Sievietes spēks: kas palīdzēs uzturēt un atjaunot enerģiju

Sievietes enerģija bieži ir ļoti nestabila, kas dažkārt izraisa pat Vese***as problēmas. Atbalstiet savu enerģiju, izmantojiet svarīgus padomus.

Kas atbalsta sievietes enerģiju fiziskajā līmenī

Dekorācijas

Sievietes bieži valkā gredzenus, kaklarotas un auskarus, kas ir ļoti labi. Rotas var būt ļoti dažādas, atkarībā no tā, ko tieši vēlaties aizsargāt un kuru čakru ietekmēt. Rotaslietas ne tikai izceļ sievišķību un garšu, bet arī pozitīvi ietekmē enerģiju .

Veselīga ēšana

No enerģijas un ne tikai viedokļa cilvēkiem ieteicams ievērot veģetāru diētu: neēst gaļu, zivis un olas. Pirms dzīvnieka Nā*es izdalās vielas, kas rezultātā pamodina agresiju: ​​galu galā pirms Nā*es dzīvnieks refleksīvi aizstāvas.

Ķermeņa kopšana

Visa veida spa procedūras un masāžas ne tikai atslābinās, bet arī pozitīvi ietekmēs ādas veselību un stāvokli. Sievietēm bieži patīk dejas un joga, kas ir lieliski. Viegla vingrošana vienmēr uztur ķermeni tonusā un pacilā.

Lasi arī: Ideāla diena atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Lasi arī: Spēcīgas afirmācijas tiem, kas saskaras ar neveiksmēm

Pareizs apģērbs

Ir daudz iemeslu, kāpēc jums vajadzētu atteikties no džinsiem un biksēm. Un tas attiecas ne tikai uz reliģiju. Apģērbs ir saistīts ar enerģiju: vīriešu – ar vīriešu, un sieviešu – ar sievietēm. Valkājot vīriešu apģērbu, jūs izceļat atbilstošās īpašības, piemēram, rupjību un nepieklājību. Tāpēc vīriešiem raksturīgo apģērbu valkāšana slikti ietekmē sievietes enerģiju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment