Horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim – vajadzēs paļauties uz sevi!

Vēzis

Vēžiem, astrologi iesaka veikt uzņēmējdarbību, finanses, darbu. Mājās jūs varat veikt feng šui tīrīšanu, pārkārtot mēbeles, izmetiet nevēlamus atkritumus. Vislabāk tam piemērots laiks būs šīs nedēļas vidus. Nedēļas nogali ieteicams pavadīt vientulībā. Nedēļas sākumā gluži pretēji, labāk ir palikt tuvāk ģimenei, draugiem vai otrajai pusei.

Pirmajā nedēļas pusē varat droši meklēt mīlestību, iepazīties ar pretējā dzimuma cilvēkiem. Nēsājiet kaut ko spilgtu un pievilcīgu 8., 9. un 10. oktobrī. Vēžu harizma būs spēcīgāka, tādēļ būs iespējams vienoties par kaut ko uzņēmējdarbībā, darbā, atrast jaunus biedrus un partnerus, risināt pieaugošo konfliktus.

Lasi arī: 7 kaislības, kas izraisa Sli**bas un nelaimes

Lauva

Galvenais satricinājums gaida Lauvas finanšu jomā. Laba metode, kā piesaistīt veiksmi, būs ainavas maiņa. Lauvām ir nepieciešams pārtraukums no rutīnas, pārtraukums no darbībām, kas ir tik daudz apnikušas.

Ja atpūsties nesanāk, tad labāk nepārpūlēties emocionāli, intelektuāli un fiziski. Vidējs darbs palīdzēs uzturēt garastāvokli un labsajūtu. Impulsīvi un neuzmanīgi Lauvas var ciest neizdošanos visās dzīves jomās. 

Jaunava

Slikts garastāvoklis ir galvenais ienaidnieks Jaunavām šajās septiņās dienās. Holotropā elpošana palīdzēs uzlabot labklājību un palielināt garastāvokli vissarežģītākajos brīžos. Astrologi iesaka pavadīt laiku biežāk svaigā gaisā, vairāk pārvietoties un mainīt intelektuālo un fizisko darbu.

Biežāk vēdināt telpas nebūs lieki, lai neradītu pārāk daudz atkritumu mājās un darbavietā. Dziedinoša iedarbība uz Jaunavu būs tīrs ēdiens – dārzeņi, augļi. Ir ieteicams dzert vairāk ūdens, izvairīties no pārmērīga darba un saziņas ar nepatīkamiem cilvēkiem. Var būt gadījuma naudas ieņēmumi un patīkamas paziņas. Romantika un kopīgie darbi dos labumu Jaunavām, kas jau sen ir attiecībās.

Svari

Zvaigznes iesaka Svariem sekot Visuma zīmēm. Pamanīt likteņa zīmes, nav viegli, bet iespējams. Tam būs nepieciešama neliela rūpība un pacietība. Intuīcija Svariem būs jaunā līmenī, lai jūs varētu droši pieņemt grūtus lēmumus tikai uz pamudinājuma pamata. Svarīgākā lieta būs vienkārši saprast savus visdziļākos sapņus un mērķus.

Labāk piesargāties no steigas un impulsivitātes. Katrs solis ir jāpārdomā, lai neradītu tukšus solījumus un netiktu radītas baumas par ikvienu. Mīlestībā destruktīvi būs publiski strīdi un konflikti.

Lasi arī: Jūsu mīļākais skaitlis pastāstīs par tevi!

Skorpions

Skorpions ir visgreizsirdīgākā zodiaka zīme. Laikā no 8. līdz 14. oktobrim šie cilvēki var just egoisma pieaugums. Tiktu galā ar to, palīdzēs tikai citas lietas, kas pilnībā absorbē Skorpionus. Bezdarbība un slinkums ir visbriesmīgākie ūdens elementu pārstāvju ienaidnieki oktobra vidū. Ja Skorpions nevēlas mainīt savu dzīvi uz labo pusi, Visums pielāgos dzīvi bez viņu zināšanas.

