Iemesli, kāpēc tu esi vīriešu–kretīnu magnēts

Tu nezini, kā pateikt viņam “nē” un viņš to zina

Sievietēm patīk izpatikt citiem. Tomēr, ja vīrietis tavā labā nedara neko līdzīgu, ir laiks pateikt nē. Nākamo reizi, kad viņš zvana tev vienos naktī, neatbildi.

Viņš izmanto sociālos tīklus, lai komunicētu ar tevi un tu atbildi viņam

Mūsdienās pilnīgi normāli ir piedāvāt tikties caur sms vai čatā. Kad viņš izmanto draugiem.lv/ facebook/ viber vai ko līdzīgu, lai tevi uzrunātu, viņš domā, ka tas ir pilnīgi normāli, kontaktēties tik neformālā veidā.

Tu esi ievainojama un viņs to zina

Ir sievietes, kuras prot domāt kā vīrieši, zina, kā spēlēt viņu “spēles.” Bet dažkārt, sievietes ir vienkārši ievainojamas un vīrieši zina kā to izmantot savā labā.

Viņš prot izvēlēties pareizos vārdus un tu tici visam, ko dzirdi

Viņš tev piestāstīs pilnas ausis ar to, cik lielisks puisis viņš ir un zina, ka tu tam noticēsi. Ja bieži kaut ko tādu dzirdi no puiša, zini – viņš nebūs normāls. Viņš zina, ka var pret tevi izturēties kā vien grib, pēc tam atkal pielabinoties ar jēliem tekstiem, jo tu tam noticēsi.

Tu domā, ka vari viņu mainīt, bet viņš nevēlas mainīties

Sievietēm piemīt šī vēlme mēģināt mainīt cilvēkus un situācijas. Tomēr citus mainīt ir grūti. Neļaujies fantāzijai, ka, tad, kad būsiet kopā, tu varēsi viņu mainīt un padarīt par “sakarīgu” puisi.

Viņš vēlas ar tevi runāt aci pret aci tikai, kad ir piedzēries un tu viņam atbildi

Saka, ka nekas labs nevar notikt pēc pusnakts un nekas labs nevar notika, ja abi esat lietojuši alkoholu. Kretīni izmantos “Es biju dzēris, kad pateicu/darīju to,” attaisnojumu, lai kaut kā izlabotu savu uzvedību. Bet – tas, ko dzērumā saki, visbiežāk ir tas, ko skaidrā domā. Ja viņš dzērumā izturas kā kretīns – viņš tāds arī ir

Tu sevi pietiekami nemīli, lai varētu atturēties no viņu vilinājuma

Iemācies sevi mīlēt – tikai tā varēsi ar skaidru prātu saprast vai un kāds vīrietis tev ir nepieciešams un neļausies kretīnu valdzinājumam. Cieni sevi un liec vīriešiem cienīt tevi!

Avots: elitedaily.com

Leave a Comment