Ieteikumi sekmīgai spēlēšanai sporta totalizatorā

Kāpēc cilvēki tik ļoti iecienījuši sporta derības? Jo tas ir vienkārši, jautri un tā ir potenciāla iespēja nopelnīt arī naudu! Lai uzzinātu par to vairāk, mēs iesakām turpināt lasīt šeit!

Tomēr mēs iesakām iesācējiem nesteigties sākt likt likmes. Kāpēc? Tāpēc, ka pat, ja derību slēgšana ir vienkārša, tomēr – ja esat iesācējs, jums vajadzētu rūpīgi iepazīties ar visām stratēģijām, padomiem un likmju veidiem.

Pats galvenais ir spēt uz sporta derībām paraudzīties ar pareizu skatu, saprotot – to galvenais mērķis ir izklaide, nevis naudas peļņa.

Mēs to nesakām, lai atturētu jūs no likmju likšanas. Noteikti nē! Mēs tikai vēlamies, lai jūs būtu gatavs un jums būtu lielākas izredzes nopelnīt arī naudu.

Mēs ceram, ka, izlasot šo rakstu, jums izdosies izveidot pēc iespējas vairāk labu ieradumu jau no paša sākuma. Zemāk atradīsiet dažus galvenos padomus iesācējiem. Turklāt šajā rakstā uzzināsiet būtiskākās lietas neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai arī jums ir nepieciešams tikai neliels atsvaidzinājums.

Iesakām jums ņemt vērā visus no šiem padomiem neatkarīgi no tā, kādi ir jūsu mērķi. Tie spēs jums nodrošināt izklaidi un sniegs labas pamatzināšanas, ar kurām jums būs iespēja arī pastāvīgi laimēt naudu.

Lasiet tālāk mūsu ieteiktos padomus, ņemiet tos vērā un sāciet likt likmes. Ja tos ievērosiet, tad izklaide un papildus naudas līdzekļi jūsu bankas kontā būs garantēti.

Apgūstiet visus pamatus

Raksta sākumā mēs jau minējām, ka derību slēgšana ir ļoti vienkārša, taču tas nenozīmē, ka jums vajadzētu sākt likt likmes, neapgūstot visus pamatus. Respektīvi, apgūstot pamatus, jūs varēsiet daudz labāk izbaudīt aizraujošo pieredzi, ko sniedz derību slēgšana. Iespējams, ka pamati vien nepalīdzēs jums gūt peļņu, bet tie palīdzēs jums uzņemt pareizo ceļu.

Nosakiet savu budžetu un izmantojiet likmju plānu

Katrs šajā lapā sniegtais padoms ir svarīgs, taču neviens no tiem nav svarīgāks kā tieši šis! Neatkarīgi no tā, cik daudz naudas jums ir vai kādi ir jūsu īstermiņa vai ilgtermiņa mērķi – jums ir jānosaka budžets. Paturiet prātā, ka naudas zaudēšana ir daudz ticamāks derību iznākums nekā naudas iegūšana. Tāpēc jums ir konkrēti  jāizlemj, ar cik lieliem naudas līdzekļiem esat gatavs riskēt. Kā arī jums stingri jānosprauž robeža – ja savu noteikto budžetu esat jau zaudējis, tad tajā brīdī jums jāspēj apstāties, neturpinot likt likmes vēl.

Jūs varat noteikt:

  • dienas budžetu
  • nedēļas budžetu
  • mēneša budžetu
  • gada budžetu.

Esam pat dzirdējuši, ka cilvēki ir atvēlējuši naudas summu bez jebkādiem laika grafikiem. Tas, kā jūs izveidojat savu budžetu, ir atkarīgs tikai un vienīgi no jums paša. Tikai pārliecinieties, ka budžets ir noteikts pieņemamā apmērā un galvenais, – ka esat apņēmības pilns to ievērot.

Lieciet likmes tiešsaistē

Likmju likšana tiešsaistē neapšaubāmi ir vienkāršākais un ērtākais veids, kā slēgt derības. Tas piedāvā arī vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem veidiem.

Tomēr mēs saprotam, ka ikvienam derību slēdzējam ir visgrūtāk izlemt, kuram sporta totalizatoram  pievienoties. Ikviens zina, ka mūsdienās pieejamas neskaitāmi daudz totalizatora vietņu, no kurām izvēlēties. Lai gan lielākā daļa vietņu ir cienījamas un drošas, tomēr joprojām var gadīties vietnes, kas tādas nav. Pašsaprotami, ka ikviens vēlas izmantot tikai vislabākās un drošākās totalizatora vietnes, bet kā uzzināt, kuras vietnes ir vislabākās? To iespējams noskaidrot internetā, rūpīgi izpētot visu par konkrēto vietni, kurai vēlaties pievienoties. Ja vietne nav uzticama, tad noteikti atradīsiet informāciju par to.

Apgūstiet dažas vienkāršākās likmju likšanas stratēģijas

Lielākā daļa iesācēju nemaz nedomā par sporta derību stratēģijām. Tas ir saprotams, jo iesācējam ir daudz citu lietu, kam pievērst uzmanību. Tomēr mēs uzskatām, ka ir kļūdaini pilnībā ignorēt stratēģijas. Lielākā daļa pamatprincipu ir salīdzinoši vienkārši un viegli apgūstami, un šie pamati iesācējam patiešām var palīdzēt pieņemt pareizus lēmumus. Protams, nav nepieciešams apgūt pilnīgi visas stratēģijas, taču nelielas zināšanas var būt ļoti noderīgas.

Vienmēr salīdziniet koeficientus un likmes

Šis ir viens no visvieglāk izpildāmajiem padomiem. Koeficientu un līniju salīdzināšana ir ļoti vienkārša un aizņem tikai dažas minūtes. Tā kā visas totalizatora vietnes nepiedāvā pilnīgi vienādus koeficientus un līnijas, tad izpētot visu pieejamo informāciju, jūs varat pārliecināties, ka par katru savu likmi saņemsiet vislabāko iespējamo piedāvājumu. Likmes un to koeficienti parasti atšķiras pavisam nedaudz, taču arī šīs atšķirības ir būtiskas.

Neesiet pārāk pašpārliecināti, kad laimējat

Slēdzot sporta derības, pat nepieredzējušam derību slēdzējam ik pa laikam var uzsmaidīt veiksme – uzvara. Mūsuprāt, ir ļoti būtiski palikt piezemētam, kad veiksme nostājas jūsu pusē, jo ir patiešām viegli kļūt pārāk pārdrošam, sāktot uzskatīt, ka esat kļuvis par derību lietpratēju. Iespējams, ka veiksme šobrīd ir jūsu pusē, bet tas nenozīmē, ka jums jākļūst pārāk pašpārliecinātam, jo tas var nest jums liekus zaudējumus un vilšanos.

Neesiet neapmierināti, kad zaudējat

Tikpat svarīgi ir arī nepārdzīvot, kad veiksme nav jūsu pusē un piedzīvojiet zaudējumus . Zaudējumi iesācēja statusā nenozīmē, ka jūs nekad nenopelnīsiet naudu. Pat lieliskākie un cienijamākie sporta totalizatori neuzvar visās veiktajās likmēs. Gluži pretēji – arī viņi var piedzīvot ilgstošus zaudējumus, kad nekas neizdodas tā, kā gaidīts. Un tas skaidri parāda, ka, ja to mēdz piedzīvot viņi, tad tas var notikt ar ikvienu derību slēdzēju. Arī ar jums! Neuztraucieties, ja tā notiek, jo veiksme vienmēr nāk visnegaidītākajā brīdī.

Veltiet laiku izpētei

Mēs uzskatām, ka nav vajadzīgs pavadīt bezgalīgi daudz stundu, izpētot visu par derību slēgšanu un totalizatoriem. It īpaši tad, ja slēdzat derības tikai izklaides nolūkā. Tomēr neapšaubāmi ir vērts ieguldīt vismaz nedaudz laika – pat, ja tas ir tikai dažu svarīgu ziņu rakstu izlasīšana vai pamata statistikas izpēte. Turklāt, sporta pārraižu skatīšanos televīzijā arī var uzskatīt par pētniecību.

Eksperimentējiet

Labākie sporta derību eksperti vienmēr ir uzsvēruši, ka nav izgudrots viens pareizs veida, kā slēgt sporta derības. Ir daudz un dažādas pieejas un visas no tām var būt efektīvas. Kā arī izmēģinot nepārtraukti kaut ko jaunu, var būt labākais veids, kā noteikt, kas der tieši jums.  Ja izmēģināsiet dažādas stratēģijas, tad pastāv liela iespēja, ka galu galā noskaidrosiet pieeju, kas sniegs jums pozitīvus rezultātus. Mēs jums iesakām nepārtraukt eksperimentēt ar dažādajiem likmju veidiem, kas pieejami.

Apmeklējiet sporta totalizatora forumus

Jūs pats noteikti esat jau pamanījis, cik informācijas bagāts ir mūsu sastādītais sporta derību gids, kā arī – cik daudz noderīgus padomus tajā esat jau atradis. Izpētot šo ceļvedi, jūs noteikti esat uzzinājis arī daudz jaunas lietas, taču jums nevajadzētu apstāties pie šī gida. Proti, ir arī daudz citu veidu, kurus noteikti vērts aplūkot, piemēram – pievienoties vairākos totalizatoru forumos. Lasot pieredzējušu derību slēdzēju diskusijas, jūs varat iegūt daudz ļoti noderīgas informācijas.  Un mēs jums iesakām arī tajās iesaistīties.

Neaizmirstiet ņemt pārtraukumus

Mūsu pēdējais padoms ir ļoti praktisks un, mūsuprāt, viegli izpildāms. Respektīvi, ņemiet vērā, ka sporta derībām vienmēr jābūt galvenokārt izklaidei. Arī tad, ja jūsu uzstādītais mērķis ir papildus naudas līdzekļu peļņa. Izvairieties no tā, ka sporta derības jums kļūst par pienākumu, nevis par izvēli. Lai to spētu ievērot, pēc iespējas biežāk paņemiet pārtraukumus. Tas noteikti jums palīdzēs saglabāt prieku. Kā arī atgriešanās totalizatorā vietnē ar izvēdinātu galvu var palīdzēt arī pieņemt pareizus lēmumus. Vēlam veiksmi!

Leave a Comment