Šonedēļ slikto paradumu vēlēšanās var pastiprināties, jaunas bailes un kompleksi, var parādīties nenoteiktība. Šī iemesla dēļ astrologi iesaka pareizi uztvert jebkuru kritiku jūsu adresē. Skorpioniem jāatceras, ka nav ideālu cilvēku, un nekad nav par vēlu augt.

Strēlnieks

Strēlniekam var rasties problēmas ar labsajūtu un garastāvokli. Vingrinājumi palīdzēs no tā izvairīties. Visu negatīvo ir labāk izlādēt sporta zālē, nevis mājās vai darbā. Cilvēki, kurus jūs aizvainosiet ar vārdiem vai darbiem, vairs nepieņems jūsu pusi, tādēļ vislabāk ir būt tik uzmanīgam, cik vien iespējams, izvēloties vārdus. Ir ieteicams pievērst uzmanību Visuma zīmēm, brīdinot par briesmām. Sestā sajūta, visticamāk, neapmānīs Strēlniekus, bet labāk pārāk bieži nepaļauties uz to.

Šonedēļ astrologi konsultē šīs Zīmes pārstāvjus, lai pārāk dramatiski nemainītu situāciju, jo būs daudz grūtāk pierast pie jauniem apstākļiem, cilvēkiem un emocijām. Labāk ir izvairīties no lieliem finanšu izdevumiem un lēmumu pieņemšanas par tēriņiem. Ar mīlestību Strēlnieku karaspēks būs laimīgs, un ne tikai vientuļie, bet arī tie, kas jau sen ir attiecībās.

Mežāzis

Bezcerības sajūta var izmantot Mežāža apziņu jau nedēļas sākumā. Jūsu dzīvē netiks viegli piesaistīt pozitīvas pārmaiņas, taču patīkami cilvēki parādīsies šo cilvēku dzīvē, uz kuriem var uzticēties. Labāk ir uzaicināt viesus uz mājām biežāk, iet uz randiņiem un nebaidieties atklāt savu dvēseli svešiniekiem.

Uzņēmējdarbībā, darbā un finanšu jomā nav ieteicams pārtraukt attīstību. Ja ir iespēja iegūt jaunas zināšanas vai pieredzi, tad labāk ir izmantot šo iespēju. Informācijai būs svarīga nozīme visos jautājumos, kas saistīti ar naudu un autoritāti. Uzziniet, kā saglabāt noslēpumus – šī prasme var būt noderīga tuvākajā nākotnē, varbūt šīs nedēļas beigās.

Ūdensvīrs

Labākais veids, kā gūt panākumus mīlestībā un darbā Ūdensvīram, ir atbrīvoties no dusmām un aizvainojumiem tavā sirdī. Negatīvie principi ir jānovērš no pašu apziņas, jo tie traucē Ūdensvīru kā parasti.

Nedēļas sākumā labāk ir koncentrēties uz jautājumiem, kurus vairs nevar atlikt. Nedēļas beigās būs laiks strādāt komandā, jaunām sapulcēm un jautrībai. Nedēļas nogalē tiek solīts ļoti produktīvs un labvēlīgs darbs Ūdensvīram, kurš jau iepriekš noskaņos sevi uz pozitīvu un būs gatavs dalīties savā labā garastāvoklī ar cilvēkiem.

Zivis

Zivis var droši izmantot šo nedēļu, lai sāktu jaunu dzīvi, mainītu situāciju un sasniegtu vēlamos rezultātus jebkurā dzīves sfērā. Visums neatrisinās visas Zivju problēmas, bet vairumā gadījumu tas nodrošinās šos cilvēkus ar pārliecību. Pozitīvas emocijas vispirms no 8. līdz 14. oktobrim, tāpēc jums būs jāsaglabā kontakts ar patīkamiem cilvēkiem.

Astrologi iesaka izvairīties no konfliktiem, jo ​​īpaši nedēļas beigās, nedēļas nogalēs. Sestdien un svētdien Zivis pievērsīs daudz uzmanības un ne vienmēr pozitīvi. Tas nozīmēs, ka ienaidnieki un pretinieki ir aktivizēti. Viņu darbības var būt paslēptas. Zivju vienaldzība palīdzēs viņiem uzveikt ienaidniekus.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment