Horoskops nedēļai no 8. līdz 14. aprīlim – stabilitāti negaidiet!

Vēzis

Šonedēļ sirsnība būs panaceja par nepatikšanām un problēmām. Strādājot ar citiem, labāk ir atbrīvoties no divkāršības un meliem. Cilvēki gribēs redzēt virkni atklātu un labu Vēžu. Šīs zīmes pārstāvjiem jāievēro radošā domāšana, jo tā kļūs par pozitīva un laba garastāvokļa avotu.

Vēzim vajadzētu pāriet no vārdiem uz rīcību, nedodot nevienam tukšus solījumus. Šī nedēļa ir pārmaiņu periods, un ne visas no tām var būt pozitīvas. 10. aprīlī planētas krasi mainīs to noskaņojumu, tāpēc Vēzim dzīves gaitā būs korekcija. Kādam būs jāsaskaras ar savām bailēm aci pret aci.

LASI ARĪ: Kā un kāpēc visums sūta jums signālus

Lauva

Tas ir pozitīvs laiks Lauvam. No 11. aprīļa viņiem būs labvēlīgs periods, kura laikā ir vērts sākt risināt visus jautājumus bez izņēmuma. Nav vajadzības atstāt kaut ko uz vēlāk, jo planētas un zvaigznes joprojām ir harmoniskas, tās var palīdzēt Lauvām pārvarēt šķēršļus ceļā. Ir jāiemācās uzticēties iekšējai balsij, jo intuīcija arī saasināsies.

Šonedēļ Lauvas dzīvē valdīs visaugstākā pozitīvā griba. Tas ir laiks, kad jūs varat noņemt visas bailes no apziņas, mēģināt aizmirst visas sliktās lietas, piedot cilvēkiem un sev. Eksperti Lauvas brīdina pret bezdarbību – nav vērts iet ar plūsmu, kad jums tikai jāiet uz priekšu.

Jaunava

Nākamajā nedēļā Jaunavas gūs daudz pozitīvu, bet neaizmirsīs un atgādinās sev par pienākumiem. Astrologi iesaka neatstāt neko uz vēlāk. No 11. līdz 13. aprīlim planētas būs pēc iespējas aktīvākas, tāpēc šajā laikā jums būs jādara viss iespējamais, lai atrisinātu galvenās problēmas uzņēmējdarbībā un mīlestībā. Citās dienās neaizmirstiet par piesardzību.

Ja jums ir jāsaskaras ar jaunām nepatikšanām, labāk tās ņemt par pašsaprotamām, bez bailēm un vilšanās. Klusums palīdzēs atvairīt nepatīkamas personības. Nelabvēļu provokācijas ir jāsaprot klusā veidā, bez spilgtas atbildes. Ar tuviem cilvēkiem labāk ir nekavējoties doties uz izlīgumu.

Svari

Svariem astrologi iesaka padarīt mājas enerģiju pozitīvu. Jau pirmajās nedēļas dienās ir vēlams atjaunot kārtību un saglabāt tīrību. Jūs varat arī atbrīvoties no liekajiem atkritumu. Kopumā nedēļa būs stabila un pozitīva. Visas septiņas dienas planētu un zvaigznes enerģija varēs saglabāt konstruktīvu un nemainīgu spēku.

Tas ir labs laiks fiziskai darbībai, intelektuālam darbam vai radošai darbībai. Praktiski nav nekādu ierobežojumu – jums vienmēr ir jābūt mērķim. Ir pienācis laiks cīnīties ar gļēvumu, kas neļauj meklēt otro pusi vai jaunus vaļaspriekus. Jums ir nepieciešams klausīties sirdi, kas varēs novest Svarus uz pareizā ceļa.

LASI ARĪ: 10 mācības, ko uzzinājāt pēc emocionālas nevērības bērnībā

Skorpions

Ir lielisks laiks garīgajai praksei, meklējot sevi, darbu un mīlestību. Nedēļa būs diezgan pozitīva, bet no 11. līdz 13. aprīlim zvaigžņu enerģija būs vēl spēcīgāka un dinamiskāka. No ceturtdienas līdz sestdienai jācenšas atrisināt visas būtiskākās problēmas darbā. Astrologi iesaka uzturēt kārtību mājās un darba vietā.

