Zvaigžņu zīmju pārstāvju netikumi un vājības

Mēs visi esam cilvēki, un katram no mums ir savi trūkumi, netikumi un ēnas puses. Tās nav redzamas daudzām Zvaigžņu zīmēm, bet no malas tās ir redzamas pilnā apjomā. Šis raksts palīdzēs jums uzzināt, kā maskēties.

Iepriekš rakstījām par tādu netikumu kā egoisms, izgaismojot  egoistiskākās Zvaigžņu zīmes. Tagad ir pienācis laiks runāt par citām vājībām.

Auns

Auniem jāaizdomājas par vieglas naudas vājumu. Vērīgākie cilvēki var redzēt, ka Auni ir savtīgi un vērsti uz aprēķinu, un dažreiz mēdz pārcelt darbu uz citu cilvēku pleciem.

Vērsis

Vērša grēks ir iedomība, un dažreiz tas ir ļoti rūpīgi slēpts. Vērsis sapņo būt labākais visā, lai gan viņi nemaz nezina, kāpēc viņiem tas ir vajadzīgs. Ja esi Vērsis, tad ļoti iespējams, ka tava vājība ir slava, kas tevi apreibina un liek noteikt nepareizas prioritātes.

Lasi arī: Iepriekšējās dzīves pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Dvīņu zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Dvīņi

Ja esat dzimis Dvīņu zīmē, tad ļoti iespējams, ka ciešat no izlikšanās, Dvīņi neatklāj savu seju pat tuvākajiem cilvēkiem, tāpēc viņi pamet Dvīņus, aizdomās par liekulību, pat ja tādas nebija. Tā kā Dvīņi gandrīz nezina, kā dzīvot savādāk, šī dubultā dzīve viņiem var nopietni traucēt.

Vēzis

Vēžu vājums slēpjas apstāklī, ka viņi bieži vien nespēj pretoties vieglas naudas iespējai, pat ja nākas kādu stipri aizvainot. Bieži vien Vēži izdara spiedienu uz vājībām, un, ja tas ir attaisnojams sāncensībā vai cīņā, tad ar mīļajiem tas ir vienkārši savtīgi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment