Iemīļoto lietu un gaumes horoskops pēc dzimšanas mēneša

 

landscape-1439316767-hbz-dree-hemingway-index

 

JANVĀRIS

Akmens: Granāts
Suns: Sibīrijas haskijs
Zieds: Neļķe
Smarža: Silti un mīksti dvieļi

Ja esat dzimuši janvārī, tas nozīmē, ka vienmēr esat gatavi sniegt atbalstu tiem, kam tas nepieciešams. Tā kā esat dzimuši gada pirmajā mēnesī, Jūs pēc dabas esat līderi. Vienlaikus – kad apkārt Jums valda haoss un neprāts, Jūs esat kā mierīga oāze trauksmes un saspīlējuma biezoknī. Jūs esat pieraduši visu rūpīgi apdomāt. Jūs esat kritiski pret detaļām un vienmēr rīkojaties gudri.
Janvārī dzimušie īpaši ciena labsirdību un godīgumu. Jūs dodat priekšroku mieram un komfortam, nevis troksnim, mirdzumam un mūžīgajiem svētkiem. Jūs dievināt mīlestību un jūtaties lieliski, kad uzzināt kaut ko jaunu.

Nesen Jūsu dzīvē bija sarežģīts periods, taču to ir nomainījuši mierīgāki laiki. Arī finanšu problēmas drīz Jūs atstās. Pacentieties gūt no tām vērtīgas mācību stundas un ejiet tālāk.
Atslābinieties, jo Jūsu dzīvē paveras jauna nodaļa!

 

FEBRUĀRIS

Akmens: Ametists
Suns: Kokerspaniels
Zieds: Īriss
Smarža: Karsta šokolāde ar kanēli

Ja esat dzimuši februārī, Jūs esat jautri, mīloši un diezgan pragmatiski cilvēki. Jums patīk smieties un visur izplatīt savu prieku. Cilvēkos Jūs redzat tikai labo. Uzticamība un saistību izpilde Jums ir ļoti svarīga, tāpēc Jūs darāt visu iespējamo, lai neliktu vilties saviem tuvākajiem. Dodot solījumu, Jūs to arī turēsiet. Neatkarīgi no uzdevuma, februārī dzimušie nododas tā izpildei par visiem 100%. Tāpēc cilvēki var uz jums paļauties. Jūs esat labsirdīgi, cienījami un dāsni cilvēki. Jums patīk jaunas iepazīšanās un vienlaikus Jūs novērtējiet laiku, kas pavadīts vienatnē. Februārī dzimušie ciena tīrību un kārtību.

Jūsu ceļš izgaismo jaunu pieredzi, kas dod jums spēkus nākamajiem sasniegumiem. Jūs vienmēr sevī atklājat jaunas šķautnes, iespējas un talantus. Mācīties un mainīties nekad nav par vēlu. Nepretojieties pārmaiņu vējam.

 

MARTS

Akmens: Akvamarīns
Suns: Bostonas terjers
Zieds: Narcise
Smarža: Piparmētru saldējums ar šokolādes gabaliņiem

Martā dzimušie ir kaislīgas un radošas dabas cilvēki. Jūs dzīvojat spilgtu un enerģisku dzīvi. Jums patīk katru dienu uzzināt kaut ko jaunu – tie var būt jauni ēdieni, vietas vai aizraušanās. Jūs dzīvojat ar sirdi un vienmēr sakāt to, ko domājat. Jūs cenšaties aizsargāt savu personīgo dzīvi, bet kad martā dzimušie sastop kādu garīgi tuvu cilvēki, viņi uzplaukst pa īstam. Jums patīk pavadīt laiku ārpus sava mājokļa, Jums it kā ir īpaša saikne ar dabu un pasauli Jums apkārt. Darbā Jūs ar sevi lepojaties un uzskatāt sevi par lietpratēju, pildot uzdevumus multitāskinga režīmā.

Nebaidieties atvērties cilvēkiem. Stāstiet par sevi, dalieties ar citiem. Viņiem ir atbildes, ko jūs meklējat. Nepaļaujieties tikai uz sevi.

 

APRĪLIS

Akmens: Briljants
Suns: Špics
Zieds: Margrietiņa
Smarža: Rozā limonāde

Aprīlī dzimušie ir spilgtas, apgarotas personības ar zelta sirdi. Jums patīk dāvināt dāvanas un izgudrot pārsteigumus tuviniekiem. Nekas nepadara Jūs laimīgākus kā prieka mirdzums mīļoto cilvēku acīs. Ar savu siltumu Jūs apgaismojiet jebkuru telpu, kurā ienākat. Jūs vienmēr atstājat iespaidu, kad aizejat. Jūs cienāt smagu darbu un tad, kad vēlaties kaut ko panākt, apbruņojaties ar pacietību un strādājat. Jūs esat tie, uz kuriem var paļauties apkārtējie cilvēki. Aprīlī dzimušie ir labsirdīgas un dzīvespriecīgas dabas ļaudis.

Dažkārt Jums šķiet, ka uz zemes nav neveiksmīgāka cilvēka, taču pēc lietus parādās varavīksne, un Jūsu dzīvē notiks pozitīvas pārmaiņas. Jūs to vēl neapzināties, taču esat satikuši cilvēku, kurš drīzumā atvērs jaunas durvis Jūsu dzīvē. Viss, kas no jums tiek prasīts, ir nepalaist to garām. Prom šaubas!

 

MAIJS

Akmens: Smaragds
Suns: Borderkollijs
Zieds: Maijpuķīte
Smarža: Mājas banānu pudiņš

Maijā dzimušie ir pieticīgas dabas cilvēki, kuri pirmajā vietā liek apkārtējos cilvēkus, nevis sevi. Jūs esat ātras dabas cilvēki, neviens nezina, ko no Jums gaidīt. Ja Jums kas ienācis galvā, tad Jūs savu arī panāksiet! Citiem vārdiem sakot, ietiepīgs kā ēzelis, taču tā ir Jūsu rakstura neatņemama sastāvdaļa, Jūsu “rozīnīte”. Jūs esat labsirdīgi un vienmēr palīdzat apkārtējiem. Jums patīk smieties un labi pavadīt laiku. Jūs esat spēcīgi, gudri, un viss Jums padodas viegli un veikli.

Jums šķiet, ka dzīve dažkārt ir sarežģīta un prasa pastāvīgu cīņu, taču ticiet, tas drīz beigsies. Klausiet savai sirdij un tuvu cilvēku padomiem, un veiksme pavērsīs savu vaigu pret Jums. Skatieties uz grūtībām kā uz milzīgu pieredzi. Jums ir sagatavots interesants liktenis. Izdariet secinājumus no iepriekšējām kļūdām un aizmirstiet par pagātni.

 

JŪNIJS

Akmens: Aleksandrīts
Suns: Mopsis
Zieds: Roze
Smarža: Zemeņu siera pīrāgs

Jūnijā dzimušie ir bezrūpīgi, pacietīgi un nekad nepieņems vārdu “nē”. Ja Jūs zināt, ko gribat, Jūs to panāksiet. Jūsu šarms, prāts un bezbailība ne vienu reizi vien Jūs ir glābuši. Jūs esat daudzpusīgi attīstīti cilvēki ar daudziem hobijiem, esat kursā par visiem notikumiem. Jūs dievināt mākslu no praktiskā un teorētiskā redzespunkta. Jūs saglabājat lielisku līdzsvaru starp šiku un ikdienišķumu.

Jūnijā dzimušie brīnišķīgi iejūtas tās vietas atmosfērā, kur viņi atrodas. Jūs esat apburoši, labsirdīgi un gudri. Jūs esat uzticami biedri un centīgi darbinieki. Iespējams, nesen Jums radās problēmas personīgajā dzīvē, taču risinājums drīz atnāks. Nezaudējiet ticību. Viss drīz mainīsies.

 

JŪLIJS

Akmens: Rubīns
Suns: Zelta retrīvers
Zieds: Ūdensroze
Smarža: Saules aizsardzības līdzeklis

Jūlijā dzimušie mīl priecāties un uzņemt viesus. Jums patīk atklāt šo pasauli. Jūs esat ļoti zinātkāri un vienmēr uzdodat jautājumus, ja Jums kaut kas nav skaidrs. Darbā ar Jums lepojas, Jūs vienmēr darbam nododaties par visiem 100%. Jūs esat draudzīgi un labsirdīgi, cilvēkiem ar Jums ir labi un komfortabli. Jūs viegli iegūstat draugus, taču pilnībā uzticaties tikai nedaudziem. Jums patīk sasniegt jaunas virsotnes, un Jūs nekad neskatāties atpakaļ. Jūs esat gudri un radoši cilvēki.

Tuvākajā laikā Jūs gaida lielas pārmaiņas – jauns draugs, bērns vai vienkārši liels pirkums. Ne visi ir gatavi tādām izmaiņām, taču ziniet – tās nāks Jums par labu. Izmaiņas biedē, bet aizmirstiet par bailēm. Šis ir pārsteidzošs laiks Jūsu dzīvē!

 

AUGUSTS

Akmens: Hrizolīts
Suns: Pitbuls
Zieds: Gladiola
Smarža: Cepts zefīrs

Ja esat dzimuši augustā, Jūs esat spēcīgi un izturīgi. Jūs esat pašpārliecināti cilvēki, kas vienmēr zina pareizo atbildi. Sociālajās aprindās Jūs esat atbildīgi cilvēki. Jūs dodat vērtīgus padomus un esat līderi. Sarežģītās situācijas Jūs saglabājat mieru. Jums viss padodas viegli un veikli. Jūs neciešat kavēšanos un vienmēr sekojiet noteikumiem, bet tas nenozīmē, ka Jūs nemākat priecāties. Jums patīk smieties un pavadīt laiku ballītēs. Jūs mīlat dzīvi, dabu, dzīvniekus, un Jums ir liela un laba sirds. Jums patīk dot.

Iespējams, Jums tas šķitīs sarežģīti, taču pašlaik ir īstais laiks atdot vadības stūri kādam citam. Jūs nevarat visu darīt viens pats. Atslābinieties, fokusējieties uz sevi. Jums nepieciešams nedaudz atpūsties. Veltiet laiku sev.

 

Lasi vēl: Pārsteidzoši – uzzini, kurā mēnesī dzimušie gandrīz nekad neslimo

 

SEPTEMBRIS

Akmens: Safīrs
Suns: Korgijs
Zieds: Astere
Smarža: Piparkūkas

Ja esat dzimuši septembrī, Jūs pēc dabas esat konservatīvi. Jūs gūstat baudu no vienkāršām lietām un nemīlat steigties. Jūs izbaudāt savu laiku un vērojat pasauli sev apkārt. Iespējams, kādam nav saprotams Jūsu nesteidzīgums. Jūs cienāt labas manieres, uzvedību un mājīgumu. Mūsdienu tehnoloģijas nav Jūsu lielākā kaislība. Jūs labāk pavadāt laiku dārzā vai muzejā, lēnām aplūkojot skulptūras. Jums piemīt patīkama un labsirdīga daba, apkārtējos Jūsu nelielais konservatīvisms piesaista.

Drīzumā Jūsu dzīvē notiks lielas pārmaiņas. Ejiet savu ceļu un Jūs atradīsiet kaut ko tādu, kas izmainīs jūsu dzīvi.

 

OKTOBRIS

Akmens: Rozā briljants
Suns: Bernes ganu suns
Zieds: Kliņģerīte
Smarža: Karsts ābolu sidrs

Oktobrī dzimušie ir radoši, emocionāli un aizrautīgi cilvēki. Jūs esat ļoti pedantiski un ievērojat jebkuru sīkumu. Savai nodarbei Jūs nododaties ar visu sirdi un dvēseli. Jūs izdarīsiet visu iespējamo, lai darbu izpildītu, kā prasīts. Jūs cienāt vēsturi, un Jums patīk uzzināt kaut ko jaunu. Aiz Jūsu stingrās “fasādes” slēpjas maigi, labsirdīgi un jūtīgi cilvēki. Jums patīk kārtība un tīrība. Cilvēkus Jūs piesaistāt ar savu pacietību un prasmi pedantiski veikt darbu.

Jūs ne vienmēr atrodat kopēju valodu ar apkārtējiem, taču drīz tas mainīsies. Jūsu ceļā parādīsies pareizie cilvēki. Jūs varēsiet sevi pilnībā izpaust un justies kā mājās.

 

NOVEMBRIS

Akmens: Topāzs
Suns: Dalmācietis
Zieds: Krizantēma
Smarža: Svaigi cepta maize

Esat dzimuši novembrī? Jūs esat spēcīgi, izturīgi un taisnprātīgi, taču aiz šīm sienām patiešām slēpjas zelta sirds. Jūs esat jūtīgas un rūpīgas dabas cilvēki, kuriem patīk papriecāties. Jūsu aizrautīgais raksturs jebkuru pasākumu pārvērš par īstiem svētkiem. Jūs esat uzticami darbinieki. Nekas Jūs nepadara laimīgākus kā kvalitatīvi veikts darbs.

Dažkārt Jūs cīnāties ar pagātni, taču pacentieties to aizmirst. Jūs redzēsiet, ka dzīve kardināli mainās. Jūs sajutīsiet neticamu atbrīvošanos, ko tik ilgu laiku gaidījāt. Nešaubieties. Viss notiek uz labu!

 

DECEMBRIS

Akmens: Zilais cirkonijs
Suns: Kollijs
Zieds: Puansetija
Smarža: Kafija ar amaretto

Ja esat dzimuši decembrī, Jūs esat jautri un enerģiski cilvēki, kas mīl siltumu, komfortu un spilgtas krāsas. Jūs cienāt kārtību un organizētību. Lepojaties ar savu mierīgumu. Taču tā ir tikai maska – Jūsu iekšienē vārās jūtas un emocijas. Neraugoties uz Jūsu centieniem, Jūs ne vienmēr spējat ar tām tikt galā. Jūs mīlat mākslu, un tad, kad Jums rodas jaunas idejas, Jūs esat paši laimīgākie cilvēki. Jūs cenšaties neizlikt savu dzīvi vispārējai apskatei un tuvu kontaktējaties tikai ar nelielu cilvēku grupu. Jūs ievērojat tradīcijas, esat pieticīgi un darbu mīloši.

Drīzumā Jūs gaida atmošanās – Jūsu dzīve mainīsies neticamā veidā. No pirmā acu uzmetiena pārmaiņas Jums šķitīs nepatīkamas, taču tas tā nav! Jūs tiksiet galā ar daudz lielākām pārmaiņām, nekā spējat iedomāties.

la.lv

Leave a Comment