Sieviešu horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – nāksies meklēt jaunus enerģijas avotus!

Pateicoties iknedēļas sieviešu horoskopam, jūs uzzināsiet, kādas izmaiņas un briesmas nākamā nedēļa dos. Astrologi stāsta, ko gaidīt un ko sagatavoties dažādu Zodiaka zīmju pārstāvēm.

Planētu skaita sašaurināšanās Mežāžu zīmē mums atgādina, ka jāievēro saistības, precizitāte un uzticība saistībām. Bet astrologi neiesaka parādīt lielāku aktivitāti: Marss atstāj Auna zvaigznāju un zaudē savu spēku. Un tā kā Marss ir atbildīgs par gribu, aktivitāti un spiedienu, daudzas sievietes šonedēļ var sajust enerģijas samazināšanos.

Auns

Vājāks Marss ir iemesls, kāpēc Aunu sievietes tiek mudinātas taupīt enerģiju, naudu un jūtas. Labākā stratēģija viņām šonedēļ ir atstāt skatuvi un veltīt laiku, lai saskaņotu dzīvi un apkārtējo telpu, citādi Auni var apdraudēt viņu veselību un vājināt viņu enerģiju. Labākā izārstēšanās pret apātiju, slinkumu, negativitāti būs afirmācijas sievietēm.

LASI ARĪ: Numeroloģija: ko nozīmē skaitļi, kas seko mums ikdienā?

Vērsis

Venēra, Vēršu patrons, atrodas Mežāžu zīmē. Pirmdien, piektdien un sestdien, ir sagaidāmi Venēras aspekti ar citām planētām. Astrologi šajās dienās sola visbīstamāko enerģiju. Vēršu uzdevums 18., 22. un 23. februārī ir pretoties kārdinājumam darīt kaut ko riskantu. Jārūpējas, lai neciestu no cita maldināšanas vai nodevības.

Dvīņi

Sievietes Dvīņus gaida veiksmīga nedēļa komunikācijas, karjeras un izglītības ziņā. Tomēr slavenā Dvīņu spēja pārliecināt un radīt brīnišķīgu pirmo iespaidu var būt nežēlīgs joks. Pie visa vainīgs Jupiters, kas uzlabos emocijas. Speciālisti iesaka saglabāt impulsīvus impulsus un mēģinājumus pārliecināt, uzzināt – tas viss var piesaistīt neveiksmes.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment