Iesmērējiet ar šo produktu savu ziemas apavu zoles, lai tie neslīdētu

Ko jūs līmējat uz zoles, lai tās neslīdētu?

Ārkārtas gadījumā uz apaviem varat pielīmēt vairākas auduma līmlentes sloksnes. Lai tā droši nostiprinātos, zoles virsmai jābūt tīrai un sausai.

Pārdošanā ir pieejamas gatavas pretledus uzlīmes. Viss, kas jums jādara, ir jāpielīmē tās uz notīrītās platformas.

Izmantojot superlīmi, jūs varat piestiprināt parastā virtuves sūkļa elastīgās cietās daļas pie ķīļiem. Šie skrāpji neļaus jūsu kājām pārvietoties dažādos virzienos.

Smilšpapīra gabaliņus var pielīmēt pie zoles, izmantojot ūdensizturīgu līmi.

Ārzolēm piestiprinātie filca atloki nodrošinās drošu pārvietošanos pa ledainiem celiņiem.

Gumijas atgriezumi, kas pielīmēti pie cietas zoles, palīdzēs mierīgi staigāt pa ledu.

Lai pasargātu sevi pārgājiena laikā, zoles apakšā ieteicams pielīmēt smiltis, metāla skaidas vai sasmalcinātu stiepli. Lai to izdarītu, kurpes ir jānomazgā un labi jānožāvē. Pirms līmes uzklāšanas zole ir jāattauko. Tad uz tās platās daļas un plakanā papēža uzklāj plānu līmes kārtu un visu pārkaisa ar gatavām drumstalām vai smiltīm. Pēc līmes izžūšanas liekā abrazīva ir jānokrata. Kamēr izturēs raupjais pārklājums, apavi neslīdēs. Ja nepieciešams, procedūru var atkārtot.

Lasi arī: Izvēlies eņģeli un uzzini, kādu svarīgu vēstījumu liktenis tev ir sagatavojis

Lasi arī: Numerologi atklājuši, kāds būs 2024. gada skaitlis un ko tas nozīmē mums visiem

Ko darīt ar zoli, lai zeme no kājām nepazustu?

Nolietotās zoles jāapstrādā ar smilšpapīru vai vīli. Tādējādi uz zābakiem parādīsies iepriekš pazudis protektors, kas neļaus slīdēt uz apledojuša ceļa.

Ko tu liec uz zābakiem, kad bija ledus?

Nesenā pagātnē pie zābakiem pienagloja speciālas metāla kurpes un papēžus. Tie sāka nepatīkami klikšķēt, bet pārstāja slīdēt. Papēžu vietā varētu izmantot mazas naglas un skrūves. Jāņem vērā, ka šo metodi varēja izmantot tikai uz biezām zolēm vai papēžiem.

Ja baidāties sabojāt dārgus apavus, neriskējiet un neeksperimentējiet. Labāk ir aizvest savu iecienīto pāri meistaram. Kurpnieks atjaunos nolietoto protektoru, uzklās papildu pārklājumu gludajai zolei vai ieteiks citas iespējas. Jebkurā gadījumā jūs būsiet apmierināts.

Leave a Comment