Ideāls ēšanas plāns, kas palīdzēs iegūt skaistas auguma aprises!

Kā notievēt nedēļas laikā?

Augļu diena. Dienas laikā ēdiet jebkādus augļus, izņemot banānus. Nomest svaru Jums vislabāk palīdzēs arbūzs. Vesela arbūza diena padarīs Jūs daudz tievāku un vieglāku. Protams, arbūzu ieteicams ēst tā sezonas laikā, tādēļ neaizmirstiet arī par citiem augļiem, ja tiešām esat apņēmusies notievēt tagad un tūlīt.

2-8-3-1

Dārzeņu diena. Otrajā dienā ēdiet dārzeņus – svaigi, sautēti, tvaicēti, vārīti. Nelietojiet uzturā pākšaugus un kukurūzu. Pārsteigums! Šodien drīkstat ēst ceptus kartupeļus ar sviestu.

Augļi + dārzeņi. Visas dienas garumā ēdiet jebkādus augļus un jebkādus dārzeņus. Pagatavojiet svaigu dārzeņu salātus, kuriem pievienota citronu sula un asie čili pipari – ļoti gards ēdiens, kas palīdzēs realizēt uzstādīto mērķi. Diemžēl šodien kartupeļus ēst vairs nevar.

Banāni + jogurts. Neesiet pārsteigti, jo šodien banānus drīkst un vajag ēst, jo organismam nepieciešams saņemt papildu minerālvielas, un banānos ir daudz kālija. Dienas laikā varat apēst veselus 8 banānus, izdzert 8 glāzes vājpiena un lietot bezpiedevu jogurtu. Pasaka, nevis diēta!

Vista + tomāti. Visas dienas garumā drīkstat ēst tikai vistu un svaigus tomātus. Vistas gaļas vietā varat izmantot arī tītara gaļu, ja vēlaties. Obligāti dzeriet daudz ūdeni – katrs apēstais tomāts pieprasa izdzert vienu glāzi tīra ūdens, lai organisms tiktu attīrīts no liekās sāls un skābēm.

Vista + dārzeņi. Vistas gaļa un jebkādi dārzeņi – Jūsu dienas ēdienkarte. Protams, izņemot kartupeļus un pupiņas.

Zupas diena. Pagatavojiet gardu zupu, kuru varēsiet ēst visas dienas garumā, paralēli sadedzinot atlikušo tauku daudzumu. Divi lieli sīpoli, viens kabacis, paprika, tomāti, selerija un zaļumi – zupas sastāvdaļas. Pievienojiet dārzeņiem garšvielas un gatavo zupu sasmalciniet blenderī. Lai notievētu, vienmēr ir jāturās pie sava mērķa. 

Lai septiņas dienas izturētu šo diētu, gribasspēks pietiks ikvienam, un rezultāts tiešām ir tā vērts! Šī sabalansētā diēta ļauj aknām un kuņģim atpūsties, kā arī normalizēties cukura līmenim asinīs.

Ir pienācis laiks iegūt figūru, par kuru vienmēr esat sapņojuši, tādeļ izmēģiniet šo nedēļas diētu.

Pastāstiet draugiem par diētas rezultātiem un iedvesmojiet arī citus saņemties spēkus!

Leave a Comment