Būtu jābaidās no stereotipiskas domāšanas pastiprināšanās. Skorpioniem jādomā atklātāk un drosmīgāk, neizmantojot citu padomu. Dažās situācijās jums būs jāstiprina gars, lai pārvarētu šķērsli jūsu ceļā. No galvenajām briesmām, ko ir vērts uzsvērt ir pastiprinoša greizsirdība. Lai to pārvarētu, palīdzēs veselaism saprāts un sirsnība.

Strēlnieks

10.aprīlī Strēlnieks var sajust nepamatotas bailes vai melanholiju. Negatīvais laiks nebūs ilgāks par pāris dienām. Visas pārējās dienas var viegli saukt par labvēlīgām un produktīvām. Īpaši zvaigžņu un planētu radošā enerģija būs spēcīga pirmdien un otrdien.

No trešdienas Strēlniekam jāiekļauj to piesardzība. Pieticībai tagad nav ne laika, ne vietas. Cilvēki no šīs Zodiaka zīmes ir ļoti mīloši dzīvē, tāpēc viņiem vienmēr ir pozitīva ietekme uz citiem. Viņi inficē ikvienu ar pozitīvu, kas viņiem ir pašiem. Šonedēļ šis triks derēs.

Mežāzis

Mežāzim daudzas problēmas tiks atrisinātas automātiski, bez viņu līdzdalības vai iejaukšanās. Šis ir ļoti labs laiks šīs zīmes pārstāvjiem. Galvenais npalaist garām svarīgus sīkumus, kas var izskaidrot to, kas notiek, un kļūt par sākumpunktu virzībā uz priekšu. Bet impulsivitāte un nedēļas plāna trūkums var pārvērst visus potenciālos panākumus par neko.

Iespējamās problēmas jārisina filozofiski, bez stresa. Glābšanas paņēmieni, svaigs gaiss un saziņa ar patīkamiem cilvēkiem palīdzēs atbrīvoties no iespējamām spriedzēm un negatīviem. Mežāzim ir jāpaplašina visas dzīves sfēras – astrologi nevienam neiesaka sēdēt tukšgaitā šādos laikos. Ir vērts pāriet uz ambīcijām un entuziasmu.

LASI ARĪ: Indigo bērni saskaņā ar Zodiaka zīmēm

Ūdensvīrs

Ūdensvīram tagad nav vērts gaidīt brīnumu, bet nav nepieciešams steigties pesimismā. Fakts ir tas, ka planētas ir stabilas un paredzamas. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks strādāt un aizstāvēt, lai panāktu panākumus visās dzīves jomās. Astrologi atzīmē, ka ir pienācis laiks, kad vēlmēm nevajadzētu novirzīties no darbībām. Neskatoties uz to, pirmais solis ir risināt pienākumus un tikai tad veltīt laiku personiskām kaprīzēm.

Būtu arī jauki nedēļas sākumā veikt vispārēju tīrīšanu, lai savā dzīvē piesaistītu vairāk pozitīvu domu.

Zivis

Zivis nedrīkst ignorēt citu cilvēku lūgumus. Jūs varat veltīt laiku sev un savām personīgajām lietām nedēļas nogalēs, bet darba dienās labāk nebūt egoistiskam. Atbildes reakcija būs labākais veids, kā veidot attiecības ar kolēģiem un radiniekiem. Ja jūs lietojat šarmu, jūs varat sasniegt jebkuras personas labvēlību.

Galvenais – nevelciet sev negatīvu, aizvainojumu, papildu cilvēkus vai nevajadzīgu komunikāciju. Šonedēļ Zivīm palīdzēs vēlme kļūt par pašpietiekamu. Astrologi saka, ka planētas palīdzēs šiem cilvēkiem iegūt jaunu skatījumu uz pasauli, lai saprastu, kas ir viss, kas notiek.

avots: dailyhoro

Leave a Comment