Horoskops nedēļai no 9. jūlija līdz 15. jūlijam – būs gan kāpumi, gan kritumi!

Dvīņi

Pirmdien un ceturtdien palieciet uzticīgi saviem principiem. Iespējams, ar dažiem krīzes notikumiem un problēmām Kosmoss centīsies panākt, lai jūs izprastu savu dzīvi un savu mērķi. Lai kļūtu laimīgāki, jums var nākties atteikties no daudzām lietām, taču tā pilnībā atmaksāsies nākotnē. Otrdien esiet uzmanīgi ar pārmērīgu optimismu, kas var kļūt maldinošs. Trešdien, var rasties problēmas mīlas sfērā. Šis aspekts var atņemt Dvīņiem mākslinieciskumu, domāšanas brīvību vai radošu domāšanu, kas tām raksturīga.

Lasi arī: Tipiskās dzīves kļūdas Zodiaka zīmēm un veidi, kā tās novērst

Vēzis

Pirmās piecas nedēļas dienas būs pozitīvas, bet nedēļas nogale ir ārkārtīgi bīstama. Priekšā ir ļoti liels kontrasts. 12. un 13.jūliju veltiet saziņai ar mīļajiem, kā arī darbam. Labvēlīgs entuziasms jebkuros centienos un hobijos. 10.jūlijā, dzīve sāks mainīties pareizajā virzienā, lēnām. Šajā dienā jūs varat sajust uzticību. Nebaidieties mainīt situāciju trešdien. Jums būs vieglāk atrisināt parastos uzdevumus ar jaunu, ātrāku un produktīvāku veidu. Nedēļas nogalē labāk atpūtieties un meklējiet motivāciju nākamajai nedēļai. Atcerieties, ka liekulība un izlikšanās nerada labu.

Lauva

12. un 14.jūlijs ir labākās dienas šajā enerģijas plānā šonedēļ. Šajās dienās izvēle būs daudz vieglāka. Šajās divās dienās mēģiniet kļūt labāki un izmantot noderīgus padomus, kā strādāt pie sevis. Vēl divas dienas šonedēļ sola risku Lauvai. Pirmā diena ir pirmdiena. Jums var būt nevajadzīga apātija, kā arī depresija un jutība. 13.jūlijā būs Saules aptumsums Vēzī. Šo dienu vēlams pavadīt starp tuviem cilvēkiem.

Jaunava

Pirmdien un ceturtdien jūs varat cīnīties par savām interesēm, pielāgoties mainīgajiem apstākļiem, neaizsargāt sevi no negatīvas attieksmes. Šajās dienās varat droši mainīt situāciju ap sevi, nopirkt jaunas lietas, doties uz citām valstīm un pilsētām, doties atvaļinājumā vai doties komandējumā. 11. un 14. jūlijā var būt akūtas problēmas mīlestībā un darbā, jauni konflikti. Jūs riskējat zaudēt harmoniju, gara spēku un pozitīvu enerģiju kopumā, ja jūs pakļausieties pašiznīcināšanai. Otrdien jūs varat paļauties uz dažām izmaiņām pareizajā virzienā.

Lasi arī: Kādas kļūdas Zodiaka zīmes visbiežāk pieļauj attiecībās

Svari

10. jūlijā mēģiniet nepazaudēt savu diplomātiju un nemainīt attieksmi pret cilvēkiem bez īpaša iemesla. Šī diena nav veiksmīga. 11., 12. un 14. jūlijā jūs varat iegūt priviliģētā stāvokli, kļūt gudrāki, izteiktāki, pat paredzēt tuvāko nākotni. Vēl viena diezgan pozitīva diena būs Saules aptumsuma diena – 13. jūlijs. Saules enerģijas lejupslīde būs jūsu rokās: vieglāk būs gaidīt.

Skorpions

12. un 14. jūlijā jūs varat iegūt kaut ko tādu, ko jūs tik ilgi gaidījāt ilgu laiku. Dažiem tā var būt mīlestība, bet kādam – nauda vai triviāls miers un stabilitāte. Šajās dienās jūsu intuīcija tiks paaugstināta. 9.jūlijs, būs slikta ziņa tiem, kas nezina, ko viņi vēlas no dzīves. 11. jūlijā mēģiniet neņemt vērā svarīgus lēmumus, mēģiniet neiesaistīties radošajā darbībā. Jūs var pārsteigt ārkārtīgi spēcīga vilšanās. Atcerieties, ka tas ir tikai problēmu ilūzija.

Strēlnieks

Pirmās četras nedēļas dienas jums būs labvēlīgas. 9.jūlijā tiks izlīdzināti konflikti, jūs būsiet atbrīvoti no satraukuma un palīdzēsiet mainīt situāciju. Šī aspekta enerģija būs ļoti radoša. Otrdien jūsu iedvesmas avots patiešām ietekmēs jūsu pašpaļāvību. 11.jūlijā veiksme atgriezīsies pie jums. Šajā dienā mēģiniet izvirzīt ambiciozu mērķi un sākt virzīties uz to. 12.jūlijs ir skaista diena, lai pielāgotos jaunajiem apstākļiem. Jūsu domas radošā izaugsme ir labvēlīga mīlestībai un uzņēmējdarbības jomai. Atlikušās nedēļas dienas būs diezgan ierastas, tādēļ nepatīkamais atstās jūs vai, gluži pretēji, mobilizēsiet visus savus spēkus, lai cīnītos pret iedomātiem ienaidniekiem vai problēmām. Esiet kā ūdens šajās dienās.

Lasi arī: Ko darīt, ja jūs aktīvi sazināties, bet viņš nepiedāvā tikties

Mežāzis

Pirmdien jūs varēsiet kontrolēt bailes. Nenokārtojiet nozīmīgas sanāksmes nedēļas pirmajā dienā. 9. jūlijs ir ļoti bīstama diena visiem Mežāžiem. Ja jums šķiet, ka Kosmoss met izaicinājumus, labāk atsakieties no tiem. Savādāk jūs tiksiet notverti starp āmuru un laktu – bailēm nevar pretoties, bet darboties citādi, ir arī bīstami. Lai nepaliktu zaudētājā, padomājiet par iemesliem, kāpēc laime apiet jūs. 10.jūlijā, šīs dienas iemesls var būt nepareiza vide. 12. jūlijs, var kļūt ļoti produktīvs jebkurā dzīves jomā. Nedēļas nogalē jūsu bailes atstās tevi, dodot jums drosmi. Tas dos jums stimulu virzīties uz priekšu. Jaunas paziņas un jauni sākumi – tas ir tas, kam jums vajadzētu veltīt 14. un 15. jūliju.

Ūdensvīrs

12. un 14. jūlijā jūs novedīsiet pie spēcīgas disonanses, kas kļūs ļoti grūti pārvaldāma. Šajās dienās neparādiet savu tumšo pusi uz pasauli. Centieties neievērot dziļu aizstāvību un neiesaistīties piedzīvojumos. Atsevišķi 13. jūlijs. Šajā dienā ir paredzams Saules aptumsums. Jums, 13.jūlijā būs brīva diena no enerģiju satricinājumiem. Vērsiet visas savas stiprās puses, lai gūtu panākumus lietās, kuras jūs pārāk ilgi atstājat. Tas nav tikai par dokumentiem darbā, bet arī par mīlestību – tā būs laba diena mīlestības konfesijām, roku un siržu piedāvājumiem, kopīgai plānošanai.

Zivs

Pilnīgi visa nedēļa sola būt pozitīva, izņemot svētdienu. Pirmdiena ir piemērota gandrīz jebkuram darbam un brīvdienām. Otrdien, jūsu Vese***a būs pozitīvi ietekmēta. Trešdiena ir maksimālās radošās izaugsmes un panākumu diena. 12.-13. jūliju labāk ir veltīt mīlestībai un saviem mīļajiem. Jūs varat droši uzaicināt viesus ceturtdien un piektdien. Nedēļas nogalē, mēģiniet nepārsniegt jūsu komforta zonu. Sestdien situācija uzlabosies. Tā būs miera un mierinājuma diena, vismaz enerģijas līmenī. Konfliktus var izlīdzināt, un problēmas var noņemt kā ar burvju nūjiņu.

Leave a Comment