Sieviešu horoskops par nedēļai no 9. līdz 15. jūlijam – pamazām veiksme sāk atgriesties

Astrologiem šonedēļ ir tikai vislabākās ziņas visām Zodiaka zīmēm bez izņēmuma. Pēc sieviešu horoskopa būs iespējams atrisināt sarežģītas situācijas, mobilizēt spēkus un uzlabot viņu dzīvi.

Lasi arī: Izvēlieties kristālu un saņemiet ziņu par nākotni!

Saule Vēzī šonedēļ gatavojas doties uz augšējo mezglu: 13. jūlijs, būs saules aptumsums, kas nozīmē, ka visi plāni nākotnei, ka jūs sākat saprast, būs ļoti veiksmīgi, un dos jums daudz pozitīvu emociju. Turklāt nākamā nedēļa ir tikko radīta, lai rūpētos par sevi. Mēs varam pieņemt, ka planētas burtiski smaida sievietēm, palīdzot uzņemties iniciatīvu un iespējas savās rokās, lai atrisinātu jebkādus sarežģītus jautājumus. Speciālisti iesaka aktīvi rīkoties un nezaudēt tik brīnišķīgu nedēļu.

Auns

Auna pārstāvēm, ir laiks saprast savus sapņus un plānotos plānus. Sāciet izmaiņas pašlaik, sākas viegli un radīsiet spēcīgu rezonansi vārda pozitīvajā izteiksmē. Nebaidieties no riskiem – šonedēļ tie atmaksāsies.

Kaislīgā vēlme un vēlme, kas parasti noved pie mērķu realizācijas, kļūs par jūsu galvenajiem palīgiem. Bet pārmērīga pieklājība, bezatbildība, vieglprātība un cilpa vairākiem mērķiem vienlaikus darbosies pret jums. Laikā no 9. līdz 15. jūlijam no Saules jūs ātri satrauksieties, kļūsiet enerģiskas un aktīvas. Izpildiet savas vēlmes, piešķirot šai nedēļai jaunus un neparastus mērķus.

Lasi arī: 9 pazīmes, kas norāda, ka viņš savu sirdi mēģina izdziedināt uz tava rēķina

Vērsis

Ļoti labvēlīga nedēļa jebkādām pārmaiņām. Pašreizējie plāni tiks īstenoti paši, būs viegli īstenot vēlamās inovācijas, un tas radīs labu rezervi nākotnei. Un jūs un jūsu ģimene var saprast viens otru burtiski no puse vārda. Izmantojiet to, jo tagad planētas sāks piedāvāt daudzas iespējas, lai sāktu jaunu dzīvi.

Nedēļa Venēras aizgādībā ir ārkārtīgi pozitīva, mainot profesiju, partneri, dzīves ritmu un dzīvesvietu. Bet stabilitāte un kārtība, jo īpaši nedēļas vidū, jums ir negatīva – jūs varat zaudēt veiksmi un pazust iekšējā miglā, nonākot pie depresijas un apjukuma.

Turpini lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment