Interesanta un neierasta recepte – gardi pildītās sēnes ar skābo krējumu

Šīs ir lieliskas pildītas sēnes, receptē tiek izmantots skābais krējums un rīvēts siers, lai pildījumu noturētu kopā.

Nepieciešamās sastāvdaļas, lai pagatavotu pildītās sēnes:

24 sēnes, cepurītes un kātiņi sagriezti kubiņos

½ oranžās paprikas, sagrieztas kubiņos

½ sīpola, sagriezta kubiņos

1 mazs burkāns, sagriezts kubiņos

2 šķēles speķa, sagrieztas kubiņos

1 glāze sasmalcināta Čedaras siera

½ glāzes skāba krējuma

Pirmais pagatavošanas solis:

Uz vidējas uguns pannā ielieciet sēņu kātiņus, oranžo papriku, sīpolu, burkānu un speķi. Gatavojiet un maisot vāriet, līdz viss ir mīksts, apmēram 5 minūtes. Iemaisiet 1 glāzi Čedaras siera un skābo krējumu; gatavojiet, līdz pildījums ir labi apvienojies un siers ir izkusis, apmēram 2 minūtes.

Otrais pagatavošanas solis:

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 350 ° grādiem.

Trešais pagatavošanas solis:

Izkārtojiet sēņu cepurītes uz cepšanas paplātes. Katrai sēņu cepurītei uzberiet pildījumu. Virsū pārkaisiet 1 1/2 ēdamkarotes Čedaras siera.

Lasi vēl: Ātrā banānu kūkas recepte, kura ir vienkārša pagatavošanā un garda

Ceturtais pagatavošanas solis:

Ievietojiet paplāti ar sēnēm gaisa fritēšanas grozā. Gatavojiet, līdz siers izkūst, apmēram 8 minūtes.

Varat izmantot jebkāda veida sieru, kādu vēlaties.

To var pagatavot arī mikroviļņu krāsnī: Var cept, līdz siers ir labi apbrūnojis, apmēram 10 minūtes.

 

Leave a Comment