Mīlestības horoskops nedēļai no 8. līdz 14. aprīlim – būs iespēja atrisināt attiecību problēmas!

Par laimi mīlestībā jums nav jācīnās, ja planētas ir jūsu pusē. Astrologi jums pateiks, kas notiks aprīļa vidū, un sniegs precīzus ieteikumus par to, kā laimēt veiksmi jūsu pusē.

Šonedēļ astrologi atzīmē Venēras aktivitātes pieaugumu, kas atrodas Zivju zīmē. Saskaņā ar viņu prognozēm tas būs lielisks laiks, lai savāktos pie lielā galda visu ģimeni, apmeklētu romantiskas vietas, palīdzētu mīļotajam pārvarēt savas personīgās problēmas, veidotu saziņu ar partneri, pārskatītu savu attieksmi pret mīlestību. Šo 7 dienu laikā tā izrādīsies atklājusi daudz interesantu lietu un atklās kaut ko jaunu sajūtu un attiecību jomā.

Auns

Venēras spēcīgā pozīcija liek domāt, ka Aunam būs jācīnās ar savām bailēm un jāizmanto citi preventīvie līdzekļie. Astrologi ziņo, ka šonedēļ Aunu gaida nozīmīgs notikums mīlestībā, un ka viss ir labi, jums jālemj par savām jūtām un vēlmēm. Iespējams, ka tiks atrisināts svarīgs jautājums.

LASI ARĪ: 5 vienkārši veiksmes un enerģijas avoti jūsu mājās

Vērsis

Aprīļa vidum būs indikatīvs raksturs, jo Vērsim būs jāmācās atkal uzticēties jūsu mīļotajam. Astrologi brīdina: mazāk haosa jūsu personīgajā dzīvē. Šonedēļ tukši satraukumi un obsesīvas domas var ne tikai atņemt spēku, bet tām ir postoša ietekme. Pastāv risks, ka tas partneri biedē un tādējādi radīs nesaskaņas attiecībās. Bet vientuļajiem Vēršiem Venēra dod zaļo gaismu iniciatīvai un romantiskiem randiņiem.

Dvīņi

Dvīņus gaida lielisa nedēļa mīlestībā, jautrībā, romantikā un flirtēšanā. Pozitīvā Venēras enerģija izkliedēs mākoņus, kas uzkrājas virs attiecībām. Pateicoties patrona atbalstam, vientuļajiem un kaislīgajiem zīmes pārstāvjiem tiks pievienota brīvība, maigums un sirsnība. Nedēļa dos labus rezultātus, lai gan ir viens nosacījums – ierobežojums un godīgums pret partneri ir svarīgs.

Turpini lasīt nakošajā lapā…

Leave a Comment