Merilina Kerro nosauca amuletus katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: šie amuleti palīdzēs gūt panākumus

Kā stāsta viena no igauņu iedzimtajām raganām Merilina Kerro, programmas “Ekstrasensu cīņas” 14. sezonas fināliste, lai gūtu panākumus dzīvē un noturīgu finansiālo labklājību, ir jāizmanto savi zvaigžņu zīmju amuleti.

Vai zini, kuram Zodiaka elementam piederi? Kā intervijā vietnei stāsta skaistā ekstrasense, viņi ir četri. Tie ir uguns, zeme, ūdens un gaiss.

Katrai Zodiaka zīmei ir savs talismans, kas aizsargā un piesaista veiksmi, taču ir vairāki, īpaši spēcīgi amuleti, kuriem ir vienāds efekts, tikai enerģētiskā ziņā daudz spēcīgāks, viena konkrēta elementa pārstāvjiem.

Ņemiet, piemēram, Uguns stihijas pārstāvjus. Tajos ietilpst Lauva, Auns un Strēlnieks . Merilina Kerro ļauj izmantot jebkurus caurspīdīgus un mirdzošus akmeņus kā šo zīmju amuletus. Nav obligāti, lai tie būtu vērtīgi vai bezkrāsaini.

Tas var būt vai nu dimanti, vai topāzes, vai cirkons un kalnu kristāls. Rubīns pasargās cilvēkus no šīs Zodiaka stihijas no liekulīgiem draugiem un dziedās līdzi, topāzs spēj ilgi saglabāt sava saimnieka skaistumu un jaunību, bet kristāls atkal iejutīsies ķērāja lomā, aizdzenot sliktos sapņus plkst. nakts. Vēlams valkāt gredzenus ar šo zīmi uz rādītājpirkstiem.

Kā metālu iestatīšanai labāk izvēlēties zeltu, jo tas tikai pastiprinās akmens maģisko ietekmi uz tā īpašnieku.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – būs nelielas grūtības un izmaiņas

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Jaunavai , Vērsim un Mežāzim, kas Mēness zvaigžņu prognozē pārstāv Zemes zodiaku stihiju, gaišreģe Merilina Kerro sauc necaurredzamus cietos akmeņus zaļā, dzeltenā, melnā vai brūnā krāsā. Spēcīgs un uzticīgs amulets šīm zīmēm būs strūkla, malahīts, lapis lazuli vai jašma.

Spēju izpildīt vēlamo un palīdzēt sasniegt efektīvus rezultātus visos centienos pārņēma malahīts. Viņam ir arī bērnu un mājdzīvnieku aizbildņa loma. Džaspers spēj attīstīt savā saimniekā nākotnes paredzēšanas un intuīcijas dāvanu.

Bet lapis lazuli palīdz pareizi noteikt prioritātes un dzīves vērtības. Gredzenus ar šiem ieliktņiem ieteicams nēsāt uz rokas vidējā pirksta. Šo zīmju metāls ir sudrabs. Viņiem ir ļoti nevēlami valkāt zeltu, jo tas var spēcīgi negatīvi ietekmēt viņu personīgo dzīvi.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment