Horoskops nedēļai no 26. novembra līdz 2. decembrim – centieties palikt pozitīvi par spīti visām problēmām!

Lauva

Lauvām zvaigznes palīdzēs  piesaistīt veiksmi un laimi pirmdien un otrdien. Šajās dienās ir vērojama paaugstināta enerģija un iekšējā harmonija. Šīs uguns zīmes pārstāvjus gaida  uzlabojumi mīlas un biznesa frontē. Lai nedēļas sākumā būtu vieglāk noteikt, uz kuru virzienu orientēties, Lauvām vajadzētu uzdot pareizos jautājumus, lai noteiktu prioritātes.

30.novembrī, rudens pēdējā dienā, Lauvas gaida pozitīvas pārmaiņas. Kopumā visa nedēļa būs diezgan labvēlīga, tāpēc jums nevajadzētu sagaidīt neparedzētas problēmas. Šajās septiņās dienās astrologi iesaka veikt mājas darbus, nopirkt jaunas lietas sev un saviem mīļajiem. Ir nepieciešams sākt gatavoties Jaungada brīvdienām.

Lasi arī: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Jaunava

Pirmās trīs un pēdējās divās nedēļas dienās Jaunavām būs ļoti veiksmīgas. Tas būs uzplaukums finanšu nozarē, biznesa uzvaru laiks un efektīva pirkšana. Jūs varat aizdot naudu un organizēt kredītus. Dārgās iegādes vērts izdarīt šonedēļ. Svētdiena būs arī ideāla mīlestībai. Jaunavām nevajadzētu baidīties būt romantiskām, uzmanīgām un maigām.

Šonedēļ komunikācijas nepieciešamība palielināsies, tāpēc jūs varat droši apmeklēt draugus un radiniekus vai ielūgt tos pie sevis. Ziema sveic šīs zīmes pārstāvjus ar smaidu un atplestām rokām. Nākamās septiņas dienas palīdzēs Jaunavām atrast veidu, kā panākt harmoniju, attīrīties no negatīvā. Ir tikai jāvēlas – viss notiks pats par sevi.

Svari

30. novembrī un 1. decembrī planētas un zvaigznes mēģinās palīdzēt Svariem mīlestības valstībā. Svētdien, 2 decembrī šim var pievienot lielus panākumus finanšu nozarē. Pēdējā nedēļas diena ir piemērota iepirkšanās un jaunām paziņām. To visu var izdarīt, izmantojot internetu, jo mājās enerģētikas fons būs visspēcīgākais. Ja jums izdosies ieplānot randiņus savās dzimtajās sienās, tad tas izdosies visveiksmīgākajā veidā. 

Nedēļas sākums būs labvēlīgs, taču ir iespējami daži pielāgojumi no Visuma. Svaru noskaņu var nopietni savainot, izjaucot lietas, pat ja vēlāk viss notiek vislabākajā veidā.  Labi veiksmes rituāli palīdzēs Svariem.

Lasi  arī: Jaunā 2019. gada simbols ar savām rokām: izstrādājums, kas dos jums labu veiksmi 

Skorpions

Skorpionam šonedēļ pareizā attieksme būs visvairāk. Apliecinājums par veiksmi un laimi  – labākais līdzeklis, lai palielinātu motivāciju nākamajās septiņās dienās. Gluži pretēji, nenoteiktība un šaubas kļūs par šīs zīmes pārstāvju bīstamu ienaidnieku. Nerunājiet par negatīvām lietām. 27. novembris un 1. decembris – labvēlīgas dienas, kurās varēsiet noķert visas vissvarīgākās lietas.

27. novembrī un 1.decembrī ir iespējamas patīkamas sakritības un pozitīvi globāli notikumi visās dzīves jomās. Visums varēs pārsteigt tos Skorpionus, kuri paši attīstās un palielina neatkarību. Šo cilvēku intelektuālās spējas strauji palielināsies, tāpēc jūs varat droši uzņemties visgrūtākos uzdevumus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment