Ideālais tetovējums saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi: kas nesīs veiksmi nevis problēmas

Jaunavām patīk viss noslēpumainais un neparastais. Šīs zīmes pārstāvjiem tetovējums ir jāpārdomā pēc iespējas rūpīgāk. Tēls, kas enerģētiski viņiem ir vispiemērotākais, viņiem asociējas ar kaut ko svarīgu, noslēpumainu, garīgu. Kāds izvēlas sapņu ķērāju, kāds izvēlas krustu, kāds piepilda planētas.

Mežāži  ir smagi darbinieki, kuriem nepieciešama papildu enerģija un pārliecība par sevi. Šie cilvēki ir piemēroti daudzkrāsainiem tetovējumiem. Tas var būt jebkas – uzraksti, raksti, dzīvnieki. Galvenais, lai attēls iedvesmo optimismu, palīdz virzīties uz priekšu un neizdala negatīvismu.

Gaisa elements: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Gaisa elements ir visbrīvākais tetovējumu izvēles ziņā. Tie ir cilvēki, kuri vienkārši attiecas uz dzīvi un zina, kā izbaudīt visu, kas ar viņiem notiek. Zvaigžņu eksperti iesaka viņiem parādīt maksimālu iztēli.

Dvīņiem patīk viss gaišais. Viņiem vajadzētu iegūt tetovējumus, kas pilnībā atspoguļos viņu vienkāršo un spēcīgo raksturu. Šīs zīmes pārstāvji piestāvēs jebkuram neparastam tetovējumam, kas papildinās viņu spilgto tēlu ar vēl lielāku oriģinalitāti.

Zvaigžņu eksperti iesaka Svariem iegūt tetovējumus, kas attēlo pārī savienotus objektus, lai nepārkāptu enerģētiskā lauka integritāti un harmoniju. Svariem dažreiz ir nepieciešami visneparastākie tetovējumi, kas palīdzēs radošajā attīstībā. Tas var būt arī amuletu tetovējumi, par kuriem mēs runājām iepriekš.

Ūdensvīri ir lieliski piemēroti sarežģītiem un sarežģītiem tetovējumiem, lai tie atbilstu viņu domāšanai. Tie ir ļoti gudri cilvēki, kuriem ir spēcīgs intelekts. Viņiem patīk noslēpumi un viss nezināmais. To var atspoguļot tetovējumos, iemūžinot uz ķermeņa kaut ko neparastu.

Ūdens elements: Vēzis, Skorpions, Zivis

Cilvēkiem, kas pieder pie Ūdens stihijas, pēc pētījumiem tetovējumi patīk vismazāk – vismaz Vēžiem un Skorpioniem. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka šo zīmju pārstāvjiem labāk uz ķermeņa veidot piemiņas zīmējumus: tiem būs aizsargājoša iedarbība.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – būs nelielas grūtības un izmaiņas

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Vēži var iegūt tetovējumus, kas saistīti ar panākumiem mīlestībā, biznesā vai radošumā. Tas var būt kaut kas personisks, un labāk ir novietot tetovējumu uz tām ķermeņa daļām, kuras nav redzamas: uz muguras, pleciem vai drīzāk uz kājām.

Skorpioni ir sentimentāli un jutekliski. Tie ir piemēroti tetovējumiem tādās vietās kā krūtis, pleci, plaukstas. Zvaigžņu eksperti iesaka uztaisīt tetovējumu, kas attēlo kaut ko, kas atgādina par mīlestību vai svarīgu notikumu dzīvē.

Zivis  ir cilvēki ar attīstītu jūtīgumu, spēcīgu intuīciju un radošumu. To visu var uzlabot ar tetovējumu parastas ģeometriskas figūras formā (aplis, kvadrāts, vienādmalu trīsstūris). Labi izskatīsies arī dzīvnieku bildes.

Vissvarīgākais ir tas, ka tetovējums patīk tā īpašniekam. Šajā gadījumā cilvēka enerģētiskais lauks paliks spēcīgs un radošs. Turklāt jūs varat izgatavot amuletus ar savām rokām, lai vēl vairāk stiprinātu aizsardzību pret negatīvismu.

COMMENTS

Leave a Comment