Ideālais tetovējums saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi: kas nesīs veiksmi nevis problēmas

Tetovējumi var darboties ne tikai kā vienkārša mūsu ķermeņa dekorācija, bet arī kā talismans vai radošās enerģijas avots. Zvaigžņu eksperti jums pateiks, kurš tetovējums jums ir vispiemērotākais atbilstoši jūsu zvaigžņu zīmei.

Pareizi izvēlēts tetovējums palīdzēs jebkurai personai attīstīt savu talantu, palielināt enerģiju un pasargāt sevi no nepatikšanām. Šis ir lielisks talismans, kas vienmēr un visur būs ar jums.

Uguns elements: Auns, Lauva un Strēlnieks

“Ugunīgiem” cilvēkiem raksturīga augsta emocionalitāte. Viņi vardarbīgi reaģē uz gandrīz visu, kas notiek viņu dzīvē. Turklāt viņi bieži pakļauj sevi riskam, tāpēc viņiem ir piemēroti amuletu tetovējumi.

Auni  ir dzīvespriecīgi un gaiši cilvēki, kas reizēm ir ārkārtīgi vieglprātīgi. Viņiem pēc iespējas biežāk jāapņemas ar mieru, tāpēc tetovējumus ieteicams veidot nevis krāsainus, bet gan vienkrāsainus. Ideāls variants ir simetrisks tetovējums uz muguras vai uz krūtīm.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – būs nelielas grūtības un izmaiņas

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lauvas bieži vien ir nestabilas, tāpēc tām vislabāk piestāv tetovējums, kas nebūs uzkrītošs un kas neizraisīs apkārtējos uz emocijām. Tas var būt koka vai zieda attēls, apaļš raksts. Tiem, kas prot savaldīt savas emocijas, piemērots vainaga vai cita veiksmes un spēka simbola tēls.

Strēlnieks , visstabilākā no trim Uguns zīmēm, varētu būt iecienīts drosmīgam tetovējumam. Tas varētu būt ziedu attēls, motivējoša frāze vai kaut kas, kas atgādina par jūsu dzīves mērķiem.

Zemes elements: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Zemes elementa cilvēki ir ļoti uzmanīgi un gudri, tāpēc viņiem vairāk nekā jebkuram citam ir jādomā par tetovējumiem. Ja viņi uz sava ķermeņa uzbāzīs rakstu, kas viņiem ar laiku vairs nepatiks, tas negatīvi ietekmēs viņu enerģiju.

Vērsis mīl naudu, rūpējas par savu māju un novērtē mīļotos. Viņiem piemērots tetovējums, kas palīdzētu svarīgu lēmumu pieņemšanā un iekšējās harmonijas saglabāšanā. Vērsis ir vispiemērotākais tēliem, kas viņiem ir tuvu sirdij vai saistīti ar viņu hobijiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment