Horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – ir pienācis laiks atbrīvoties no važām!

Lauva

Šajā nedēļā vienlaicīgi nav nepieciešams veikt visus darbus. Ir vērts izstrādāt skaidru plānu vai grafiku, kurā tiks atzīmēti nepieciešamie uzdevumi. Tērēt enerģiju un spēku vajadzētu pēc iespējas piesardzīgākiem, jo ​​planētas un zvaigznes nesteigsies, lai to īstajā laikā atjaunotu. Svarīgi ir noskaidrot plusus un mīnusus laikā, kā arī neatlikt neko uz vēlāk.

Ir vērts uztvert faktu, ka 24 stundas diennaktī veiksmīga darbība ir vienkārši neiespējama. Astrologi saka, ka šonedēļ ir labāk veikt mājsaimniecības darbus, palīdzēt mīļajiem un atjaunot spēkus.

Lasi arī: Prognozes 2019. gadam – pārmaiņu gads!

Jaunava

Astrologi saka, ka, ja Jaunavas izmantos visas iespējas un netērēs laiku, viņas varēs sasniegt lielus augstumus darbos un mīlestībā. Nedēļa būs mierīga, bet jums nevajadzētu atpūsties, jo drosme palīdzēs Jaunavām risināt sarežģītas problēmas un situācijas. Darbā ieteicams nezaudēt laiku sociālajos tīklos. Jo vairāk uzdevumu jūs varat atrisināt tagad, jo labāk tas būs.

Zvaigznes un planētas var padarīt Jaunavu ļoti spītīgu, un tajā pašā laikā ģimenes lietās mājsaimniecības dalībnieki centīsies nodot jaunus pienākumus Jaunavām. Tas nav iemesls, lai noveltu nastu  no pleciem un apvainotos, jo ir nepieciešams konstruktīvs dialogs.

Svari

Svari nedēļas sākumā var justies ļoti nemierīgi. Astrologi iesaka Svariem nestāvēt malā, ja kāds mēģina ievainot viņu lepnumu. Ir nepieciešams izvairīties no likuma pārkāpumiem un naudas sodiem.

Mīlestībā tev vajag mazliet romantikas. Labvēlīga būs mīlestības atzīšanās, randiņi un iepazīšanās. Vientuļie Svari var pietiekami flirtēt, bet tiem, kas jau ir attiecībās, ir vēlams pēc iespējas vairāk parūpēties par otro pusi, pievēršot uzmanību mīļotā interešu lokam. No 16. līdz 18. novembrim īpaši veiksmīgi būs pirmie randiņi un tikšanās ar vecākiem.

Lasi arī: Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Skorpions

Šie divi iepriekšējie rudens mēneši varēja paņemt daudz no šīs zīmes pārstāvjiem. Nedēļas garastāvokļa un labsajūtas uzlabošana ir diezgan reāla. Tagad ir laiks sākt strādāt šajā virzienā, lai jūs droši varētu izmantot noderīgas metodes, lai atjaunotu iekšējo spēku un veselību.

Vietās un darbā zvaigznes saka, ka būs nepieciešama precizitāte. Mīlestībā un biznesā svarīga būs punktualitāte, cieņa un godīgums. Strādīgie Skorpioni spēs ievērojami attīstīties biznesā. Astrologi iesaka pievērst uzmanību sīkumiem un atvēlēt kādu laiku vienkāršām fiziskām aktivitātēm, kas būs ļoti noderīgi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment