Intuitīvi izvēlieties vienu no kārtīm!

Ievelciet lēni dziļu elpu un iedomājieties, ka priekšā ir izgaismota svece, un, kad jūs viegli elpojat, skatieties kā liesma dejo un pārvietojas. Turiet elpošanu tādā veidā un apzinieties, ka spēlējaties ar gaisu un uguni, idejām un kaislību.

Tagad intuitīvi izvēlieties vienu no kārtīm!

Kārts numur 1

Jūsu radošums plūst no iekšpuses, un idejas attīstās vieglā organiskā plūsmā. Tas, kas jau ir attīstīts jūsu pasaulē, tagad var tikt pilnveidots, jūsu ambīcijām un sapņiem var būt nepieciešams atbalsts. Jūsu darbs beidzot iegūs vērtību un atzīšanu, ko viņi ir pelnījuši. Tiks attīstīta jūsu ietekme, spēks un reputācija.

LASI ARĪ: 14 lietas, kuras nemanāmi izsūc no tevis enerģiju!

Kārts numur 2

Jūsu patiesais “ES” katru dienu atklāsies pārsteidzoši. Cilvēki beidzot uzzinās, kas jūs patiešām esat. Un jūs, savukārt, beidzot sapratīsiet, kam jūs varēsiet uzticēties, lai izdarītu pareizo izvēli jūsu dvēselei!

Jums ir nepieciešamas zināšanas, lai radītu un attīstītu dzīvi, kas strādās jums. Tātad, viss, kas jums nepieciešams, tuvākajā nākotnē būs pie jums. Ja jūs visu izturēsiet ar pozitīvu, tad jūsu dzīve kļūs burvīgāka, jēgpilna un priecīga.

Kārts numur 3

Tava nākotne var tikt radīta tieši tagad, un tagadne var kļūt tik bagāta un ilgtspējīga, ka nekas nevar sakratīt jūsu spēju turpināt uzplaukt – jūsu prasmes, jūsu mājās, prātā, ķermenī!

Rūpējieties par sevi un vērojiet labo veiksmi, kas nāk no jūsu gudrajiem ieguldījumiem turpmākajos gados.

avots: esotericblog

Leave a Comment