Horoskops nedēļai no 26. novembra līdz 2. decembrim – centieties palikt pozitīvi par spīti visām problēmām!

Šīs nedēļas horoskops palīdzēs jums pilnībā izbaudīt ziemu un piesaistīt veiksmi visās dzīves jomās. Sekojiet astrologu ieteikumiem, lai visu septiņu dienu laikā lietas būtu kārtībā.

Astrologiem ir viens universāls ieteikums visām zīmēm, kas šonedēļ būs noderīgi. Centieties saglabāt un attīstīt savu humora izjūtu, padarot visu vienkāršāku. Tas jums palīdzēs nepiesaistīt ārējo negatīvo un vienlaikus iespaidot citus, palielinot viņu nozīmi.

Auns

Decembra priekšvakarā astrologi iesaka strādāt ar vissvarīgākajām lietām un izveidot vismaz aptuvenu plānu turpmākajam biznesam. Šajā Aunam palīdzēs saraksts, kas palīdz piepildīt vēlmes. Nedēļas nogalē, kad darbavietā rodas nepatikšanas, jūs varat sēdēt un mierīgi izlemt, kurā dienā un kas jums jādara, un kad ir labāk, ierobežot sevi.

Darba dienās Auns var pārvarēt negatīvas domas, šaubas un bailes. Lai gan tas nav viņiem raksturīgi, šajā laikposmā šādi draudi pastāvēs. Pirmdiena un otrdiena ir divas vislabvēlīgākās nedēļas dienas šīs zīmes pārstāvjiem. Zvaigznes prognozē Auniem sasniegumus pašrealizācijā, jaunu ideju rašanos, radošo izaugsmi. Zvaigžņu enerģija būs radoša un harmoniska.

Lasi arī: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Vērsis

Pirmā diena un šīs nedēļas pēdējās trīs dienas būs vispievilcīgākās Vērsim enerģijas ziņā. Šobrīd īstenot plānus ir vieglāk, jo radīsies jauna motivācija, vēlme strādāt, veidot un mīlēt. Akmens-talismanu dzintars, kā arī zelta rotaslietas un sarkanās krāsas drēbēs palīdzēs iedegt vēl lielāku uguni šo cilvēku sirdīs.

Mīlestības lietās nāk siltums un savstarpēja sapratne. Tas pats būs draudzībā. Jābūt uzmanīgākam attiecībā pret svešiniekiem. Pēkšņa situācijas maiņa var būt bīstama, bet došanās pie stilistiem un frizieriem, vainagosies ar panākumiem: planēta – patrons, Venēra, mainot savu noskaņojumu, no Vērša prasīs to pašu.

Dvīņi

Pirmās trīs nedēļas dienas ir dienas, kad palielinās Dvīņu aktivitāte. Tas attiecas uz visām dzīves jomām, bet galvenokārt uz finansēm. Darbā astrologi un eksperti iesaka neaizvērties no kolēģiem un priekšniekiem. Nebaidieties izcelt profesionalitāti, Dvīņu viedokli šajā periodā, daudzi klausīsies.

Pēdējās divas dienas tiks apzīmētas ar diezgan dramatiskām pārmaiņām planētu uzvedībā. Parasti tas būtu diezgan labs efekts, bet tas var padarīt Dvīņus vairāk nervozus vai patmīlīgākus. Nedēļas nogalē jūs varat droši risināt mājsaimniecības darbus un risināt personiskus jautājumus: nogurums samazināsies, un viss kāps kalnā.

Lasi arī: Horoskops 2019. gadam sievietēm – radīsies iespēja izaugsmei un dzīves kvalitātes uzlabošanai!

Vēzis

Otrdiena, trešdiena un ceturtdiena ir nelabvēlīgas dienas Vēžiem, un 27.novembris ir viskritiskākais no tiem. Vēžu enerģijas rezerves samazināsies, bet neskatoties uz to, 27.novembrī var rasties nopietnas pārmaiņas dzīvē kopumā, par ko liecina daudzi planētu aspekti. Jūs nedrīkstat baidīties no pieaugošas aktivitātes otrdien, pretējā gadījumā jūs varat zaudēt iespējas. Ieteicams apvienot dinamiku un piesardzību.

28. un 29. novembrī nedrīkst pieņemt impulsīvus lēmumus. Daži vienkārši ikdienas vingrinājumi palīdzēs jums kļūt laimīgākiem. Citās dienās pati laime var klauvēt pie Vēžu mājas durvīm. Nedēļas sākums iedvesmos šīs zīmes pārstāvjus, dodot viņiem motivāciju, un tādēļ, pat no 27. novembra līdz 29. novembrim, nevajadzētu palēnināties vai atteikties.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment