Jūsu kroņa čakra ir aktivizēta, ja rodas kāda no šīm pazīmēm!

Jūs, iespējams, esat dzirdējuši par vainaga čakru, to sauc arī par čūsku svilpšanu, jo, ja tā ir aktīva, jūs savās ausīs dzirdat dīvainu svilpošu skaņu. Dīvaini, vai ne?

Tiek uzskatīts, ka vainaga čakra būtībā nodrošina enerģiju visam ķermenim un palīdz aktivizēt un stiprināt citas čakras. Tā parasti ir saistīta ar violetu krāsu.

Kroņa čakras pamošanās var izraisīt šādus simptomus:

1) Sāpes ķermenī un galvassāpes

Jūs varat ciest no galvas niezes, dīvainas sajūtas uz kakla vai neparastiem sapņiem. Tas viss notiek tāpēc, ka ķermenis cīnās ar jaunajām pārmaiņām, ko izraisa vainaga čakras pamošanās. Tas nozīmē, ka ilgstoši ķermenis ir pieradis zināmā veidā apstrādāt domas, idejas, pārliecību un laiku. Bet vainaga čakras pamošanās maina visus šos mehānismus. To fiziskie pierādījumi ir galvassāpes un ķermeņa sāpes, ko var izraisīt neparasti miega cikli.

LASI ARĪ: Atvērtās pret slēgtām čakrām: atšifrē savu enerģijas imūnsistēmu

2) Vēlme būt vienatnē

Vēlme būt vienatnē ir viens no biežākajiem šī procesa simptomiem. Sakarā ar straujām pārmaiņām, kas notiek jums, jūs jutīsiet vēlmi pavadīt vairāk laika vienatnē. Jums patiks jūsu kompānija daudz vairāk nekā sazināties ar cilvēkiem. Šīs izmaiņas ir neizbēgamas.

3) Mainās ēšanas paradumi

Ēšanas paradumi var dramatiski mainīties. Lai gan daži cilvēki šajā procesā piedzīvo apetītes zudumu, citiem cilvēkiem ir apetīte.

4) Miega režīma maiņa

Jūsu miega modelis noteikti mainīsies. Tas ir tāpēc, ka jūs baudīsiet pilnīgu un mierīgu miegu, un tas darīs jūs laimīgāku.

avots: esotericblog

Leave a Comment