Horoskops nedēļai no 26. novembra līdz 2. decembrim – centieties palikt pozitīvi par spīti visām problēmām!

Strēlnieks

Fiziskā aktivitāte Strēlniekus glābj no visa veida problēmām ar garastāvokli un motivāciju. Ir nepieciešams apmeklēt vairāk svaiga gaisa, iet kājām, izmēģināt rīta vingrošanu. Runājot par komunikāciju, šai nedēļai vajadzētu palikt vientulībā (protams, cik tas ir iespējams), tāpēc būs mazāka varbūtība strīdiem un skandāliem. Piecas noderīgas metodes palīdzēs atbrīvoties no trauksmes un uzlabot garastāvokli.

Parasti nedēļa būs diezgan stabila. Visticamāk, pozitīvās pārmaiņas notiks 26., 28. un 29. novembrī, kā arī pirmajā ziemas dienā. Nedēļas nogalē astrologi iesaka Strēlniekiem veikt mājsaimniecības darbus. Ja atpūta sanāks darba dienās, tad viņu galvenais uzdevums būs tīrīšana. Tagad galvenais ir nesteigt lietas.

Lasi arī: Ko pagatavot sagaidot Jauno 2019. gadu: 3 ēdieni, kas piesaistīs veiksmi un labklājību

Mežāzis

Mežāzi gaida lieliska nedēļa. Vārdu un domu spēks palīdzēs šīs zīmes pārstāvjiem mainīt gan tagadni, gan nākotni. Planētas būs visaktīvākās 27. novembrī un 1. decembrī. Šajās dienās jūs varat visur gūt panākumus. Visums novērsīs visus iespējamos ierobežojumus, tāpēc jums ir jāiestata skaidri plāni.

Šonedēļ Mežāzis varēs izmantot varu ne tikai sevī, bet arī ārējā pasaulē. Šo cilvēku ietekme uz citiem būs milzīga, tāpēc viņiem būs jācīnās par autoritāti un vietu saulē. Draugu un otrās puses meklēšana, visticamāk, būs veiksmīgi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs būs veiksmīgs pat pašā nedēļas sākumā. Šoreiz veiksmīgi veiksies biznesa un romantiskas tikšanās. Noderīgi pirmdien, otrdien un trešdien būs tēla maiņa. Varat arī doties iepirkties, mainīt tēlu un atjaunināt savu garderobi. Ja kāda no šīm pozitīvajām dienām ir brīvdiena, mēģiniet izkļūt no mājas un atbrīvoties no visa nevēlamā. Sekojiet Fen Šui noteikumiem  – tie palīdzēs radīt harmoniju.

Darba nedēļas beigās un nedēļas nogalē planētas un zvaigznes būs nesaskaņā, kas tieši ietekmēs Ūdensvīra panākumus. Nedēļas nogalē labāk ir atpūsties, nepārpūlot ķermeni un prātu. Apziņā esošo cilvēku viedoklim nevajadzētu satraukt šīs zīmes pārstāvjus: labāk ir paļauties uz intuīciju un personīgo pieredzi visās lietās.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām neveicas ar naudu

Zivis

Šīs nedēļas pēdējās trīs dienas notiks ar pozitīvu enerģiju, kas var palīdzēt Zivīm gūt panākumus jebkuros jaunos centienos un lietās, kuras nevar atlikt uz vēlāku. Šo cilvēku enerģijas rezerves būs diezgan lielas, tāpēc nogurums neapdraud Zivis.

Nedēļas sākumā Zivīm ir jāuztraucas par impulsivitāti, uzmanīgi jārūpējas par izdevumiem un nevajadzētu iznest strīdus no būdas, kad runa ir par attiecībām ar mīļoto cilvēku. Šiem cilvēkiem, astrologi, iesaka pārvaldīt emocijas. Vidējam egoismam būs pozitīvs efekts, jo zvaigznes un planētas aktivizē Zivju empātiju.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment