Sieviešu horoskops nedēļai: 9. – 15. aprīlis – solās būt veiksmīga nedēļa

Ja jūs ticat filmām, sievietēm vajag uzdāvināt gredzenu laimei. Ja reklāmai, tad laimei vajag labu iepirkšanos. Un mēs vērsāmies pēc palīdzības pie zvaigznēm, kas zina, ka šonedēļ sievietes būs laimīgas.

Šonedēļ zvaigžņu un planētu ietekme būs diezgan pozitīva, taču būs negatīvi mirkļi. Piemēram, Merkūrs, kurš pārtrauks savu atpakaļgaitu tikai 15. datumā. Tādēļ daudzu sieviešu ikdiena kļūs sarežģīta. Bet jūs saņemsiet Visuma zīmes, kas palīdzēs saprast, ko gaidīt tuvākajā nākotnē. Astrologi iesaka nepalaist garām šādus padomus: zvaigznes cenšas pateikt kaut ko svarīgu. Uzmanība, lasot horoskopu, dos jums iespēju pavadīt šo nedēļu produktīvi.

Auns

Aunu pārvalda Marss, kurš šonedēļ būs spēcīgs un nepaklausīgs. Jūsu ambīcijām būs jāsaskaras ar neiespējamību realizēt sevi. Saskaroties ar grūtībām, varat zaudēt mērķi, zaudēt savas prioritātes. Marss Mežāzī sniegs nejaušības sajūtu notikumiem. Astrologi iesaka sagatavoties: kardināli būs jāmaina plāni apstākļu dēļ, kurus nevar ietekmēt.

Neesiet ienaidnieki sev: neaizraujieties cīnoties ar trūkumiem, neprasi neiespējamo no sevis. Nepārvariet sevi. Jūs nospiediet apstākļus, jūs sajutīsiet, ka ir pienācis laiks mainīt likteni un dzīvi kopumā, tā, lai nezaudētu kaut ko svarīgu. Bet tomēr mēģiniet būt lojālāki sev un citiem. Jums lieliski veiksies darbā un mīlestībā, kas nozīmē, ka ir kaut kas kam pieķerties.

Lasīt arī: Ķekavā un Siguldā notiks Rīgas plānošanas reģiona deinstitucionalizācijas plāna publiskās apspriedes

Vērsis

Vērsi, retrograda Merkūra ietekme novedīs uz izolāciju. Saskaņā ar horoskopu, ir nepieciešams izolēt sevi no aktuālo jautājumu pieplūduma, nelielas problēmas, destruktīvas komunikācijas. Ironiski, grūtības nesabojās jūsu garastāvokli. Jums būs lielisks garastāvoklis un varēsi paļauties uz citu atbalstu. Tiesa, astrologi neiesaka paļauties uz ārēju palīdzību, bet visumā paļauties tikai uz sevi.

Mērķtiecīgums ir jūsu galvenais ierocis cīņā pret Merkūra gaistošo enerģiju. Visums sagatavo jums jaunus testus, kas var pamocīt nervus. Bet tas nenozīmē, ka jums vajadzētu paslēpties no nepatikšanām. Gluži pretēji, neraugoties uz vēlēšanos aiziet atpūtā, astrologi iesaka nekrāt, bet gan atrisināt problēmas.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment