Interesantas pazīmes tam, ka tava dvēsele ir veca

Tu zini, ka ir cits veids, kā izdarīt kaut ko. Tu bieži sevi pieķer, sakot: “Man ir sajūta, ka tas izdosies,” vai arī “Nav jēgas šim pielikt pūles – tas nestrādās”. Tu vienkārši zini, ka kaut kas noies greizi vai tieši pretēji. Tu ātri zini problēmas atrisinājumu, tādēļ tev problēmu risināšana neatņem daudz enerģijas.

Tev ir padomi par lietām, kuras nepārzini. Tu kaut kā zini, kā izdarīt lietas, par kurām tev it kā nav nekādu zināšanu. Tas ir tā, it kā tu būtu dzīvojis jau kaut kad agrāk un zinājis, kā to izdarīt. Cilvēki uz tevi skatās ar “kā tu to zināji?” izteiksmi.

Tev patīk pārdomāt lietas. Pat visnepacietīgākajiem cilvēkiem lietu pārdomāšana prasīs daudz laika, ja viņam ir veca dvēsele. Tev ir vajadzīgs laiks, lai cauri galvai izietu visas notikumu detaļas.

Tu neej uz ballītēm tikai tāpēc, lai kaut kur ietu. Kvalitāte tev stāv pār kvantitāti. Tev patīk labi pavadīt laiku, tomēr vienkārši iet kaut kur tikai tādēļ, ka kāds to ir ieteicis, nav tavā stilā. Ja tev šķiet, ka nav nekāda sakara ballītei, tu labāk izvēlies netērēt ne naudu, ne laiku.

Tu novērtē vecu literatūru. Tu respektē klasiķu darbus. Dažkārt tevi pārņem nostaļģiska sajūta, lasot kādu vecu grāmatu. Tu spēj tās novērtēt vairāk, nekā e-grāmatas.

Tev patīk pavadīt laiku ar par sevi vecākiem cilvēkiem. Tevi vienkārši vairāk piesaista šāds domāšanas veids – nobriedušāks, zinošāks un interesentāks. Tava vecuma cilvēki tev šķiet nepieauguši un pārāk “pa gaisu”.

Tu skaidri apzinies, ko nozīmē “dot”. Nav labāka veida, nekā dzīvot – kā dodot. Tu mierīgi spēj atteikties no lietām, kas tev vairs nav vajadzīgas, lai dotu tās cilvēkiem, kuriem tās ir vairāk nepieciešamas. Tu vienkārši saproti, ka došana ir tīrākā mīlestības un rūpju izpausme.

 

Avots: www.lifehack.org

COMMENTS

  • <cite class="fn">vecaa dvesele</cite>

    arprats man visi atbilst. man ir 22 bet jau veca dveesele koaaaa?:D

  • <cite class="fn">mildamilda</cite>

    jo taalaak ,jo trakaak,,,shitads fantastiskaas zinaatnes murgs, man 38 gadi, bet juutos ap 18,,,peec raksta sanaak mirusi esmu

Leave a Comment