Iemācies noteikt cilvēka raksturu pēc acu krāsas. Tas ir vienkārši, un ikviens to var izdarīt

Spēja atpazīt cilvēkus: viņu raksturu un pat veselības stāvokli ietver daudzas jomas, gan psiholoģiskas, gan fizioloģiskas.

Cilvēka runas veids, žesti, gaita, sejas vaibsti un vēlamās krāsas apģērbā var daudz pastāstīt par cilvēku. Tomēr visinformatīvākais informācijas avots par cilvēku ir viņa acis – dvēseles spogulis.

Acu krāsa ir rakstura spogulis

Visi senie traktāti par fiziognomiju iesaka sākt pētīt seju ar acīm. Un tā nav nejaušība. Galu galā lielākā daļa informācijas, caur kuru cilvēks attīstās, tiek uztverta caur acīm.

Piemēram, senie ļaudis ieteica aizsargāt acis no sliktas ietekmes: nelaipna cilvēka skatiena.

Mūsdienu zvaigžņu eksperti iesaka jutīgiem un neaizsargātiem cilvēkiem valkāt tumšas brilles, lai pasargātu sevi no negatīvās enerģijas.

Zvaigžņu eksperti ir pārliecināti, ka acis atspoguļo visu planētu krāsu paleti dzimšanas kartē, kas savukārt norāda uz noteiktām cilvēka vēlmēm un tieksmēm.

Acu nozīmi rakstura izpētē apstiprina arī mūsdienu zinātniskie pētījumi: katra cilvēka acis ir unikālas krāsas.

Melno acu īpašnieki ir enerģiski spēcīgi cilvēki, viņiem ir liela vitalitāte, iniciatīva un nemierīgs raksturs.

Melnas acis norāda uz cilvēka kaislību un mīlestību.

Tādus cilvēkus praktiski nespēj apturēt nekādi šķēršļi ceļā uz viņu dievināto objektu.

Lai gan viņu apsēstība viņiem var sagādāt ne tikai prieku par uzvarām, bet arī sasteigtu lēmumu rūgtumu.

Tie, kuriem ir brūnas acis, ir dabiski apveltīti ar pievilcību, jutekliskumu un asprātību. Viņi prot iepriecināt cilvēkus un ģērbties ar lielisku gaumi.

Tās ir ļoti temperamentīgas dabas. Mēs varam teikt par viņiem, ka viņi ir ārkārtīgi karsti, bet viņi viegli aizmirst sūdzības.

Cilvēku ar brūnām acīm trūkumu var uzskatīt par biežām kaprīzēm. Zvaigžņu eksperti saka, ka cilvēki ar tumši brūnām acīm (Saules un Veneras enerģijas maisījums ar Saturna piejaukumu) ir ārkārtīgi sabiedriski un viegli saprotas ar cilvēkiem.

Cilvēki ar šādām acīm ir ļoti mīļi, taču tik ātri, kā tās iedegas, reizēm tikpat ātri atdziest.

Gaiši brūnu acu īpašnieki ir kautrīgi, ar noslieci uz vientulību un sapņaini.

Viņus var uzskatīt par pragmatiķiem, bet varbūt tāpēc viņi ir tik strādīgi un centīgi. Jūs vienmēr varat paļauties uz viņiem – viņi jūs nepievils.

Par raksturīgu rakstura iezīmi cilvēkiem ar gaiši brūnām acīm var uzskatīt viņu individuālismu, vēlmi visu darīt pašiem, viņi parasti gūst lielus panākumus. Šie cilvēki absolūti nevar izturēt spiedienu no ārpuses.

Zvaigžņu eksperti piebilst, ka gaiši brūnu acu (Saules un Veneras enerģijas sajaukums) īpašnieki ir ļoti iespaidojami, viņi, apkārtējo nepamanīti, var ļoti uztraukties par viņiem nodarīto apvainojumu.

Cilvēki ar zaļi brūnām acīm ir gudri, pieklājīgi un mierīgi.

Viņiem vissvarīgākais ir komforts un sirdsmiers.

Tie ir efektīvi un centīgi cilvēki, kuri sasniedz savus mērķus. Viņiem ir daudz draugu, cilvēki vēršas pie viņiem pēc padoma un palīdzības.

Lasi vēl: Neticami garda kabaču zupa, ar šo recepti padalījās mana vecmāmiņa

Tie ir uzticami kompanjoni, viņi vienmēr jūs sapratīs. Viņi mīl savu izvēlēto un nenodod viņu, ja viņš atbild līdzīgi. Laulība ar viņu parasti ir laimīga un ilga.

Cilvēks ar pelēkbrūnām acīm (diezgan reta parādība) ir neprognozējams un parasti viņam ir sarežģīts raksturs.

Šīs acu krāsas īpašnieki ir pretrunīgi, viņiem nav vidusceļa.

Šie cilvēki ļoti bieži ir vīlušies citos, tāpēc viņu attiecības ar apkārtējiem vienmēr ir sarežģītas. Viņiem ir vajadzīgs pavadonis, kas sapratīs viņu noslēpumaino dabu un nepastāvības noslēpumu.

Lai savienība būtu veiksmīga, jums pastāvīgi jāļauj viņam visam un pazemīgi jāpieņem tāds, kāds viņš ir. Jums var būt romāns ar viņu, bet neplānojiet ilgu kopdzīvi.

Cilvēki ar zilām acīm (krāsa atbilst planētai Venēra) ir romantiķi, ļoti emocionāli, jutekliski cilvēki.

Viņi spēj ne tikai neapdomīgi iemīlēties partnerī, bet arī aizraut viņu ar savu kaislīgo impulsu.

Viņu domu gaita dažkārt var būt pilnīgi neparedzama. Starp citu, šādiem cilvēkiem, cita starpā, ir ļoti attīstīta taisnīguma izjūta, viņi ir gatavi aizstāvēt patiesību, dažreiz pat kaitējot viņiem.

Cilvēki ar zilām acīm ir ļoti patiesi.

Galvenais trūkums ir augstprātība un augstprātība. Šādi cilvēki ir ļoti konfliktējoši, viņiem patīk strīdēties, sasteigt lietas un ne vienmēr spēj saprast kāda cita problēmu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment