Horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – ir pienācis laiks atbrīvoties no važām!

Strēlnieks

Strēlniekam šajā nedēļā, ir vēlams samaksāt visus savus parādus, un neuzņemties jaunas finansiālas saistības. Tas būs lielisks laiks intelektuālajam darbam un roku darbam. Astrologi iesaka Strēlniekiem atcerēties tos, kuri reiz tērēja laiku un enerģiju, lai palīdzētu. Ir pienācis laiks pateikties visiem, kas sekmēja viņu panākumus.

Tuvākajā nedēļas nogalē jums ir nepieciešams veikt atvaļinājumu plānu. Šī sestdiena un svētdiena sola būt burvīgs laiks mierīgai un relaksējošai atpūtai. Darba dienās un darba laikā labāk nezaudēt pašpārvaldi, vērsties pie veselā saprāta, nevis paļauties uz emocijām. Sarežģītos brīžos jums nevajadzētu lūgt palīdzību – šīs Zīmes pārstāvjiem vajadzētu darboties vienatnē.

Lasi arī: Kā pirms ziemas mainīt dzīvi: 7 lietas, kas jādara 2018. gada novembrī

Mežāzis

Mežāzis sajutīs cietu virsmu zem kājām. Šīs nedēļas prioritāte ir lojalitāte jūsu noteikumiem. Visās lietās, pat mīlestībā un finanšu jomā ir nepieciešama konsekvence. Nesteidzieties, pieņemot lēmumus, par kuriem varat nožēlot.

Šī nedēļa būs ideāla Mežāžiem, kuriem jau ir darbs un mīlestība. Abi uzdevumi, visticamāk, nedos labus rezultātus, bet tas nenozīmē, ka jums ir jāzaudē ticība. Lai gūtu panākumus, būs jāstrādā un jāuztur neelastīgums. Negaidiet dāvanas no Visuma un Fortūnas.

Ūdensvīrs

Bioenerģijas speciālisti izšķir septiņus laimes atrašanas noteikumus. Ūdensvīram tos vajadzētu atcerēties šajā nedēļā. Jo mazāks risks, jo lielākas izredzes uzvarēt mīlestībā, uzņēmējdarbībā un darbā. Galvenais ir saglabāt humora izjūtu un pozitīvu attieksmi. Visums piešķirs Ūdensvīram burvību un šarmu, tāpēc jaunās paziņas būs vairāk nekā veiksmīgas.

Daži šīs nedēļas notikumi var būt ļoti neprognozējami, bet daudzos gadījumos tas kalpo kā stimuls un motivācija, nevis rada problēmas. Šīs septiņas dienas nav jāmeklē piedzīvojumi, jo tie paši atradīs tos, kuriem tā ir vajadzīga saskaņā ar Visumu. Klusākās dienas būs 12. un 14. novembrī – šajās dienās planētām un zvaigznēm būs brīva mijiedarbība.

Lasi arī: Šķiršanās no savas karmiskās otrās pusītes

Zivis

Kaislība mīlestībā un rūpība darbā – tie ir divi laimes komponenti. Šī nedēļa ir ideāla romantikai un, lai risinātu sarežģītas darba problēmas. Galvenais ir izvairīties no greizsirdības un skaudības. Astrologi iesaka palikt optimistiskiem un necensties līdzināties citiem, jo mums visiem ir dažādi uzdevumi un mērķi dzīvē.

Šonedēļ Zivis daudz vairāk ietekmēs apkārtējos cilvēkus. Tas palīdzēs sasniegt jūsu pārliecību. Emocionālā kontrole ir svarīga: Zivju dzīve būs pilna ar emocionālām situācijām, kas ne vienmēr būs laikā. Būs nepieciešams sekot tam, ko teikt un kā runāt, jo runa ietekmē cilvēka karmu un viņa veiksmi.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment