Iedvesmojošas mantras katrai Zodiaka zīmei

AUNS 

Es nekad nepadošos, nekad nenoliekšu galvu, neapstāšos, līdz darbs netiks pilnībā paveikts. Man izdosies!

VĒRSIS

Mani ieskauj viss labais, mīlestība un skaistums, tas mani iepriecina un palīdz man pārvarēt visus šķēršļus, lai arī kas atgadītos!

DVĪŅI 

Mans prāts ir spēcīgs. Viedums ir mans pastāvīgais kompanjons. Es zinu, kas nepieciešams tad, kad man kas jāuzzina!

VĒZIS 

Manas sajūtas ir informācija un signāli, kuri man palīdz saglabāt pareizo kursu. Es jūtos spēcīgs. Es jūtos mīlēts. Savā sirdī es jūtu prieku!

LAUVA

Es novērtēju sevi. Es novērtēju savu smago darbu. Es zinu, ka man piemīt pienācīga drosme, lai es spētu sasniegt vēl labākus rezultātus nekā iepriekš. Mana izcilība ir gracioza!

JAUNAVA

Visu, ko es daru, es daru ar mīlestību, rūpēm un vieglumu. Grācija iemiesojas manā ķermenī un prātā. Es priekpilni atbrīvojos no jebkādas vainas apziņas un uztraukumiem. Pilnīgi pietiek ar to, ko spēju izdarīt pēc labākās sirdsapziņas!

SVARI

Mana dzīve ir harmoniska un līdzsvarota. Mana sirds ir atvērta un viegla. Nekas nespēs novirzīt mani no pareizā ceļa!

SKORPIONS

Es spēju mainīt jebkuru situāciju. Es spēju saskatīt grūtības un to risinājumus. Es esmu pārmaiņu aģents – visur, kur vien speru savu kāju, es padaru visu labāku, nekā tas bija iepriekš!

STRĒLNIEKS 

Mani vārdi kalpo par manas sirds iedvesmu, kā arī tie kalpo par iedvesmu citiem. Ikvienu, ko satieku, es esmu priecīgs iedvesmot ar lielisku attieksmi un cerību pilnu skatu uz dzīvi!

MEŽĀZIS 

Mans darbs ir mans lepnums un es priecājos par to, ko daru. Es nesavtīgi rīkojos ar savu laiku un enerģiju. Es atbalstu citus un ļauju citiem atbalstīt mani. Ikviens ir ieguvējs!

ŪDENSVĪRS

Man patīk būt noderīgam un veikt izmaiņas citu cilvēku dzīvē. Viss, ko es daru ir noderīgs. Ikviens ar ko satiekos pārliecinās par manu atklātību un cerībām uz labāku pasauli!

ZIVIS 

Es ļauju dabai atjaunot sevi un papildināt savus enerģijas krājumus. Es jūtu labo enerģiju ieplūstam un slikto enerģiju izplūstam no sava ķermeņa. Iespējas ir neierobežotas!

Leave a Comment