Iemācies, kā sevi pasargāt no negatīvajām enerģijām

Domas, emocijas, vārdi un cilvēki var atstāt dziļu iespaidu uz tavu psihi un fizisko stāvokli. Pat tik vien kā laika pavadīšana pie dabas vai strādāšana dārzā var samazināt stresa līmeni un uzlabot garastāvokli. 

Šeit mēs tev piedāvājam dažādus veidus, kas tev palīdzēs attīrīt sevi no negatīvās enerģijas un izveidot “vairogu”, kas pasargās tavu personisko enerģiju. 

purple-stone (1)

Kristāli

 Daudzi cilvēki ir skeptiski par to, cik ļoti liela ietekme ir kristāliem uz cilvēka stāvokli, tomēr atliek tikai mazliet pievērsties zinātnei un tehnoloģijām, lai atrastu pierādījumus tam, ka kristāli ir objekti, kuriem var izmērīt ietekmi. Kristāli tiek izmantoti vairākos ikdienā lietojamos priekšmetos un objektos, piemēram, silikonā, kas tiek izmantots jebkura telefona vai datora ražošanā. Kvarcu izmanto pulksteņos, lai tas regulētu laiku. 

Daudz kristālu, it īpaši tumšāko krāsu, kā, piemēram, melnais onikss, obsidiāns, ametists, fluorīds, tīģeracs atvaira negatīvās enerģijas un attīra tavu auru. Kristālu klātbūtne arī var atvieglot stresu, palielināt radošumu un uzlabot zemapziņas līmeņus. 

pure-white-sage-500x375

Salvijas dedzināšana 

Ziemeļamerikas tradīcija ir baltās salvijas saišķu dedzināšana. Šādu metodi izmanto jau vairākas paaudzes, lai iztīrītu negatīvās enerģijas no ķermeņa un gara. Dedzināšana var tev palīdzēt atbrīvoties no pagātnē piedzīvotajām negatīvajām emocijām – tādām kā dusmas, bailes, vārgums, saspringums un stress. Dedzināšana ir nomierinošs process, kas atgūs tavu nosvērtību.

essential-oils

Ēteriskās eļļas

Mūsdienās arvien vairāk cilvēku enerģijas attīrīšanas procesiem izmanto ēteriskās eļļas. Sandalkoka, mirres un niaouli ēteriskajām eļļām ir ļoti liels spēks un pie tam tās smaržo lieliski. Ožas maņa ir ļoti spēcīgi savienota ar emocionālo sistēmu – daudz spēcīgāk nekā citas maņas. 

Lietojot ēteriskās eļļas, svarīgi ir ieelpot tikai eļļas aromātu vai nu tieši, vai arī izmantojot eļļas difuzoru (kas var būt ļoti noderīgs, ja vēlies attīrīt plašu telpu). Tāpat tu vari uzpilināt eļļas pilienu uz kādām specifiskām vietām ap tavu galvu, kā, piemēram, uz kakla aizmugurējās daļas, galvas augšējā daļā vai arī starp uzacīm. 

incense_buddha-h480

Vīraks

 Līdzīgi kā salviju dedzināšana un ēteriskās eļļas, vīraks ir pazīstams savu spēcīgo attīrīšanas īpašību dēļ. Vīraks nebūs labākais līdzeklis pēc tam, kad vēlēsies attīrīt savu enerģiju pēc atrašanās lielā pūlī, bet tas labi noderēs, kad rīkosi lielākas sanākšanas – vīraks atvairīs negatīvās enerģijas ap visu dzīvo, kas atradīsies apkārt. Bet, izvēloties vīraku, pievērs uzmanību tam, vai tajā nav kādas toksiskas smaržas. 

Peaceful3

Mantras

 Vārdiem, lai arī tie tiek izrunāti tikai tavā galvā, ir ļoti spēcīgs efekts realitātes veidošanā. Tomēr izrunātiem vārdiem un skaņām ir vēl lielāka ietekme, jo tie rada vibrācijas, kas savstarpēji mijiedarbojas ar tavu enerģētisko ķermeni, palīdzot tam rast harmoniju.

Izdziedot šādas mantras atkārtoti, tu sev palīdzēsi attīrīt negatīvo enerģiju:

KRIM (lasa : kreem) – izmanto, lai stimulētu ķermeņa zemākās čakras un lai sāktu attīrīt ķermeni.

HUM (lasa : hoom) – izmanto, lai atvairītu negatīvo un izplatītu pozitīvu caur visu ķermeni.

LAM (lasa : lam) – izmanto, lai attīrītu negatīvo, kas sakrājies tavā ķermenī, kā arī lai attīrītu enerģijas blokādes, lai prāna spētu brīvi plūst cauri visiem enerģijas kanāliem. 

Tāpat tu vari izgudrot pats savas mantras – tādus vārdus, kas tevi pozitīvi iespaido un liek domāt labākas domas. Izmanto arī tādus vārdus, kas ceļ pašapziņu un iedvesmo tevi.

Avots: www.wakingtimes.com

Leave a Comment