Horoskops nedēļai no 8. līdz 14. aprīlim – stabilitāti negaidiet!

Horoskopi palīdz cilvēkiem visā pasaulē piesaistīt veiksmi un kļūt laimīgākiem. Astrologa padomi palīdzēs jums izvēlēties pareizo ceļu, palīdzot izvēlēties ceļu uz panākumiem.

Pašiniciatīvas spēks palīdzēs jums pielāgot sevi, lai izpildītu visas vēlmes, pat sliktākajā laikā. No 8. līdz 14. aprīlim nevajadzētu gaidīt stabilitāti, jo planētas un zvaigznes būs dinamiskas un mainīgas. Astrologi iesaka uzticēties sev, neatteikties no panākumiem.

Auns

Aunam nav jāuztraucas daudz – viņu problēmas, iespējams, būs mazāk nekā jebkuram citam šajās septiņās dienās. Vienīgais, kam jums jāpievērš uzmanība, ir pārmaiņas planētu noskaņojumā 10. aprīlī. Tas būs laiks, kad nekontrolējamas izmaiņas dzīvē var nenotikt vislabākajā iespējamajā veidā. 10.aprīlī ir labāk nesākt jaunus darbus, nepirkt neko.

No 11. līdz pat svētdienai šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem būs labvēlīgs laiks. Jūs varat iesaistīties pašanalīzē, cenšoties kaut ko mainīt sevī. Astrologi iesaka dalīties laikā ar mīļajiem. Nedēļas nogalē ir vērts apsvērt iespējamās garastāvokļa svārstības.

LASI ARĪ: Visnaivākās un lētticīgākās Zodiaka zīmes

Vērsis

Vērsis biežāk cer uz sesto sajūtu. Ieteicams aizmirst par plānošanu – riskēt Vērsim šonedēļ ir pilnīgi bezjēdzīgi. Par bīstamām var uzskatīt tikai nedēļas nogales: 13. un 14. aprīlī planētas mainīs savu noskaņojumu uz negatīvu, tāpēc labāk ir pavadīt sestdienu un svētdienu mājās.

Darba dienās, gluži pretēji, jūs varat droši doties ceļojumos, komandējumos. Jūs varat koncentrēt savu uzmanību uz mīlestības meklējumiem vai romantiskiem piedzīvojumiem ar jau esošo otro pusi. Astrologi iesaka jums iegūt jaunas zināšanas un prasmes. Jūs varat lasīt jaunas grāmatas, skatīties izglītojošus videoklipus, pierakstīties kursos vai sagatavoties eksāmeniem.

Dvīņi

Dvīņiem šonedēļ būs jāsagatavojas garastāvokļa maiņām. Entuziasma un veiksmes periods – no 11. līdz 13. aprīlim. Šajās trīs dienās jūs varat veikt jebkuru darbu, sākt veikt jebkādus uzdevumus. Bojājumu risks būs minimāls. Citās dienās ir ieteicams izmantot mantru, lai piesaistītu labklājību. Tas palīdzēs sasniegt savstarpēju sapratni ģimenē un mīlestībā, nevis veltīgi veltīt laiku.

Ja Dvīņi nolemj kaut kur ieguldīt naudu, labāk ir to tērēt jaunām mēbelēm vai mājas piederumiem. No 11. līdz 13. būs lietderīgi sākt remontu un veikt vispārēju tīrīšanu. Kopumā šonedēļ ir labāk saglabāt māju tīru un sakoptu. Tas būs viens no galvenajiem noteikumiem, lai ietaupītu veiksmi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment