Īsts varonis! 6 gadīgs puisītis izglābj savu māsu no Iz**rotāja, bet stāsts ar to nebeigsies

Dominiks bija tikai 6 gadus vecs puisītis, kad viņa dzīvība pārtrūka. Viņš drošsirdīgi atdeva savu dzīvību, lai palīdzētu savai 14 gadus vecajai māsai brīdī, kad viņai uzbruka vīrietis.

Viņš dzirdēja, kā sākt kliegt viņa māsa un raud pēc palīdzības, tad viņš steidzās Amberai palīgā. Tas novērsa uzbrucēja uzmanību un ļāva Amberai izkļūt no uzbrucēja tvēriena.

Uzbrucējs, Osvaldo Rivera, kurš dzīvoja netālu no ģimenes mājas, tika sodīts ar cietumsodu uz 110 gadiem. Viņš bija ielauzies ģimenes mājā ar nodomu Iz**rot meiteni. Tā bija Amberas 12 gadu dzimšanas diena un viņa netīši aizmiga uz dīvāna. Tad ielauzās Osvaldo, paķēra no virtuves nazi, pielika to pie Amberas rīkles un Iz**roja viņu.

Uzbrucējs jau bija spiedis nazi tik dziļi Amberas kaklā, ka viņas balss saites bija redzamas.

Kad puisītis bija iztraucējis viņa uzbrukumu, tad Osvaldo nežēlīgi pāršņāpa arī puisīša kaklu. Izdzīvoja tikai Ambera. Viņa izskrēja uz ielas, lai pievērstu uzmanību, turot roku pie asiņojošā kakla, bet tad viņa sakņupa savu asiņu peļķē.

boy hero2

Kad ieradās Pol***ja, viņi atrada Dominika līķi ar pazīmēm uz viņa rokām, ka viņš bija cīnījies. Uzbrucējs bija pametis notikuma vietu.

“Ir pieauguši vīrieši, kuri nebūtu darījuši to, ko izdarīja mūsu mazais varonis, Dominiks. Es gribu, lai šis dzīvnieks mokās un baidās par savu dzīvību tā, kā baidījās mani bērni, paši savās mājās,” stāsta Amberas un Dominika mamma.

Pēc Dominka Nā*es, ģimene saņēma viņa rakstīto dienasgrāmatu, kura bija atstāta bērnudārzā. Tur bija rakstīts: “Es esmu supervaronis. Es glābju cilvēkus.”

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment