Iepriekšējās dzīves pēc dzimšanas datuma

5  – jūsu iepriekšējā reinkarnācija varētu atrast savu mērķi likumdošanas varas jomā, būt par tiesnesi vai advokātu. Savā iepriekšējā dzīvē jūs, visticamāk, bijāt arī ceļojošā cirka dalībnieks vai pārdevējs.

 – iespējams, ka iepriekšējā dzīvē jūs kalpojāt draudzē vai bijāt ārsts. Tajā pašā laikā jūsu darbs nāca par labu ne tikai apkārtējiem cilvēkiem, bet arī jums, kas nozīmē, ka jūs bijāt pilnīgi turīgs cilvēks, kurš varēja palīdzēt cilvēkiem un to arī izdarījāt.

7  – šodien izpaudusies zinātkāre, visticamāk, jūsu pagātnes dzīves atbalss, kurā jūs varētu slepeni praktizēt alķīmiju vai būt skolotājs. Tāpat profesijas, kuras varējāt izvēlēties iepriekšējās reinkarnācijas laikā, ir pavārs vai juvelieris.

8  – iepriekšējā dzīvē, spriežot pēc dzimšanas datuma, varējāt iesaistīties nekustamā īpašuma un zemes pārdošanā vai būt tiesnesis. Jūsu aktivitātes varētu būt saistītas arī ar politiku. Visticamāk, jums bija diezgan pamanāma un veiksmīga karjeras izaugsme.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Dvīņu zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: labvēlīgs periods, dažiem pat var paveikties loterijā!

9  – jūsu pagātnes reinkarnācija gandrīz noteikti savāca kādus šāda veida artefaktus vai rotaslietas. Profesija, ar kuru jūs, visticamāk, nodarbojāties, ir saistīta ar mākslas un modes pasauli.

Ja vēlaties paskatīties uz sevi no malas, tad, aprēķinot savu dzimšanas numuru, varat uzzināt, kādas īpašības tas jums dod. Ar vislabākajiem vēlējumiem,

Leave a Comment