Horoskops nedēļai: 9. – 15.aprīlis – sagaidāmi liktenīgi notikumi

Astroloģija ir viens no labākajiem veidiem, kā izpētīt nākotni. Mūsu horoskops palīdzēs jums atklāt slepeno un sasniegt vēlamo pēc iespējas īsākā laikā.

Galvenā astroloģiskā tendence šonedēļ ir Saule, spēcīgākā Auna zvaigznājā. Šī dienasgaismas pozīcija sniegs nāvējošu nokrišņus nākotnes notikumiem. Ir svarīgi būt tik uzmanīgam un apdomīgam, cik vien iespējams, lai jūs nejauši netiktu iekļauti netīros nodomos. Patīkama nedēļas prēmija būs Venēras, Marsa un Neptūna harmoniskā ietekme. Pateicoties šīm planētām, mēs iemācīsimies pienācīgi iztērēt spēkus: nepieciešamības gadījumā – lai cīnītos par savu laimi, kur vari – atpūties. Pateicoties tam, jebkurš stresa stāvoklis šajās septiņās dienās var pārvērsties atvieglinātā stāvoklī.

Auns

Aunam nedēļa veiksmīgi attīstās. Zvaigznes iesaka attīstīt mīlas un biznesa attiecības. Jums būs tendence izdarīt spiedienu uz citiem, veicinot jūsu “es”. Jūs tur nevarat palīdzēt: saule padarīs tev tādu pašu. Mēģiniet meklēt kompromisa risinājumus visos pretrunīgos jautājumos, citādi veiksme no jums aizgriezīsies.

Nedēļas laikā ir vēlams pēc iespējas vairāk apmeklēt sabiedrību, lai atrisinātu juridiskas vai birokrātiskas problēmas, izdod dokumentus oficiālos gadījumos. Ir pienācis laiks sakārtot savus jautājumus, jo nedēļas otrajā pusē būs labs laiks, lai pārskatītu savus iepriekšējos mērķus. Ir pienācis laiks atteikties no tā, kas ir novecojis un vairs nav nepieciešams. Arī šajā jomā būs progress. Jūs varat pārcelt uz jaunu pozīciju.

Lasīt arī:Ķekavā un Siguldā notiks Rīgas plānošanas reģiona deinstitucionalizācijas plāna publiskās apspriedes

Vērsis

Šonedēļ astrologi iesaka jums pievērst uzmanību baumām un tenkām. Jaunā slepenā informācija jums pastāstīs, kas jums jādara. Darba dienas darbosies aktīvā režīmā: jums būs jāpārvar grūtības, jācīnās pret visiem, lai gūtu labumu no jūsu nākotnes laimes. Lai tiktu galā ar iejaukšanos, tam palīdzēs Venēra, kas ir jūsu zīmē.

Attiecībā uz nedēļas nogali tā ir ideāli piemērota Vese***as procedūrām, mainot tēlu, situāciju vai mainot dzīves plānus. Fakts ir tāds, ka jūs izlemjat, ko vēlaties, un jūs sapratīsiet, kā jūs to varat sasniegt. Tātad jaunās izmaiņas, visticamāk, apmierinās jūs.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment