Jaunā 2019. gada simbols ar savām rokām: izstrādājums, kas dos jums labu veiksmi

Tuvojas jaungada svētki, kas nozīmē, ka ir laiks domāt par rotājumiem. Ar rokām darināto amatniecību 2019. gadā varēsim piesaistīt veiksmi un labklājību.

Jūs varat sagaidīt Cūkas gadu pareizi izvēlētajā apģērbā atbilstoši Zodiaka zīmei, bet bez tam jums vajadzētu rūpēties par mājas dekorēšanu. Jūsu veiktie amatnieka darbi palīdzēs veiksmīgi sapost māju un uzvarēt patroneses labvēlību 2019. gadā. Eksperti iesaka nezaudēt laiku un tagad sākt izgatavot suvenīrus, no kuriem daži var tikt dāvināti, lai iepriecinātu tuvus cilvēkus, lai veiksme viņiem neapiet apkārt.

Cūciņa – krājkasīte

Jūs varat izgatavot rotaļlietu no papīra masas, pērkot gatavu maisījumu vai izmantojot vecos laikrakstus. Piepūtiet vajadzīgā izmēra balonu un pārklāj to ar izvēlēto materiālu vai gatavo maisījumu. Atstājiet bumbu pilnīgi nožūt, pēc tam caurduriet to un izņemiet to caur iepriekš atstāto atveri. Sagatavei būs nepieciešamas stabilas kājas, kuras var izgatavot no plastmasas glāzītēm, kas aplīmētas ar papīru. Lai cūka stingri stāvētu, glāzītēs ielieciet akmeņus vai zemi. Cūkas ausis, šņukuri un asti var izgatavot arī no papīra masas vai folija, kas aplīmēta ar papīru. Izdaiļojiet iegūto cūku un Jaungada laikā ielieciet pirmo monētu, sakot:

“Es sāku jaunu gadu ar ieguldījumiem, vairs nezinu nabadzību un finansiālas grūtības.”

Lasi arī: 2019. gada Horo***ps no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Novietojiet cūku zem eglītes, lai Jaunajā 2019. gadā finanšu plūsma neapieta tevi. Visiem ģimenes locekļiem ir nepieciešams piepildīt cūciņu, lai naudas veiksme izplatītos visiem.

Ziemassvētku egles dekori

Iegūstiet skaistas auduma gabalus, izgrieziet cūkas figūras no papīra, pievienojiet tās audumam, apvelciet un izveidojiet paraugu. Vidū ievietojiet nelielu sinteponu gabalu, sašujiet abas modeļa puses un izrotājiet cūku krellēm vai citiem dekoratīviem elementiem. Mīkstās rotaļlietas var aprīkot ar atslēgu gredzeniem, un tad tās kļūs par brīnišķīgiem suvenīriem, kurus var dāvināt draugiem. Šādas rotaļlietas 2019. gada simbols droši izbaudīs, un nesīs labu veiksmi tev.

Lasi arī: Jaunais 2019.gads: Cūkas gads – kā ģērbties un ko pagatavot

Cūka no diegiem

Jūs varat radīt figūriņu, izmantojot krāsainu dziju. Šādu suvenīru var izgatavot ar bērniem, jo ​​tā izveidošanas laikā attīstās smalkas motorikas prasmes. Pārduriet plastmasas glāzīti ar adatu un pavedienu, izvelciet pavedienu, ielieciet nedaudz līmi šajā traukā. Piepūtiet balonu un aptiniet to ar pavedienu, kas samitrināts līmē. Tiklīdz balons ir gandrīz noslēpies aiz pavedieniem, ļaujiet tam nožūt aptuveni vienu dienu. Pēc tam pārduriet balonu un uzmanīgi izņemiet no iegūtā kokona. Tādā pašā veidā jūs varat radīt kājas cūciņai, aptinot garus un šaurus balonus. Sagataves ir viegli pielīmējamas ķermenim ar līmi. Izgrieziet no krāsainā papīra vai kartona šņukuri, acis un ausis, un izveidojiet asti no daudzkrāsaina vada. Izveidojiet cilpu, lai piestiprinātu rotaļlietu, un iekšā ievietojiet nelielas piezīmes ar vēlmēm un labas veiksmes vēlējumiem visiem ģimenes locekļiem.

Figūriņas no sāls mīklas

Vajag 1 glāzi smalki samalta sāls, 1,5 tases miltu, 125 mililitrus ūdens. Samaisiet visas sastāvdaļas un pievienojiet ēdamkaroti cietes viskozitātei. Mīca mīklu un izveidojiet cūku formas vai trīsdimensiju figūru. Atzīmējiet vietas, kuras jūs aizpildīsiet ar krāsu vai dekoratīviem elementiem (tās var būt krelles, spīdumi un citi dekoratīvie elementi). Noteikti izveidojiet caurumus, lai figūriņu varētu pakārt Ziemassvētku eglītē vai iekārtot kā rotājumu telpā. Ielieciet, iepriekš uzkarsētā līdz 55 grādiem, cepeškrāsnī, uz cepšanas pannas, kas apklāts ar cepšanas papīru. Žāvēšana ilgs aptuveni stundu, tad rotaļlieta atdziest vēl stundu. Gatavo amatniecību var dekorēt ar guašu vai dekorēt ar līmi ar iepriekš sagatavotu dekoru.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment