Horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – sagaidāma nestabilitāte un Krā***ku aktivizēšanās!

Vēzis

Kopumā nedēļa būs ļoti mierīga. Ir vērts pieminēt pirmdienu un otrdienu. Nedēļas pirmās divas dienas būs pastāvīgas problēmas ar garastāvokli. Var būt entuziasma, motivācijas un pašapziņas trūkums. Planētu enerģijas plūsmas tiks vājinātas, un tas novedīs pie stresa un depresijas parādīšanās.

Piektdiena ir vissaticīgākā nedēļas diena. Šajā dienā planētas ieies maksimālās dinamikas stāvoklī. Tas pozitīvi ietekmēs absolūti visu: Vēžu dzīve var laistīties krāsās un kļūt ļoti spilgta. Šī diena dos šīs Ūdens zīmes pārstāvjiem laimīgu biļeti. Labāk ir plānot visus būtiskākos un svarīgākos jautājumus 22. februārī. Nedēļas nogali ir vērts pavadīt kopā ar mīļajiem.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes: akmeņi-talismani pēc dzimšanas datuma

Lauva

Šonedēļ sāksies ilgi gaidītās pozitīvās pārmaiņas Lauvas dzīvē. Planētas nāks ar enerģiju 19. februārī. Šīs izmaiņas var ietekmēt dažādas jomas. Pat Lauvas Vese***as stāvoklis kļūs daudz stabilāks. Nevajadzīgas pieredzes, bailes un negatīvas emocijas var izzust. Pasaule mainīsies, bet ne dramatiski un negaidīti, bet patīkami un pakāpeniski.

Šīs izmaiņas ietekmēs arī attiecības ar tuviem cilvēkiem un darba kolēģiem. Būs iespējams atrast kopīgu valodu ar tiem, ar kuriem Lauva atrodas strīdā. Tas ir lielisks laiks komunikācijai, īpaši 23. februārī. Šajā dienā planētas būs vēl aktīvākas un radošākas. Visums dzirdēs Lauvas lūgšanas un lūgumus.

Jaunava

Jaunavām jāpievērš uzmanība dzīves mīlestības sfērai. Tajā tās visvairāk būs laimīgas. Pirmās trīs nedēļas dienas būs spilgtākās un dinamiskākās. Šajā laikā būs ievērojamas, kaut arī ne nekavējoties pamanāmas izmaiņas. Astrologi uzskata, ka tikšanās ar mīļoto var notikt tikai šajās dienās. Visām tām Jaunavām, kas jau ir attiecībās, zvaigznes nodrošinās stabilitāti.

Šis laiks ir ideāli piemērots romantiskām sanāksmēm, mīlestības konfesijām, kopīgai plānošanai. Kas attiecas uz pārējām dzīves sfērām, tad labāk ir, neuzņemties riskus un nebūtu īpaši aktīviem.

Svari

Svariem šonedēļ būs paradīze, jo planētas un zvaigznes ir mierīgas pret tiem. Visas septiņas dienas notiks mierīgas un paredzamas enerģijas aizbildnībā, tāpēc jums vajadzētu veltīt sevi izmērītām lietām, mīlestībai, ģimenes saišu stiprināšanai, saziņai. Riski un piedzīvojumi nepalīdzēs sasniegt savu mērķi – tie tikai izjauks šo patīkamo līdzsvaru.

Vienīgais, kas vajadzīgs Svariem, ir vairāk enerģijas, jo zvaigznes nesniegs šīs zīmes pārstāvjiem spēkus. Nedēļas beigās mājās iegādātie pirkumi būs veiksmīgi. Nedēļas nogales mājsaimniecības darbi ir labākais veids, kā pavadīt laiku.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras gaida nopietnas pārmaiņas 2019. gadā

Skorpions

Pirmās divas dienas un sestdiena Skorpioniem būs patiesi liktenīgas dienas. Daži procesi, ko uzsāks aktīvās planētas, acīm nebūs redzami, bet tas nenozīmē, ka tie nepastāv. Šajās dienās Skorpioniem biežāk būs jāpaļaujas uz intuīciju, kā arī uz iztēles spēku.

Sestdien būs arī daudz pozitīvas un labas veiksmes. Šajā dienā jūs varat droši veikt mājsaimniecības darbus, veikt pirkumus internetā, satikt cilvēkus un atpūsties kopā ar draugiem. Nav ieteicams šo dienu pavadīt vientulībā, lai nepalaistu garām iespēju padarīt to patiesi spilgtu un neaizmirstamu.

Strēlnieks

Fortuna bieži palīdzēs Strēlniekam šonedēļ, bet piektdiena un sestdiena būs patiešām labvēlīgas un produktīvas dienas. Piektdiena būs diena, kad visas iespējamās lietas būs pēc iespējas veiksmīgākas. Jūs varat tās veltīt darbam un mīlestības piedzīvojumiem, flirtēt un sākt jaunas attiecības.

Kopumā nedēļas laikā var rasties dažas nepatikšanas. Šie cilvēki izceļas ar neatlaidīgu gribu un spēcīgu raksturu. Ir pienācis laiks parādīt ikvienam jūsu spēku, vadīšanas prasmes, kā arī spēju izkļūt no jebkuras situācijas. Tās ir ļoti produktīvs septiņas dienas, kad astrologi iesaka nesēdēt. Strēlniekam būs ātri jāatjauno enerģija un spēks. To ļaus savlaicīga atpūta un pareiza piepūles sadale.

Mežāzis

Pirmās divas nedēļas dienas ir veiksmīgākās Mežāzim. Viņi var veltīt tās kaut kam. Pēc darba, jūs varat doties uz randiņiem, satikt draugus vai doties mājās un veikt mājsaimniecības darbus. Mežāzim, pirmdiena vai otrdiena būs darba dienas, joprojām ir vērts saglabāt darbību. Jūs varat doties iepirkties, strādāt vai sarunāties.

Nedēļa ir piemērota, lai sāktu brīvdienas un pieņemtu svarīgus lēmumus. Astrologi atzīmē Mežāžu paaugstināto jutību. Izstrādāta empātija ne vienmēr ir noderīga. Piemēram, ja mīļotais cieš vai ir skumjš, tas tiek pārraidīts, piemēram, caur vadiem. Mežāžiem būs jākoncentrējas uz personiskiem jautājumiem, bet ne savtīgiem.

LASI ARĪ: Kā katrai Zodiaka zīmei pabeigt ziemu: astrologu padoms 2019. gada februārim

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nonāks planētas palīdzībā. Pirmdien un otrdien jūs varat uzņemties riskus, iesaistīties sarežģītā darbā, saņemt aizdevumus un hipotēkas, nopirkt kaut ko dārgu un svarīgu. Ievērojami panākumi iezīmēs nedēļas sākumu mīlas lietās. Iespējama biroja romantika un atklāta flirtēšana. Ūdensvīram, kas ir attiecībās, labāk, nesniegt otrajai pusei greizsirdības iemeslu.

Šīs zīmes pārstāvjiem ir jāiemācās uzticēties iekšējai balsij no 18. līdz 24. februārim. Protams, arī veselais saprāts un loģika būs piemērota, bet šo cilvēku intuīcija būs neticami spēcīga. Ir svarīgi uzturēt kārtību mājā, būt patiesiem un neaizmirstiet klausīties un rūpīgi aplūkot apkārtējos notikumus. Iespējams, ka notiks kaut kas pārsteidzošs.

Zivis

Zivis šonedēļ gūs daudz jaunu emociju. Tas būs lielisks laiks, lai pārvarētu šķēršļus, veiktu izšķirošus soļus uz priekšu, darbu pie sevis un pašanalīzi. Vienīgā problēma var būt skaudība un atturētāji. Viņi centīsies nodarīt Zivīm tik lielu kaitējumu. Labāk ir risināt visu pašam.

Astrologi iesaka Zivīm pievērst uzmanību mazajām lietām. Nepieciešams palikt vēsiem, apejot citu apsēstību. Tajā pašā laikā ierobežošana un audzināšana nenāks par skādi. Radīsies nevēlēšanās turpināt sazināties, lai nepareizi neformulētu, lai neviens netiktu aizskarts un sāpināts. Nedēļa būs ļoti sarežģīta, bet Zivīm būs pietiekami daudz spēka un prasmju, lai padarītu to produktīvāku.

avots: vedmochka

Leave a Comment