aktīvs, bet nepietiek motivācijai un virzībai uz priekšu. Jūs varat mēģināt patstāvīgi palielināt savu enerģiju, taču pastāv arī riski izšķiest savu enerģiju  Šonedēļ Kosmoss mēģina sniegt jums informāciju: tā būs taisna, bez dubultā dibena, par to nevajadzēs domāt, jums nekavējoties jārīkojas un jādara. Šie padomi izvedīs prom no strupceļa, tāpēc skatīties uz visu neparasto.

Lasīt arī: Vardarbība pret saviem bērniem ir kriminālnoziegums. Vecākiem būs piecu gadu cietumsods

Vēzis

Uzmanību un neizlēmība Vēzim šonedēļ – līdzība par zaudēto iespēju, no vienas puses, bet balzams pie sirds mīlētājiem stabilu dzīvi – no otras puses. Jupiters šaubās par un pret, bet tas viss, jo viņš sāks atpakaļgaitas kustību. Bet tas būs tikai piektdien, tāpēc pirms 9. marta ir laiks pielāgot savu dzīvi pareizajā frekvencē.

Skorpiona zīmes ietekme, kurā Jupiters būs, būs negatīva. Var likties, ka skaudīgie cilvēki veido tīklus un intrigas tieši jums. Tāpēc veselā saprāta daļa ir tāda, ka, ja sestā intuīcija norāda uz briesmām, tad vajadzētu to uzklausīt. Neuzticieties saviem nepiederošajiem ar saviem noslēpumiem, bet dodies uz novērotāja vietu, lai neko nezaudētu.

Lauva

Pavasaris ir ļoti labs laiks spīdēt. Un tā tas spīd – konsultē astrologi – lai jūs varētu darīt kaut ko, un nav nepieciešams, bet iet ārā un pārsteidziet ar savu enerģiju visā pasaulē. Saule, lai arī tas nesniegs jums maksimālu pozitīvu enerģiju, bet saglabās daļu no radošās aktivitātes. Tas ir pietiekami, lai palielinātu savu pašapziņu un palīdzētu atbrīvoties no daudziem kompleksiem un bailēm.

Arī astrologi apgalvo, ka šajā periodā jūs agresīvi pievērsīsities saviem mērķiem, ignorējot ķermeņa un psihes vajadzības. Un tas ir vismaz emocionāls un fizisks izdegums un maksimāli – risks, ka no pareizā ceļa novirzīsieties. Jūs neievērosiet slazdus, ​​slēptos draudus, smalkas nianses, lai spīdētu un nerunātu. Dažus gadījumus ir lietderīgi atlikt uz nākotni.

Jaunava

Nākamo nedēļu atcerēsies Jaunava ar patīkamu sarunu. Astrologi nenorāda, kā tas ir, bet, ja jūs vēlaties, lai kāds būtu ieinteresēts, vai ar kādu apspriesties, tagad ir jūsu laiks.

Otrdien, Merkurs, jūsu patrons, atstājot destruktīvās Zivis, dodoties uz Auna zīmi. Jūs sākat ilgu un ļoti veiksmīgu periodu, kad būs iespējas atjaunot kārtību finanšu jomā. Horoskops nenosaka neko ievērojamu. Jūs strādāsiet, atpūtieties un strādājiet vēlreiz. Galvenais šajā dienas kārtībā ir rīkoties pēc iespējas enerģiskāk, lai pabeigtu visas iepriekšējās lietas.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops nedēļai: 5. – 11. marts – skaistumu radīs saule!

Svari

Pavasarī tradicionālie hronisko trauksmes uzbrukumi Svaros nonāks uz gala posmu. Jūs nevarat atpūsties, kāds vai kaut kas pastāvīgi iztrauks jūs no ierastās rutīnas. Astrologi ziņo, ka visticamāk, tā būs jūsu neatvairāmā vēlme uzlabot pasauli vai pat savu dzīvi.

Stiprinātā Saturna aizgādībā, kas tās ietekmē veicinās pārmaiņas, jūs jutīsieties, ka laikam pietrūkst kontroles. Marts beidzot padarīs jūs dusmīgs. Pavasaris izmisīgi neļaus jums koncentrēties. Jūs būsiet dusmīgi, jo daudzi vēlēsies, lai būtu laiks, sāktu, pabeigtu, un spēki un spējas beigsies. Astrologi iesaka nomierināties: laime atradīs tavu ceļu, vienkārši nesteidziet lietas.

Skorpions

Jupitera atkārtotā kustība no jauna atgriezīsies pagātnē. Jums nevajadzētu pievērst uzmanību šai ietekmei, ja vien, protams, jūsu laika mašīna nav paslēpta jūsu pieliekamajā. Pagātne nav ievērojama, un viss, ko jūs varētu iegūt no tās, jūs jau esat atradis. Tagad ir svarīgi izmantot šo dzīves pieredzi, nevis atgriezties pie iepriekšējo situāciju domām.

Jupiters būs tavā zīmē, un tādējādi tā ietekme būs spēcīga. Līdz piektdienai jūs neesat bīstams, tāpēc jūs varat pierādīt sevi no labākās puses . Patiesi, visiem augļiem ir pievienota augstprātība. Jums būs viegli nodarīt kādam pāri, izrādīt lepnumu un izvairīties no cilvēka un no sevis. Tāpēc labāk ir nodot enerģiju aktīvai atpūtai, spontānai pilnveidošanai vai radošai pašizpausmei.

Strēlnieks

Šonedēļ, un varbūt visu martu, Strēlnieki cieš no liela skaita vēlmes, kas uz viņiem kritušas un no viņu haotiskajām pārmaiņām. Esi gatavs: garastāvoklis būs mainīgs. Pirmdien, jūs varētu vēlēties spēlēt kāzas, bet trešdien – atstāt un doties uz Tibetu. Viss trauslais miers tavā dvēselē lidosies tangenciāli lejup. Un viss, jo Saule, pateicoties tam, ka uzturas Zivīs, radīs īstu šausmu, atbrīvojot visu savu iekšējo dēmonu gribu.

Apkārtējā vidē jūsu prāta stāvoklis, tik izlēmīgi un drausmīgi piekārto apkārtējās telpas integritāti, ka būs tikai viena izeja: ar jums runāt atklāti. Protams, jūs tos nevarēsiet klausīties – Zivju ietekme aizvedīs jūs caur visiem vējbraucējiem un šķēršļiem uz sapņiem, kas katru dienu mainās. Astrologi iesaka novērtēt prioritātes un organizēt tās, apsolot neatstāt savus paredzētos mērķus. Jebkurā gadījumā tas ir labāks par neuzmanību, kas veicina iekšējos impulsus.

Lasīt arī:Mīlestības horoskops nedēļai: 5. – 11.matram – notiks neparastas lietas

Mežāzis

Šonedēļ Saturns, kurš labi darbojas jūsu zīmē, palīdzēs izskaidrot vienu vai vairākas neskaidras situācijas. Nākamajās septiņās dienās šī planēta ir viss jūsu ietekmīgais patrons un padomdevējs. Taisnība, sociālā aktivitāte no šādas ietekmes būs nulle. Tāpēc astrologi iesaka darīt lietas, kas neattiecas uz nevienu, izņemot jūs.

Nedēļa notiks enerģiski un bez negatīvām sekām psihei. Galvenais ir darīt to, ko jūs plānojat pabeigt tuvākajā mēnesī. Jums būs daudz vairāk laika, ja netērēsiet laiku tukšām sarunām un mēģināsiet pierādīt cilvēkiem neatkarību. Kad runa ir par jūsu panākumiem, un ceļā uz to ir kāds trešais, ir lietderīgi laikus atkāpties. Neelastīgums un neatlaidība šonedēļ novērsīs jūs no plānotajiem plāniem.

Ūdensvīrs

Martā Ūdensvīrs iet uz visiem nopietniem un iet, meklējot neiedomājamus piedzīvojumus. Neatkarīgi no tā, ko saka astrologi, proti, ka gaidāmajai nedēļai vajadzētu būt veltītai naudai, visi Ūdensvīri, bez izņēmuma, dzirdēs kaut ko savu. Piemēram, atrodiet jaunu hobiju un dodieties uz jogu. Un tas ir taisnība ne uzreiz, bet par regulārām nodarbībām ar sāpēm muskuļos. Un problēma nebūs Neptūnā, kas ar tās pastiprinātas darbības palīdzību sāks panākt pašrealizāciju, vispār nav. Problēma ir Ūdensvīrā.

Fakts ir tāds, ka tad, ja ziemu vieglāk kultivēt vientulībā, bet tagad ir vēlme nest laimi draugiem un radiniekiem, lai parādītu, ko tu spēj. Tāpēc, ja jūs gaidāt īsto brīdi, lai sāktu svarīgu biznesu, sāciet to trešdienā: astrologi ir pārliecināti, ka šī diena nesīs veiksmi jums.

Zivis

Nākamā nedēļa ir ideāls laiks, lai atklātu savas radošās vai ekstrasensīvās spējas, kā arī parādītu to pasaulei un apkārtējiem cilvēkiem. Trešdien, Venera atstās tavu zīmi, un šī ir pretīga diena, kas var satricināt jau nemierīgo Zivju psihi. Astrologi iesaka nepakļauties smagai depresijai, pat ja tam ir attaisnojums – labāk noskaņot sev uz panākumiem.

Šonedēļ daudzi gadījumi un slikts garastāvoklis būs jums, taču tas nenozīmē, ka jūs nespēsiet tikt galā. Gluži pretēji, Venēra Aunā, lai gan tas jūs novedīs pie satricinošas enerģijas, viņa to darīs tikai un vienīgi, lai jūs pamostaties un atjaunotos. Auna ietekme sāpinās jūsu pašcieņu, bet tas palīdzēs redzēt spēcīgas personības iezīmes. Tas ir viņiem, un tev ir jāmaksā. Jūs jutīsieties, ka jūsu iniciatīvu atbalstīs Visums.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment