Horoskops nedēļai no 4. līdz 10. februārim – visas problēmas atrisināsies ļoti viegli

Horoskopi palīdz mums pārvarēt šķēršļus mūsu ceļā, piesaistīt veiksmi un mainīt mūsu likteni. Astrologu padomi šai nedēļai jums pateiks, kādu stratēģiju izvēlēties februāra sākumā.

Lai pēc iespējas mazāk ietekmētos no planētu un zvaigžņu noskaņojuma, jums būs jāpalielina sava enerģija un vitalitāte. Tātad jūs varat stiprināt savu auru un biolauku, aizsargājot tos no negatīvās kosmosa objektu enerģijas pārrāvumiem. Citiem vārdiem sakot, jūs kļūsiet neatkarīgāki un varēsiet vieglāk pārvarēt šīs nedēļas izaicinājumus.

Auns

Bailes un kompleksi var nomocīt Aunus visu nedēļu. Saziņa ar tuviem cilvēkiem un viņu atbalsts palīdzēs tiem tikt galā. Vienīgi, būs ļoti grūti cīnīties pret iekšējiem dēmoniem vienatnē, tāpēc jums nevajadzētu noslēgties sevī. Pirmdien ir gaidāma ļoti pozitīva diena, ko iezīmēs nozīmīgas izmaiņas enerģijas līmenī. Nedēļas pirmajā dienā var notikt kaut kas ļoti patīkams.

Šīs zīmes pārstāvjiem šī nedēļa būs kaut kas līdzīgs kalniņu braucienam – garastāvoklis var pāriet uz augšu un uz leju. Meklēt iemeslus sevī nav tā vērts, jo tas notiks nejauši. Visums centīsies izdarīt paša pielāgojumus šīs zīmējuma cilvēku dzīvē, bet nav garantiju, ka tās būs stingri pozitīvas vai negatīvas.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kurām 2019. gada februāris būs labākais mēnesis!

Vērsis

Vērsis nevar sēdēt dīkstāvē. Februārī var sākties enerģijas lejupslīdes periods, kas neļaus tiem pāriet uz augstāku attiecību līmeni, darbā un uzņēmējdarbībā. Nepieciešams vairāk laika, lai veltītu piesardzībai, aprēķiniem, plānošanai. Problēmu gadījumā ir vērts  cīnīties ar slinkumu un apātiju, bet ne pārspīlēt un nepārslogot ķermeni ar darbu vai pārdzīvojumiem.

Astrologi iesaka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem biežāk izkļūt no mājas, jo garas pastaigas labvēlīgi ietekmēs garastāvokli un veiksmi. Noderīga atpūta, kā arī tikšanās ar veciem draugiem, mērena iepirkšanās. Darbā, labāk ir sevi veltīt steidzamiem jautājumiem un pienākumiem. Ir jāizvairās no konflikta ar cilvēkiem.

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu aizstāvēt savu viedokli pēc iespējas vairāk, jo varbūt kāds mēģinās ar to manipulēt, izdarīt spiedienu uz viņu sirdsapziņu vai iežēlināt. Ir nepieciešams biežāk sazināties ar motivējošiem cilvēkiem, kā arī ar tiem, kurus nekas neuztrauc. Pozitīvas personības palīdzēs noteikt vēlamo ceļu.

Dvīņiem būs jāizanalizē savas pagātnes kļūdas. Nepieciešams vairāk laika pašpārbaudei. Tas attiecas ne tikai uz darbu, bet arī uz mīlestību. Ir laiks, kad jums ir jābūt patiesiem ar sevi. Laikā no 4. līdz 10. februārim nav vietas pašapmierinātībai un bailēm, jums ir jādodas uz priekšu – ļaujiet sev iet lēnām, bet virzīties uz lolotākajiem mērķiem caur ērkšķiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment