Ideāla diena atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Iedomājies sev ideālo dienu – cilvēkus, ar kuriem kopā to pavadītu, kur un kādā vidē. Varbūt jūs sapņojat būt vienam vai kļūt par karali vai karalieni. Katram zvaigžņu zīmes pārstāvim ir savas izvēles.

Būtībā sapņi par perfektu dienu tiek veidoti, pamatojoties uz zvaigžņu zīmju vājībām un netikumiem, kā arī uz viņu pasaules uzskatu iezīmēm, uz egoisma pakāpi.

Auns

Jebkura Auna sapnis ir pamosties teltī kāda kalna virsotnē. Celies, uztaisi uguni un uz uguns apcep noķerto medījumu. Aunam ideālā diena ir idille. Vienotība ar dabu šiem cilvēkiem ir asinīs. Ja tā būtu viņu griba, viņi uz dienu vai divām kļūtu par senlaicīgu cilvēku – skrietu kaili ar šķēpu rokās, medītu mamutu.

Vērsis

Ja esi Vērsis, tad vismaz vienu reizi sapņoji atrasties uz luksusa jahtas ar cigāru mutē un glāzi dārga konjaka. Dzīvot ideālā mājā un ideālā vidē, ko radījusi jūsu fanu nauda, ​​slava un universāla mīlestība. Vērsis vēlas bēgt no paparaci, braukt ar Ferrari un valkāt apģērbu, kas maksā miljonus. Viņiem labāk 8 no rīta pirms darba nesapņot.

Lasi arī: Spēcīgas afirmācijas tiem, kas saskaras ar neveiksmēm

Lasi arī: Kā atpazīt raganu saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Dvīņi

Dvīņi nevar aprakstīt jums perfektu dienu. Viņi vēlas tik daudz uzreiz, ka ir grūti izvēlēties kaut ko konkrētu. Kopumā viņi sapņo būt nākotnē. Šie cilvēki nebaidās no nezināmā, tāpēc, visticamāk, izvēlēsies vai nu izmantot laika mašīnu, vai kļūt par visvareniem, un, iespējams, abiem vienlaikus. Dvīņiem galvenais ir cilvēku klātbūtne, komunikācija. Viņi nevēlas būt vieni, tāpēc nesapņo par perfektu dienu vientulībā vai vientuļniekā.

Vēzis

Daudziem Vēžiem ir nepārvarama tieksme pēc brīvības, tāpēc viņi sapņo kļūt par putnu un vismaz vienu dienu veltīt lidošanai. Brīvības sajūtu viņi vērtē vairāk nekā pašu brīvību, tāpēc vēlas izaudzēt sev spārnus un vismaz uz dienu kļūt patiesi nekā neierobežoti. Vienkārši paņemiet to un lidojiet uz priekšu uz horizontu. Šī ir ideāla diena Vēzim.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment